Ambient on/off

Join the new world

 

Наредби за Ден 1789

Day 1,788, 01:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by Ministerstvo za Odbrana
Здраво војници!


Денеска почнува нападот над USA и нашата акција за помагање во истерување на натрапникот од Европа, нема да има голема отпор од нив затоа што веќе се нападнати од Унгарија и Словенија, три напади во исто време ни ние немоземе да издржиме нема ни они да зaдржат 😛
ОВАА БИТКА Е ПРЕОРИТЕТ НА ДЕНОТ!!!

Од денеска исто така почнуваме со враќање на Италијанските региони почнувајќи од Апулија, организираме востание и го игнорираме или пукаме од страна на Италија.
ИГНОРИРАЈ ЈА БИТКАТА ЗА АПУЛИЈА!!!1. ПРЕОРИТЕТ НА ДЕНОТ
Се бориме против USA!!!2.ИГНОРИРАЈ ЈА БИТКАТА ЗА АПУЛИЈА
АПУЛИЈА СЕ ВРАЌА!!!


За секакви прашања каналот #modteam е отворен за сите
Со почит

МОД ТИМ

ЗДРАВО МАКЕДОНИЈООООООООООООООО!Приоритет 1
ПУКАМЕ ОД СТРАНА НА ИТАЛИЈА
ОВАА БИТКА МОРА ДА ЈА ДОБИЕ ИТАЛИЈА
ПРИОРИТЕТ 2:

АЛБАНИЈА


Со почит

МОД ТИМ
 

Comments

Ministerstvo za Odbrana
Ministerstvo za Odbrana Day 1,788, 01:30

Наредби за Ден 1788
http://www.erepublik.com/en/article/-1788--2137038/1/20
Шаут!

iTHOR
iTHOR Day 1,788, 01:31

Prv

El Che G
El Che G Day 1,788, 01:31

о/

truba66
truba66 Day 1,788, 01:32

o7

TRTE T
TRTE T Day 1,788, 01:33

o7

G g a
G g a Day 1,788, 01:33

o7

Ivcak.A
Ivcak.A Day 1,788, 01:33

o7

mkdfighter97
mkdfighter97 Day 1,788, 01:33

o6

BugsMoney
BugsMoney Day 1,788, 01:35

о7

dasboot.mkd
dasboot.mkd Day 1,788, 01:39

eden predlog
na USA moze da i se krenat 4 vostanija i toa vo slednite regioni (valjda moze, so ogled na novite RW pravila)
Vorarlberg
Deutschschweiz
Aquitaine
i Piedmont
so toa dosta dmg ke odi na tie vostanija, a nie ke se skoncentrirame samo na corsica.

o7

Saskobt
Saskobt Day 1,788, 01:43

o7

Ace Veles
Ace Veles Day 1,788, 01:49

o7

VladoMKD1
VladoMKD1 Day 1,788, 01:50

o7

Felllix
Felllix Day 1,788, 01:57

o7

Krvnikot
Krvnikot Day 1,788, 02:03

o7

ackataa93
ackataa93 Day 1,788, 02:14

о7

sewwewrw
sewwewrw Day 1,788, 02:27

o/

Stef40
Stef40 Day 1,788, 02:36

o7

Lord.of.Life
Lord.of.Life Day 1,788, 02:39

o7

Accipitor
Accipitor Day 1,788, 03:21

поправи си го линкот о/

Zivko Najdanov
Zivko Najdanov Day 1,788, 03:31

o7

mojov
mojov Day 1,788, 03:32

o7

DJ JVC
DJ JVC Day 1,788, 03:51

o7

AronMacedon
AronMacedon Day 1,788, 03:57

o/

dedo mraz 78
dedo mraz 78 Day 1,788, 08:16

Политички Измени 1788[Дедо Мраз™] http://www.erepublik.com/en/article/-17881-2137115/1/20

Stole Lazarov
Stole Lazarov Day 1,788, 08:20

o/

SmkD
SmkD Day 1,788, 08:24

o7

lordot
lordot Day 1,788, 08:33

o7

ePece
ePece Day 1,788, 09:36

o7

Glamche
Glamche Day 1,788, 10:32

o7

B a z e
B a z e Day 1,788, 11:41

o7

JaneAsterix
JaneAsterix Day 1,788, 14:37

Pusti pak sonce predsedatelelelelele 😛

Stev4o
Stev4o Day 1,789, 02:55

o/

rengenzy
rengenzy Day 1,789, 10:20

о7

Jurukov
Jurukov Day 1,789, 10:27

o/

fajronn
fajronn Day 1,789, 15:36

o7

robertjnoe Day 1,790, 00:08

Comment deleted

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.