Ambient on/off

Join the new world

 

Интервю с кандидат-президентите из света. [ЧАСТ 2] 02.02.13

Day 1,904, 09:11 Published in Bulgaria Bulgaria by thesexiest1d



Здравейте, братя и сестри!
Президентските избори наближават, а с това и страстите се загорещават с всеки изминал ден. Кой ще стане новия президент на България? Това зависи само от населението. Специално за вас подготвих интервю с още един от българските кандидатите. Това е втората част с интервютата. Очаквайте финалната утре.



1. Какви промяни мислиш да направиш в управлението на държавата(ако изобщо смяташ да правиш такива)?
lqlqlqlio: В интерес на истината, сегашното управление е доста стабилно и няма нужда от тотална промяна на курса в каквато и да е посока.

2. Към развиването на кой модул в държавата би се насочил?
lqlqlqlio: Държавата няма кой знае какво да управлява. Реалната политика се уговаря извън механиката на играта, а вътре в нея остава само разпределянето на някаква (мизерна) сума от данъци, което е по-скоро рутинна дейност.

3. Как би оправил финансовото състояние на държавата?
lqlqlqlio: Никой не може да свърши тази работа. Добре де, всъщност може - като се купи злато с реални пари, но със сигурност няма да съм аз човекът...

4. Мислиш ли да промениш някои от законите свързани с младите играчи? Кои? Как?
lqlqlqlio: Не знам да има закони за млади играчи, но смятам, че всеки новак може да се справи с малко четене и задаване на добри въпроси към някой стар играч.

5. Как би накарал играчите да гласуват за теб?
lqlqlqlio: С бой, секс и сръбска музика. Не! Без последното

6. Как би привлякъл нови играчи да се присъединят към играта?
lqlqlqlio: Хммм... бих се опитал да обясня в какво точно се състои играта, а човекът сам да си реши, дали иска да си губи времето с нея. Няма смисъл от тълпа разярени патриоти събиращи помощи по статиите за раздаване, плюещи, че не им е достатъчно и зарязари играта след 24 часа...

7. Какво би казал на новите играчи, които сега започват играта? Как би ги мотивирал?
lqlqlqlio: Играта е социална (въпреки че не изглежда така на пръв поглед), намерете си хора на вашият акъл и си изкарвайте яко в компанията. А, ако имате физическата възможност, нищо не пречи да преминете и off-line по някое време за бира или две, или повече...



А сега да преминем към чуждестранните кандидат-президенти, които също изненадват с плановете си за развитие на държавите си. Тук ще ви представя интервютата с един от кандидат-президентите на следните държави: Македония, Швеция и Унгария.



1. Кой модул би подобрил във държавата си, ако бъдеш избран?
Branko C: Обичам държавата си, затова първо ще създам национална армия и след това ще помагам на съюзниците си.
Akashaton: В момента, както сме окупирани от Великобритания, мисля, че трябва да подобрим армията си. И в момента си е добре, но все пак, сме малка еНация и трябва да разчитаме и на външна подкрепа.
Istencsaszar: Ако бъда избран за президент, ще променя военната ни насоченост и комуникацият между правителството и населението. По тези въпроси, Унгария се нуждае от доста подобрения.

2. Кои държави предпочиташ да бъдат съюзници на държавата?
Branko C: Гърция, Албания и Италия ще бъдат наши съюзници през целия ми мандат.
Akashaton: Все още сме членка на EDEN, но също така сме в приятелски отношения и с Asgard. Ако трябва да изброя имена, ще кажа: Холандия, Ирландия, Финландия, Швеция, Канада, Германия, Русия, Беларус, Франция и Китай.
Istencsaszar: Унгария е членка на много силен съюз, наречен TWO, и първо на първо, мисля, че най-добрите съюзници на Унгария са членките на TWO. Но няма да забравя да споменя и членовете на CoT. Те всички са добри съюзници и приятели на Унгария. Ние сме в много добри отношения с почти всички CoT членове. Нашето военно сътрудничество върви прекрасно вече месеци.


3. Би ли променил нещо в държавата, така че младите играчи да се чувстват по-комфортно в играта?
Branko C: Да, ще помагам на младите играчи, като им пращам храна, пари и танкове.
Akashaton: Грижим се добре за младите си играчи, обаче, за съжаление, нямаме много такива.
Istencsaszar: Унгария има много добра социална поддържаща система и много добра образователна система, затова мисля, че те нямат нужда от подобрение. Подкрепяме младите играчи с храна и оръжия, и ги учим в най-ранния им период от тяхния gameplay. По-старите играчи им помагат да си намерят добра ВЕ(военна единица) и добра партия. И, разбира се, по-опитните играчи дават и икономически съвети.

4. Би ли променил някой закон? Кой/Кой? Защо?
Branko C: Да, ще променя законите за заплатата. Ще увелича заплатите, за да може икономиката да се развива.
Akashaton: Направих много подобрение на нашия нов отворен конгрес. Също така предпочитам да взимам решения допитвайки се до народа. Все пак сме малка страна...
Istencsaszar: В последния месец, имам предвид Януари, цялата унгарска съдебна система беше променена. Нашият конгрес прие нова конституция, затова няма да променям законите.

5. Как би призовал другите играчи да гласуват за теб?
Branko C: Гласувайте за мен за мен! Гласувайте за по-добро бъдеще! Гласувайте за по-добра икономика!
Akashaton: Като моля за гласове и чрез статията ми.
Моля гласувайте за мен и статията ми: http://tinyurl.com/d7bwp7c

Istencsaszar: Бил съм член на унгарското правителство 42 пъти в миналото, което означава, че съм в управлението вече 3-3.5 години. Мисля, че имам достатъчно опит за добра президентска кампания. Написал съм повече от 200 статии във вестника си и винаги се старая да помагам на населението с информация и анализи.




Това беше всичко от "По света и у нас" за днес. Очаквайте трета и финална част на този роман утре. Приятна вечер на всички, а за нощните птици, които висят в Интернет - приятна игра и сърфиране!

 

Comments

TigerII91
TigerII91 Day 1,905, 23:25

==========

I am selling a Military Unit for 25 gold. If you are interested send me a pm.

http://www.erepublik.com/en/article/2207489/1/20

==========

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.