[25] Újra indulok a Magyar Légió Párt elnöki tisztségért [25]

Day 4,254, 13:49 Published in Hungary Hungary by rangeyed

Sziasztok!

A cikk lényege röviden: Indulok az MLP pártelnöki tisztségért. Ha nyerek, akkor a pártnak egyetlen célja lesz: a Magyar Légió MU érdekeinek képviselése az emagyar politikában.

Bővebben kifejtve:

A Magyar Légió Párt azzal a céllal alakult meg, hogy a játék politikai részében képviselje a Magyar Légió századot (MU). Sajnos az emagyar politikai élet manapság abban merül ki, hogy ki a puccsista tank és ki a demokrata és ki mivel sértette meg a másikat. Én ebbe személy szerint is beleuntam, de a tegnapi makedón csata alatti Telegramos üzenetek is kiábrándítóak voltak (röviden: üssenek a tankok!, miért nem ütnek? és ment a mutogatás, hogy ki mivel sértettem meg a másikat...).

Ezzel szemben a (FÖLDI) csatamezőn azt lehetett látni, hogy nincs esélyünk, mert amikor néhány emagyar játékos komolyabb sebzést kezdett bevinni megjelent az ellenfél (szerintem) koordinált hadserege és percenként ugyanannyi sebzést vitt be, mint a mieink. Így folyamatosan ők kapták a pontokat. Néhány TW-nél is előfordult, hogy az ellenfél egyik tankja ütött, és mivel nálunk nagyobb tank nem volt jelen, buktuk a kört, mert a gyengébb játékosok (közkatonák) nem tudják, vagy csak 5-10 percre tudják tartani az ütést / áttolni a falat.

Jelenleg ki kell jelenteni, hogy eMagyar Hadsereg nem létezik. Van néhány komolyabb sebzésre képes játékos, de nagyrészük "puccsista tank" és jelenleg nincs egyetértés köztük és a kormány között. Márpedig a földi köröket szerintem a tankok és a kormány által biztosított koordinált sebzés együttes erejével tudjuk csak megnyerni.

Szeretném, ha a Magyar Légió MU újra képes lenne koordinált sebzést leadni. Ehhez viszont tisztekre is szükség van, akik akár "puccsista tankok" is lehetnek. Így az ő igényeiket (pl.: sok, farmolható TW) is figyelembe kell venni. Ezen fő cél mentén szeretném a Magyar Légió Párt politikai aktivitását megszervezni!

Amennyiben én nyernék, akkor megpróbálok egyezkedni, hátha valamelyik párt listájáról 1-2 emberünk bekerülhet a kongresszusba, a Magyar Légió MU katonáit képviselendő.

További jó játékot!
Rangeyed