Ambient on/off

Join the new world

 

ДЕЛАМ ПО 3 Q10 ТЕНКОВИ!

Day 1,895, 03:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by 1HappyPers0n
Здраво! Ќе бидам искрена. Со другарка се кладев дека можам да достигнам одреден број лајкови на фан страна на facebook, и затоа ми треба ваша помош. Се што треба да направите е да стиснете лајк на страната ОВДЕ и да ми пратите во коментар ваше име и презиме (или како и да сте потпишани на facebook) и ќе ви ги пратам тенковите 🙂 Инаку страната е за фитнес, не замара и не е досадна и затоа мислам нема да имате проблем околу неа 🙂 А, и ќе ве замолам после да не стиснете unlike откако ќе ги добиете тенковите затоа што стварно ми е битно ова 🙁 Еве долу една сликичка како пример какви слики можете да најдете на страната 🙂 Поздрав и имајте убав ден!

 

Comments

dia761
dia761 Day 1,895, 11:17

like 307
Пенчев Пенчо

PhoenixMK Junior
PhoenixMK Junior Day 1,895, 11:37

like 308
Orce Jovanov

prostokreten
prostokreten Day 1,896, 00:44

like 309
georgi kostadinov

Stickman Warrior
Stickman Warrior Day 1,896, 07:25

<<<<< Име 😃
308 Like

Stickman Warrior
Stickman Warrior Day 1,896, 07:26

ama dislike ti stegaat izgleda 😕

F.A.Oprosti II
F.A.Oprosti II Day 1,896, 10:02

312 like Nikola Pavich, nemora da mi dodelish, so sreka neka e 😉

T110E5
T110E5 Day 1,896, 15:24

q10 tenk? jak e toj?

Fanatik Skopje
Fanatik Skopje Day 1,898, 09:33

http://images.wikia.com/vampirediaries/images/e/e2/How-about-no-bear.jpg

За ова спамирајте си на Фејсбук...

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.