ПОБЕДА!!! - [Хуманитарна акција] Златници за Кристијана

Day 5,942, 04:05 Published in Serbia Serbia by Ciciban69

Најновија вест! Новац је сакупљен! У последњих 10 дана, нема ко се није активирао, што од хуманитарних базара, спортских турнира, акција по другим градовима,... резултат свега тога је да је за момка не тако великог места новац сакупљен неколико дана пре рока за уплату!

Желео сам да поделим радосну вест са свима овде који су такође дали свој допринос!

Хвала такође и играчима који су одбили донације и/или донирали СС и олакшали поделу златника слабијим играчима.

Свим играчима испод нивоа 100 прослеђујем до краја дана још 10 победничких златника!

Испод преносим Кристијаново обраћање свима.
П.С. За случај да неком нисам проследио златнике, нека ми пише у приватној поруци!Да не дужим и не филозофирам, непопуларна и све чешћа тема је да се сакупља новац за лечење СМС-овима и уплатама на рачун, јер битно је да је промена пола код нас бесплатна.

Мој другар се већ СЕДАМ година лавовски бори против рака дебелог црева и ово је први пут да се огласио за финансијску помоћ пошто су исцрпели сва могућа средства финансирања.

Потребно је сакупити 100 000е за пептидну вакцину која се прима годину дана. Успели смо сакупити мало више од половине суме и имамо још 15ак дана да сакупимо остатак. Временски рок је постављен јер су ушли у процес, пре него што су сакупили новац, у нади да ће сакупити на време, тако да је фискан слот када може да оде да прими терапију.

Апропо те приче, одлучио сам за сваки хуманитарни СМС (200 динара) или пропорционалну донацију пошаљем 10 златника.

Није потребан никакав снимак екрана, можете само гласати и коментарисати објаву како би била видљива, а за сваки коментар ћу послати 10 златника члану.

Уплате су могуће преко:
- СМС-а: 189 на 2407
- PayPal-a
- eDonate
- GoFundMe

Линк до фондације: https://www.fondacija.rs/sr/korisnik/403/pomozimo-kristijanu-da-pobedi-rak-debelog-creva

П.С. Уколико је неком потребно више златника, или је послао више СМС-ова нека пише у пп.

До победе! о7
Новости:

26. 2. 2024. Доста јачих играча је одбило донације, тако да ћу исте те златнике прослеђивати слабијим играчима крајем дана.