Сумњам у Живанчевића

Day 5,976, 04:35 Published in Serbia Serbia by Pravoslavac IC XC
Доста дуго се нисам бавио ереп политиком. На неки наговор, обрлаћење, не знам ни себи да објасним зашто, није да нисам, био сам члан морално посрнулих. Упао сам у странку. Гурао сам тако неко време као посрнуо, док се нисам освестио и увидео да Живанчевић шурује са америма. Качи америчке заставице по узвицима и.т.д. Нешто је тада у мени пукло и нисам хтео да будем више члан "једне невероватне приче." Том флоскулом иначе он воли да пропагандише морално посрнулу странку.

Уђох тако у сукоб са Живанчевићем и свађасмо се једног дана преко узвика. Не дуго после тога покушао ја да уђем на ереп кад оно банован. СТОЈИ МИ ЗАБРАНА ЛОГОВАЊА У РОКУ ОД ЈЕДНОГ ДАНА, А НЕ СТОЈИ МИ ОБРАЗЛОЖЕЊЕ. Ту ја посумњам да Живанчевић и дружина му из америке имају утицај на неке који се све на овом серверу питају. Не би ме чудило да заиста то јесте тако, јер ако Вотсман и Живанчевић купују ереп ствари за реалан новац можда су због тога Платону мили, па им не само гледа кроз прсте, на начин да им не банује ботове, већ им и испуњава жеље по ерепу. Православац ми се не свиђа, бановаћу га на један дан. Што да не?

Да сви знамо да Живанчевић извлачи паре из државне касе и њима финансира буџење његовог и профила му око њега то вала знамо. Ми неки из конгреса се трудимо да саботирамо ту крађу, тако што постављамо закон о донацији, где предлажемо мали износ као донацију на НБС како се онај велики, од 400 000 РСД-a не би на приватне профиле пребацио. Баш из тог разлога се ми из НМ 33 утркујемо са морално посрнулима ко ће пре да постави закон о донацији.

Баш данас потрчао ја да поставим и лепо ми изашло донате и кликнем на донате!

Брзо упишем износ од 33 РСД и ставим за примаоца НБС и док кликћем за закон у том моменту видим да нисам поставио донацију, већ закон о штампању пара.Пролази ми кроз главу, сећам се, лепо сам кликнуо на донацију. Зашто ме је то онда одвело на закон о штампању пара? Да није неки баг, где је као случајно урађен тако да кад кликнеш на донате прво те води на штампање пара?
Можда је овај баг баш то испуњавање жеља по ерепу онима којима се већ гледа кроз прсте, па им се не банују конгресменски мулти профили?

Да не буде да сам ја нешто презубио, да сам погрешио, па ето сваљујем моју грешку на морално посрнуле, како да се деси то да пре пар дана и ПРЦ ПРЦ ПРЦ уместо закона о донацији покрене штампање пара?
Ја тврдим да је баг. Сада ми је јасно да је баг. Да ни ПРЦ ПРЦ ПРЦ, ни ја нисмо погрешили. Још сматрам да је баг ту са разлогом, јер морално посрнули знају да ћемо да се ми из НМ 33 у брзини затрчимо и пошто кликнемо на донацију нећемо да обратимо пажњу да нам је опција понудила штампање пара, уместо са наше стране очекивану донацију.