Тангровски / Епизод 5 - Rand Al Thor

Day 4,848, 15:37 Published in Bulgaria Russia by SonOfTangra681

Здравейте, мръсни, долни, гадни, лицемерни, животни.


В този епизод ще ви представя едно още по-гадно, мръсно, долно и свирепо куче. Сипете си една бира и четете, надявам се да ви хареса. Ако не ви хареса - проблема си е ваш.


- Здрасти, ти си доста известна личност в играта. Не само в еБългария , а в целия еСвят. Би ли описал еКариерата си. Нещо като eCV ?

- Оп, здрасти. Повечето хора ме знаят като Матрим извън еБългария. В еБГ ме знаят като Перката. Може да ми викаш Мат или Перин. Все тая. CV? Почнах с политиката след като се разделих с една бивша в ереп. Много хора не знаят, ама аз бях един от ултра про Хърватия и Аврора, 2014 година. Тези мои заблуди бързо се промениха. След това станах известен с войната срещу Гърция за да освободим Македония през 2015, може би това дето ме направи известен. След 2015та като разбрах, че няма как да бъдем с Хърватите, аз и хората около мен се постарахме да сменим цялата ориентация на БГ, МКД и Испания ( Чили бяха загубена кауза, Маската е писал много за това). През 2015 работих със Стоича, а след това с други хора в кабинета да държим Астерия неутрални, това положи основа за камара приятелства. Бах ти каза ЦВ... чеи ... Олях се.. Та камара пъти президент на еБГ, SG на Астерия 2 пъти мисля, SC на Астерия. По едно време някой ми каза че съм Кучето на Астерия, от тогава си го ползвам сам щото ме кефи. Та... успяхме да убедим БГ, МКД и ИСпания да са с нас 🙂

- Преди всичко за мен това е социална игра. Няма как да не те попитам нещо за РЖ. Какво си завършил и с какво се занимаваш в професионален аспект. Как реши, че искаш да се занимаваш с това, с което се занимаваш.

- Нямам висше и се гордея с това. Завършил съм Техникум Ядрена енергетика дето едно време беше полувисше - 5 години. Работя като IT за голяма коорпорация и взимам над средното за България като пари.. повече няма смисъл да казвам

- Малко по-отдалече да започнем. Кажи сега честно как, какво, защо е станало, за да имаш такова "приятно" отношение към Весна, Таша и Лиляна 😃

- От*ачал*а, ку**а и Га* М*ъсна.
С Весна бяхме дружки 2015/16 по време на гръцките войни, ама тя винаги е била много на нож и е труден човек. Това, че сега е минала на страната на Хърватска в Тайланд говори много. Таша? Основната причина Словения да предаде Астерия, щото тя е поредната македонка лапала чурки, дето се скара с македонците вкъщи и лапа после на един паралия в Словения (буквално, тоя на 50-60 тя му лапаше и го настрои срешу нас). Та, разсеях се. Таша настрои Словения срещу нас, от тогава и викаме че е ко**я. Лиляна? Туркиня, дето живее в Русе и е тъпкана с пари. Тя се счупваше през годините да бие срешу нас. Друго няма при нея, по скоро не ми се говори много за нея.


- Какво ти е мнението за ОПГ. Много хора казват, че си част от него, други казват, че първоначално си бил АНТИ-ОПГ, даже абревиатурата ти си я дал. След което са те пречупили и за да се докопаш до власта си станал част от тях. Какво би казал по въпроса?

- През 2018 година имахме проблеми с ОПГ, понеже те имаха тотално различни идеи за еБГ и Астерия. По точно аз имах тези проблеми, към мен се присединиха БДП и БНФ. От моята гледна точка само медалееха и гледахме как КОДЕ стават все по силни, 2018 беше един баланс на сили, който беше много странен. На първа гледна точка бяхме равни, но аз виждах, че скоро ще ядем хуй. И тук ни идваха караниците с Олда и ОПГ. И да, аз го измислих. Имам и статия за това. Началото на 2019 ни ебаха майката, КОДЕ с огромна операция. За мен това доказа, че съм бил прав, 1 година оставихме КОДЕ да правят ТВта, което ни еба майката. (2020та беше приета тотална война, никога мир, която докторина беше предивзвикана от 2018 провала) 2018та началото на 2019та стигнахме почти до цивилна война, сега нищо не е. Но тогава се включи КОДЕ и ние еба всички. Тъ да, бая време бях анти ОПГ, заради политика и разбираяние. 2018та, 2019та есента се наложи да работим заедно, от тогава работим и танкираме заедно, понеже се налага. Това е краткия варият, защото иначе трябва да пиша до утре.

- Мечките 201* година са прекарали чужденец ЦП. Какво можеш да кажеш по въпроса?

- По този въпрос, питай ОПГ-то, че беше голям срам. Аз нямам коментар.

- Ако ситуацията беше такава и не си длъжен да работиш само с ОПГ има ли конкретни играчи, с които би работил. Кои са те ?

- В еБГ? Само ОПГ могат да танкират, няма конкуренция ... това е тъжната истина.

- Танкирането и политиката са две различни неща ?

- За съжаление станаха едно и също. Хората,където танкираме водим от години и политиката. Понеже хората, които танкираме ни пука и наливаме пари. Това е проблема.Налива много пари, вафли, и злато.

- Много хора от така нареченото ОПГ, а и не само, получиха временен бан, заради така наречената "балканска магия". Как си го обясняваш този факт, и то 2 години след този така наречен бъг. Не е ли съмнително, че от Коде няма един човек с бан, заради този бъг, който е по вина на администраторите?

- "Балканската магия" я използвахме напълно съзнателно. Не съжалявам за нищо. Както писах по горе, наложи се, бихме се до край. А Плато е ясен, че е двуличник, и гледа интереса на Хърватия.

