#2 [Serxhio per CP ] Organizim, Zhvillim e Pune te madhe per eShqiperine

Day 2,082, 12:33 Published in Albania Albania by LiL Serxhio


Pershendetje

Ky eshte artikulli im i dyte per keto zgjedhje Presidenciale. Ne kete artikull dua te ndalem ne synimet qe do te perpiqem ti permbush 100% gjate ketij mandati se bashku me kabinetin tim. Me poshte do te shihni se cilat do te jene objektivat tane ne fushen e Ekonomise, Politikes se Jashtme si dhe Politikes Ushtarake te gjitha te permbledhura se bashku .

-Ne fushen e Ekonomise ne do te jemi 100% TRANSPARENTE me qytetaret e ketij komuniteti. Te gjithe qytetaret do te jene ne dijeni se ku shpenzohet edhe 1 ALL nga thesari i shtetit.

-Te gjithe qytetaret do te kene te drejten te pyesin Guvernatorin ne cdo sekond per gjendjen e Bankes se Shqiperise pra do te jemi te hapur ne cdo kohe per bilancin e shtetit.

-Nga thesari i shtetit nuk do te transferohet as 1 ALL per ne Banken e Shqiperise.

-Me perkrahjen e nje nga lojtareve me te vjeter ne loje, altinks, do te punojme per ta ulur borxhin e bankes , pse jo ta bejme 0 .

-Ne plan te pare kemi shtimin e MPP ( Mutual Protection Pacts / Aleancat) deri ne 20. Te gjitha parate e thesarit te shtetit do te investohen vetem ne kete drejtim.

-Do te afrojme shtetet e CoT me Shqiperine ne menyre qe te mos na shohin si armik.

-Do te thellojme marredheniet me Italine, Kanadane, Irlanden dhe 2 shtetet qe shihen si aleate tane te ardhshem do te jene Gjermania dhe Indonezia. Do te mundohemi te hyjme ne negociata me Turqine dhe Rusine duke mbajtur marredhenie te mira me te dyja shtetet.

-Do te propozojme ligje per te bere Embargo me Serbine dhe shtetet e saj satelite.

-Supplies gjate lufterave do t'i mbulojme ne menyre private pa prekur CC e shtetit ku nuk do propozohet asnje ligj per tu transferuar ne banken e shqiperise.

-Do te jepen Ndihma per te gjithe lojtaret e Divizionit te pare dhe per lojtaret me nivel 26 te D2 pavaresisht se ciles MU i perkasin , ata do te kene mundesi te aplikojne cdo dite per te marre ndihma ( Tanke dhe Food Q5 ).
Perjashtim do te bejne anetaret e F.P.ZH te cilet pervec Supplies qe do te marrin ne MU, do te kene mundesi te aplikojne vetem per te marre food ekstra .

-Ministria e Puneve te Jashtme do te themeloje medaljen ' The Guardian of Albania ' e cila do i jepet te gjithe Tankerave te huaj qe bejne gjithmone Demage per Shqiperine . Shperblimi per kete medalje do te jete 10 tanke Q7 ( dicka e vogel simbolike )


-Pothuajse ne cdo lufte te Shqiperise, Supplies do te jene ON .

-Group-Fight shihet si nje projekt qe Ministria e Mbrojtjes do ta vere ne funksionim . GF do te jete vetem per D4 dhe per shume pak lojtare D2-D3. Kjo gje do te behet per shkak se nuk duam qe ti demtojme lojtaret me strength te ulet duke i rritur me eksperience.

-Ministria e Wikipedia do te rinise punen e saj, duke bere perkthimet nga Anglisht ne Shqip dhe duke ndihmuar lojtaret te cilet duan te kene profilin e tyre ne Wiki.Sherbimet Sekrete
Do te ringjallet puna e Sherbimeve Sekrete te shtetit tone. Drejtori i ardhshem ka krijuar nje strukture te vogel por eficente. Ja cilat jane fjalet e Drejtorit te ardhshem te Sherbimeve Sekrete.JA SE CILA DO TE JETE STRUKTURA E KESHILLIT TE INTELIGJENCES.
Duke iu bashkuar dhe artikullit te pare, keto do te jene te gjitha qe une se bashku me kabinetin tim do te perpiqem te permbush gjate ketij muaji. Duke u zgjedhur si President, une do te jem SHERBETORI me i madh i ketij komuniteti, gjithnje vepruar ne te miren e te gjitheve pasi kjo eshte arsyeja pse une e luaj kete loje, qe ta ndihmoj Shqiperine dhe Shqiptaret.
Jane te ftuar te gjithe shqiptaret pavaresisht cilat parti me perkrahin mua dhe cilat jo, te votojne kete program ne daten 5, LiL Serxhio per CP.

Nderkohe sic thash edhe tek artikulli i kaluar, te gjithe Shqiptaret, pa bere perjashtime se ciles parti i perkasin, jane te mirepritur te aplikojne per tu bere pjese e skuadres qeverisese per muajin e ardhshem. Arsyeja pse une kam krijuar nje formular per te gjithe, eshte sepse dua qe edhe lojtaret e rinj pa eksperience te marrin pervojen e tyre e duke siguruar ne kete menyre nje te ardhme te mire per eShqiperine . 🙂

Artikujt e kesaj fushate:
1. [Serxhio per CP] Nje Shqiperi me e zhvilluar
2. [Serxhio per CP] Organizim, Zhvillim e Pune te madhe per eShqiperine
3. [Serxhio per CP] Fjalet e fundit dhe kabineti .