[МВнР] Кабинет Октомври 2019, Цели и Обзор

Day 4,344, 09:06 Published in Bulgaria Bulgaria by Ministry of Foreign Affairs BG


Здравейте

Нека започна с представянето на хората, които ще сме в МВнР този месец
МВнР DontPanicPls
Зам МВнР Акага
Шеф на ДК НеМуха
Стажант Мазохиста

Екипът е супер. За жалост аз не бях много активен първите няколко дена от мандата и сме 1-2 дена назад.

Цели преди МВнР за Октомври
1. Подобряване на отношенията с неутралните държави (Испания, Полша)
2. Разговори с приятелски страни
3. Промотирането на ДК
4. Добра комуникация със страните от Астерия

Точките не са нарадени по важност. Всичките са еднакво ВАЖНИ.

Испания

Както видяхте вече кацнахме във Валенсия. Там си е адски горещо . . . Но вместо да си почиваме веднага нападнахме Castilla La Mancha (нямам си идея как е на български). По този начин ще пресечем пътя на Чили. Ако погледнете картата ще видите, че Испания прилича на Балканите - България, Сърбия, Румъния, Италия, Гърците (идват), Чили, Португалия, Русия, Турция и Аржентина ( те са в Португалия за сега).
Идеята е да не позволим на КОДЕ да затрие Испания. По този начин искаме да покажем на испанците, че в наше лице те иамт съюзник, а не враг. Гответе се за много битки в следващите дни и спазвайте инструкциите.
Относно българите с холдинги в Испания - знаем, че тази война ви носи загоби, но ще се пробваме да я затворим възможно най-бързо.
Към момента имаме общ чат с Испания и всичко върви супер. Надяваме се в бъдеще да продължи добрата комуникация между двете държави.



Полша

Поляците към момента предпочитат да са прекалено неутрални. Рядко можете да видите някой от тях да се бие в някоя битка между КОДЕ и Астерия (даже в епиците). Стараем се да направим някакъв чат с тях за бъдеще кооперация, но за момента върви прекалено бавно.



Русия

Продължаваме да поддържаме добрата комуникация с братушките. Тук трябва да отбележем, че има много добра комуникация между Русия и Полша. И когато (преди два месеца) поляците бяга помолени да помогнат те се отзоваха веднага и взеха Кавказ и спрях опитите на Турция да затрие Русия.

Франция

Франция все още се лута между Астерия и КОДЕ. Стараят се да запазят неутралитет и да следват НАП-а който подписаха. Интересно е, че и те искат да се включат в битката за Пиренейският полуостров. Според тях тази атака е независима от КОДЕ и е свързана с факта, че им е скучно и искат да затрият Испания и да имат сериозна война.

Страните от Хидра и Астерия

От както съм по правилтествата (3 месеца) не съм виждал по-добра комуникация между страните от Астерия и Хидра. Жорето, Емрето и Перин се стараят адски много за това. Имат едно огромно БРАВО от мен.

Дипломатическият Корпус

Към момента имаме посланици в следните страни : Франция, Чили, Полша, Ирландия, САЩ, Великобритания, Русия, Перу, Сърбия, Бразилия, Русия, Холандия.
От няколко месец ДК има и финансиране. Активните посланици получават пари. Всеки месец е различна сума (стараем се да е равна на една К2 къща).

Към момента имаме нужда от посланици в страните от Астерия, Хидра и Andes.

ДК е идеално място за нови играчи, които искат да се запознаят с политиката и отношенията между страните в еРепублик. Всички сте добре дошли.


МВнР на България
DontPanicPls