Ултрасмрд - аутор најглупљег чланка икада

6 days ago Published in Serbia Serbia by Strahinjic IV Vaskrsli

До ког апсурда булумента на власти у Србији доводи ову игру и колико недостатка интелигенције има у истој, говори следећи чланак, написан од стране Ултрасмрда, једног од оних који је клeкнуо пред Живанчевићем молећи за опроштај "ружне прошлости" у којој је био сарадник Народне Милиције 33.

Дечко који је продао своје идеале, али и пријатеље, зарад повратка у фотељу без које је био више од 3 године, сада је постављен за главну румунско-украјинску марионету у Астерији. И све је то донекле можда и било очекивано, али ниво глупости исказан у наведеном чланку, морам признати да није.

Наиме, у истом се наводи листа од 40 држава које Астерија схвата "неутралним или пријатељским". А онда се те "неутралне" државе позивају да не отварају тренинг ратове са државама које нису на листи јер ће то, у очима Астерије значити прекид њихове неутралности.Оваква идиотска класификација очигледно значи да су, за Астерију, неутралне државе искључиво оне које сарађују само са Астеријом. Ваљда је и парамецијуму јасно да то онда није неутралност.

Да ствар буде гора, исти тај Ултрасмрд је ћутећи дозвољавао тренинг рат Литваније, БЈРМ и Албаније, дозволио прелазак Француске у "неутрални" табор, исте оне која бар 10 година уназад представља константног противника Србије и чији лидери без престанка вређају и Србију и цео српски народ. Слична ствар је са Тајландом (изузимајући увреде), на списку је и Нигерија (позната по томе што је "опрала" Србију у рату док је Живанчевић био председник), Нови Зеланд који је првог дана после српских банова од пре 4 године потписао тренинг рат са Хрватском, Финска чији су држављани редовно постављали ЦО против Србије, Египат који је држава састављена углавном од Хрвата и Грка итд...Астерија је већ неколико година профашистичка прћија украјинских ултранационалиста и њихових марионета. Међу онима који се највише труде да им се додворе су, очекивано, САД, затим Румунија и, нажалост, Србија.

Целокупна активност Астерије се своди на уништење Русије и било ко одступи од те агенде, бива прокажен и малтретиран. Класичан пример је Мађарска која је, исто као и Француска, прогласила неутралност али РЛ конекције Мађарске и Русије не допуштају украјинским комплексашима да Мађарску заиста виде као неутралну. Наравно, Француска је без проблема прихваћена као таква.

Смејурија.