Ambient on/off

Join the new world

 

За малко. За ей толкоз малко. За някакви си 20 гласа

Day 1,965, 13:37 Published in Bulgaria Belgium by Debell Sasho

Българче се аз родих, да го е.а,
а можеше да съм норвежче.
Но нека спра да хленча и рева
защото станал съм келешче!

По-здрав за всички родни хора. От рев глава не боли, казали са по-старите от мен. Само може да ти потекат сополите и да си накапеш ризката, а накапаното от сопол прави петна. Гледам на горското свидливо човече не му пука, че ходи с петниста ризка. Ревът му ми прилича на онзи, познатия детски рев, когато детето, по странно стечение на обстоятелствата е позволило, земното притегляне да притегли към себе си, две от трите му девствени ( разбирай необлизани ) топки сладолед. Представихте ли си го това дете. Метър и десет и петнадесет високо, с платнена, шапка с козирка, разделена на четири триъгълници оцветени в жълто, червено, светло синьо и оранжево, с къси охра панталонки, три четвърти, с дълги чак до началото на коленете, опънати, бели чорапи, с черни обувки с захабени от ритането на камъчета бомбета, с бяла блуза върху която са се опънали жълти тиранти. Каква мъка, какво нещастие. Горкото дете. Колко близо е било до удоволствието от сладоледа в един момент и колко далеч е сега. На метър и десет разстояние и няколко милиона бактерии и хиляди прашинки полепнали по вече безформените бивши топки.

От ревльовци ми дойде до гуша но няма как, роден съм в България, страната на ревльовците. Ревльостан. Ревльощад, Ревльоленд. Абе мъката е всеобща. Нека поревем за да ни мине.

От некадърници също ми дойде до гуша, ама поне за това ми е през оная работа, нали се сещате, през корема. Все пак игра играя, няма как да искам професионално отношение от аматьори с акне и непрокопсали далечни и по-близки юноши.

Ако пак бяхте ( аз не гласувах, защото забравих да влезна в играта точно в този съдбоносен ден ), та отплеснах се, ако пак бяхте избрали това неориентирано нещо, наричано с простото име - Елф, щеше да е върхът на общественото развитие на българската общност в тази игра. И все пак не успяхте да покажете силата си. С малко но от сърце. И все пак тайно се надявах да го изберете, защото мазохизмът е проява на самооценка.

Утре когато този пак се кандидатира, пак да гласувате за него, защото иначе ще изглеждате като нормални хора, а всички знаем, че вие не сте такива.

 

Comments

LogainAblar
LogainAblar Day 1,965, 13:42

защо ревеш ?

AquariusSG
AquariusSG Day 1,965, 13:44

Ей, минавай по скайп чатовете. Забрави ни. :PPP

Debell Sasho
Debell Sasho Day 1,965, 13:48

да се потопя във вашето спам море е голяма изкушение ама имам някой технически проблеми, които не искам точно сега да разкривам. Ще дойда да поплувам скоро, надявам се 🙂

AquariusSG
AquariusSG Day 1,965, 13:49

Ще те очакваме с нетърпение. : )

love myself
love myself Day 1,966, 01:27

Уникален...и аз те чакам с чата....щъ тъ нълазвам

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.