МПП Литванија - Албанија и АС на Пољску

Day 5,664, 05:10 Published in Serbia Serbia by Strahinjic lll

Поштовани грађани,

С обзиром да се из власти нико не обраћа поводом ових тема, Народна Милиција вам указује на чињеницу да је Литванија, досадашњи званични савезник државе Србије, пре мало више од 7 дана потписала МПП са Албанијом.

Овакав потез Литваније се десио након дешавања на каналу Астерије за координацију потеза са државама чланице савеза Хидра (савез пријатељски Астерији, којем Литванија припада), које смо имали прилику да видимо у објављеним логовима.

Очигледно је да је понашање наших званичника (Даничића, Живанчевића и Терористе) довело до тога да се Литванија окрене против Србије и потпише МПП са нашим архинепријатељем.Друга ствар о којој вам једино Народна Милиција јавно пише је закон о ваздушном нападу на Пољску, који је власт усвојила (односно Даничић, Тршићанац и њихови ботови у конгресу).

Пољска је позната као најјача неутрална држава у којој фирме има велики број наших грађана. Рат који је Србија објавила истој значи немогућност тих људи да раде у својим фирмама и зато је званично објашњење неопходно, без обзира да ли је у питању тренинг рат или прави.

Зато је инфантино понашање председника Даничића и његовог потрчка Тршићанца, које се огледају у неспособности одговорног објашњења покренутог закона, нешто што би морало наићи на ширу јавну осуду. Наравно, то се неће десити јер осим Народне Милиције у Србији не постоји друга опозициона групација.На крају, још једном вам указујемо на то да су оба ова дипломатска скандала последица заједничког деловања свих топ 5 странака и њихових функционера који злоупотребљавају државне ресурсе у остваривању личних интереса.

Народну Милицију оптужују за сарадњу са КОДЕ савезом а очигледно је да њиховом неспособношћу државе које су нам званични савезници, окрећу леђа Србији и потписују савезништва са државама из КОДЕ савеза. Нас оптужују за саботаже а покрећу ваздушни напад на Пољску објашњавајући га само својим интересним групацијама на затвореним Телеграм каналима.

Придружите нам се да их што пре спречимо у даљем руинирању наше државе.