- Как виждаш на ситуацията от последните 24часа? Как виждаш в близко бъдеще външната политика, какво би могло и/или би могло да стане на ниво съюзи най-вече еБългария?

- Всичко зависи, когато след 5ти бъде избрано новото HQ на Астерия. Масово в момента Астерия и Хидра искат да се отказват от играта. Ние ще бъдем изтрити и нямаме акаунти да се бият. Акаунтите, с които имахме сили са баннати, повечето в момента са слаби. Накратко за 5 дни ще бъдем изтрити, ако Курвия реши. На Ниво съюзи? Скоро няма да се промени нещо. Ние се обичаме в Астерия и Хидра 🙂

- Какво би могло да се направи след 5.02.2020, за да се спаси еБългария?

- Нищо. Ще бъде партизанска война, скоро очаквам да бъдем изтрити. Плато подари победата на тези, които най-много ни мразят.

- Важи ли същото за Сърбия и Румъния? Тези две държави не помня кога за последно бяха изтрити. Според теб възможно ли е това да се случи ?

- Сърбия яде хуя 2019 г. Румъния... все не стигат до тях, но само погледни баннатите акаунти...Ако оцелее някой ще е само Румъния, и то с 300 зора, но и те ше са изтрити.

- Кои според теб са най-добрите стратези във военен план и външно политически? Имам предвид като държави, ако можеш да конкретизираш с имена на играчи ще е добре.

- За МВ Pheo, Pandamonium ака. пандата,Old 7, Emrace. ЗА МВнР не мога да кажа. Всяка държава има добри МВнР-та.

- С кои държави в бъдеще в случай на сформиране на нови съюзи не би искал никога да сме заедно, и с кои би искал да сме заедно?

- Астерия и Хидра сме заедно, винаги... Аз съм Кучето на Астерия, промени не искам

- Да приемем факта, че бъдем затрити. Да приемем и факта, че наистина много играчи се откажат (което мен ме съмнява, в най-лошият случай ще заспят "зимен сън" за известно време). Как според теб бихме могли да се възстановим и да се задържим стабилни икономически както сме сега?

- Няма шанс да сме стабилни като сега, ще трябва известно време да се мъчим, това е. Но фермерите ги боли фара, те си фермят само дето ще плащат пари на лошите 😉. За да се оправим както беше 2019та ще трябва да се налеят много пари и време.

- Очакват ни доста черни дни. Както се вика - сефте, ни сме свикнали, хаха.
Ако трябва да избереш един dream team за кабинет на еБългария, то кои биха били те. Не говорим за ОПГ-МОПГ.... изобщо от началото на играта, до ден днешен.

- Труден въпрос, хм....
CP - Stoich, МВнР - Козата, МВ - Аз, Олда, Емрето.


- Кои са хората, с които никога НЕ би работил в кабинет. Например феску и пацо ? 😃

- Звездев, бакала, Пацо, Акага е тиня. Ааа, да. Кърлежа, ъъъ, такова. Мухата, пълна тиня.

- Как виждаш отстрани политиката на Пасифика като неутрални ?

- Ако имах силата в момента щях да ги изтрия. Банда страхливи ку*и си**ве, това са те.

- Има ли някой , който би могъл да ги изтрие? Задавам този въпрос, защото, доколкото ми е известно на мен те доста години фармят. Всички знаем и хазната на Русия колко е дебела. Предполагам срещу мастър карта няма контра игра, но все пак би ми било интересно. А и при всичко положение не би било никак лесно предполагам да бъде изтрита Пасифика. Най-малкото, че, ако Коде тръгне срещу тях, то те ще имат още 2 съюза срещу тях, а именно Астерия и Хидра. Какво мислиш по въпроса ?

- Относно Полша и Русия? Да, нека ги наредим така Хърватия сама, Сърбия Румъния и България заедно, Хидра. Не забравяи че говориш за страхлвци дето нямат идея кое е горе и кое долу. Коде може да ги мине като малка гара в момента

- Но на Коде Пасифика не им е приоритет. Но да приемем, че стигнат до Пасифика. Дали ще издържат срещу 3 съюза? Аз се съмнявам.

- Какви 3 съюза? Хахахахха. В момента само КОДЕ имат интерес срещу Поляците и Русия. Аз си ги мразя отделно.

- Съмнявам се Коде да тръгнат първо срещу Пасифика, и след това след Астерия и Хидра.

- О, сега ще ни наебат на 100%.

- Kъм кои партии и отряди имаш афинитет ?

- 3ти Взод Цар Самуил, Винаги Брада!!!!! Съжалявам че само Вятъра остана. РИП естествено. Партии? БДП и БНФ


- Кво мислиш за слуховете (понеже аз не съм бил тогава в играта, или съм бил еБЕБЕ) относно Щурмана и набеждаването за крадене на държавни пари ?

- Не са верни. Познавам го лично, не е такъв човек. Освен това има пари в реала...

- Финални думи към еБългария , към еКоде, еАстерия ... изобщо към който искаш.

- Аз съм кучето на Астерия! Астерия е моя дом! Обичам ви момчета!
Това беше в днешният епизод. Извинете ме, че не ги пускам толкова начесто, но и аз нямам достатъчно физическо време. Имам доста на опашката, които представляват обществен интерес, но няма как всичко на веднъж. Ще се постарая да пускам епизод от поредицата по-често.


Надявам се да ви е харесала. Лека вечер и наздраве!


п.с.
Очаквам отговор от ОПГ относнот ЦП медала на чужденеца xD


Тангровски / Епизод 5 - Rand Al Thor
https://www.erepublik.com/bg/article/-5-rand-al-thor-2731332