Ambient on/off

Join the new world

 

Поводом 3 године СЈеБ-а (Интервју са Нолф-ом и Данилом)

Day 1,899, 11:32 Published in Serbia United Kingdom by Babalj


СЈеБ је настао после великог српског бејби бума. Веља(VeljkoKG) је одлучио да направи бригаду ебеба и тако да покаже свима како су људи са малим инфлуенсом вредни и да могу постићи ефекат као велике јединице. Добио је подршку од тадашњег предесдника шестара (sesta.bg) и од више јаких људи из еСрбије. Председник и ти људи су дали 25.1.2010. прве донације и тада је био први организовани удар СЈеБ-а.

Први удар СЈеБ-а

Поводом 3 године СЈеБ-а у овом чланку сам одлучио да направим интервјуе са најстаријим играчима јединице.То су играчи који су велики дио времена и пажње издвојили за развитак СЈеБ-а. Њима се једним дијелом може приписати што је данас СЈеБ овдје гдје јесте. Наравно ту има и још људи, али прочитаћете то у интервјуу.
Данас сам одлучио направити интервју са Нолфом и Данилом.


1. Колико си дуго у СЈеБ-у ?

Нолф: Од самог осниваља сам у СЈеБ-у.
Данило: У СЈеБ-у сам хммм, па рецимо једно годину дана.

2. Због чега си одлучиo да од свих јединица будеш баш у СЈеБ ?

Нолф: ВељкоКГ ми је дао понуду коју нисам могао одбити 🙂 Шалу на страну, Веља је мој комшија, живи 10 кућа од мене, али ме није он наговарао да дођем у СЈеБ већ је наш заједнички другар рекао.Ееее знаш ко игра ту игру још, Веља је и даље историја.

Данило: Био сам у једној или две јединице пре СЈеБ-а, отакд су увели ДО. Пре тога сам био соло играч, када сам стигао у СЈеБ јединицу читао сам да се помаже младим играчима и то ми се одмах допало па сам ту и остао.

3. По чему се СЈеБ разликује од осталих јединица ?

Нолф: По људима највише. Углавном се ради о веома поштеним особама, ту и тамо залута нека рђа, али као свако страно тело буде одбачена или га одстранимо.

Данило: Па не знам да ли се разликујемо нешто више од других војних јединица осим што имамо академију, значи две јединице у једној 🙂

4. Да ли мислиш да је СЈеБ једна од најјачих војних јединица данас и зашто ?

Нолф: Ах, вечито питање ко је најјачи, највећи (ајмо момци вадите лељире 😛). Мислим да није и да не треба то да буде. Ја сам био сведок како пуцају јединице ''најјачих'' и ту увек пуно неке зависти и пакости, онда оду па оснују неке друге јединице па сву ону пакост и завист пренесу и на нове играче. СЈеБ има добре људи и сада већ традицију. То је сасвим довољно.

Данило: Па није битно да ли смо најјачи (а јесмо), главно је да смо ми сложни и да прашимо боговски, поготово кад се заинтаимо.

5. Који су људи највише допринијели у развоју СЈеБ-а ?

Нолф: Нема шта да мислим, највише су у старту допринели људи из прве екипе команде: Вељко, Роктал, Жиле и ја, али то НИЈЕ искључиво наша заслуга.И Брдар као еРепублика Српска су помогли доста као и сами играчи, доста често донацијама или понекад и само стрпљењем пошто су негде дубоко и сами знали да се не може добијати пуца и паре и карте за селидбу... У једном тренутку нас 4 је водило нешто као 20-30 фирми и једно 10 оргова, а често смо и сами издвајали из свог џепа да узмемо фирме или огрове, произведемо пуце за наше играче, мада је игра тада била МНОГО другачија од ове данашње. Ако говоримо о очувању јединице и њеном даљем развоју и опстанку, то су дефинитивно Мики Маус, влајко, протектор, мачак и тако има доста заслужних људи који су уложили своје време и труд,а богами и по који евро у јединицу.Зато децо будите стрпљива и мање халапљива 🙂

Данило: Ма нема потребе да их понављамо, сви их знају већ 🙂

6. Да ли је било битака у којима је СЈеБ показао да је једна озбиљна јединица ?Ако да које су то битке ?

Нолф: Битке али и ТО па и ПТО. Када смо дошли у еБосну, владали су еБосанци, али првенствено еХрвати. Када смо изашли била је власништво еСрба. То се дефинитивно није десило преко ноћи, али ја лично памтим Лиаонинг.


Bitke ali i TO pa i PTO. Kada smo došli u eBosnu vladali su eBosanci ali prvenstveno eHrvati kada smo izašli bila je vlasništvo eSrba . To se definitivo nije desilo preko noći ja lično pamtim Lioning.

Данило: По мени лично је битка Лаане-Еести која се одиграла на дан 1747. Тада је СЈеБ јединица узела РВ, а и ја сам учествовао у удару.

7. Желиш ли нешто да поручиш садашњим млађим члановима у СЈеБ-у ?

Нолф: Само стрпљење.

Данило: Наравно! Да се јаве на моје поделе 😃 \o/

Иначе НОЛФ 🙂

 

Comments

Babalj
Babalj Day 1,899, 11:33

ПОВИК : http://www.erepublik.com/en/article/-3-1-2204226/1/20 Поводом 3 године СЈеБ-а (Интервју са Нолф-ом и Данилом)

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Day 1,899, 12:10

Još jedan sjajan članak o sjajnim ljudima

Ivke Pivke
Ivke Pivke Day 1,899, 12:11

Ne ulazi se lako, ali se tesko izlazi. : D

Ne kaze se za dzabe,
jednom SJeB uvek SJeB.

: D7

Klimpachalina
Klimpachalina Day 1,899, 12:13

nema slika - nema vote 😛

Dzonii996
Dzonii996 Day 1,899, 12:19

o7 kolega 😃

JovicaSM
JovicaSM Day 1,899, 13:20

Десант Специјалне Јединице еБеба на дистрикт Брчко свима нам је дубоко зацртан у памћење оставио неизбрисиво сећање на једно од најзанимљивијих и најдинамичнијих епизода еРепублика!

Roxyem
Roxyem Day 1,899, 13:23

o7

nolf
nolf Day 1,899, 13:31

Nolf odobrava sledeći članak 😉

Danilo80
Danilo80 Day 1,899, 14:17

moje vece za spamovanje 🙂

leon queen
leon queen Day 1,899, 14:25

Ah kakav divna sekta.. 😃 \o/

Brdar Dragan
Brdar Dragan Day 1,899, 14:31

Брат Нолф!

mr bIue
mr bIue Day 1,899, 15:33

Nolf prešao iz 63. padobranske u SJeB, pa vi sad vidite...
A Danilo bi mogao malo u komandu 😉

Veljkokg
Veljkokg Day 1,899, 18:32

Ja kad voljem, voljem... kad ne voljem koljem : D

Rastko1991
Rastko1991 Day 1,899, 19:57

Milojka Jocic
Milojka Jocic Day 1,899, 21:57

Hahaha i pored ovakve slike ti si za mene i dalje draaagi Nolfic! Molim, sledeci! :😁)

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.