Разсъждения и Предложения

Day 5,023, 00:12 Published in Bulgaria Bulgaria by Sollam
Здравейте, Скъпи Приятели, Уважаеми еСъотечественици! 🙂

Честно казано, уморен съм от обяснения, но статията на Щурмана, а и приближаващия ИК ме карат да не съм безучастен.


Първото, което бих искал да ви кажа, особено за акаунтите от ниските дивизии с ИК е:
________________________________________

Когато биете от двете страни на един рунд, ви отчита 1 гориво!!!
________________________________________

Същото важи и за биещите в Д4 и авиорундовете!
________________________________________

Когато влизате в ТВ, оправяйте стените от двете страни, защото не ви струва гориво. Ако друг играч го направи, а вие си траете, го лишавате от 1 гориво. Така че, наливайте пресметливо и се стремете да имате достатъчно ФФ, за да оправите стената при нужда.
________________________________________

Сега нека разгледаме случая при акаунт Д1:

При идеални условия, играч от Д1 има 70 х 2 медала, ( от двете страни на рунда) = 140 медала или 280 злато. Ако към това добавим още 3 рунда, като за всеки от тях дава съответно по 1,2,3 злата, ще има още 6 медала или чисти 6 злата: 12 – 1 – 2 – 3 = 6, с което общият брой злато на седмица е всъщност = 280 + 6 = 286 на седмица.
Следва 286 х 4 седмици = 1144 злато х 640 сс = 732 160сс.

Казано с други думи, въпреки очакваното покачване на златото, парите не стигат за ИК, а камо ли да остава злато за вафли.

За дивизии 2, 3, можете да пресметнете сами. Неслучайно, мевърик с бомби не слиза в Д2 и Д1 да медалее, а предпочита Д3.


Защо ви пиша всичко това:

Турците можеха да ни мачкат, но с големи разходи. Разбира се има и други причини, (като края на мевърика, заповеди и т.н.), но нека се спра на въпросната тема, а именно, тази за разходите.
Както писах и в предната статия, ударени от новите правила са мевъриците и хитърите. Нека навляза в още малко подробности:

Ние имаме акаунти в Д1, Д2, Д3, а турските хитъри бяха баннати. Те викат хърватски или албански акаунти, които дават хитове на всички. При 6 рунда на ден, това са им 6 горива само за една страна. След даване на удари само в две битки, нещата стават трудни в края на седмицата. Към това трябва да добавим, че и на хитърите им трябва злато, за да купуват гориво, което ще рече, че и те трябва да бият. 10 злато на ден не са опция.
До тук с хитърите.


Сега да разгледаме мевъриците:

Мисля, в момента мевъриците Турция – България сме 11 на 9. Ако аз, Пламен или Исарк, примерно бяхме взели мевърици, щяхме да сме равни, но това не играе кой знае какво значение, защото, както всички се уверихте, мевърикът не се изплаща. Особено, ако биете активно в битките или медалеете Д3, за да не пречите на сънародниците в Д4.
Какво обаче се получава с мевъриците:

Ако в една напечена битка ударя не в три, а само в една от ниските дивизии плюс Д4-ри, имам 2 удара на рунд. При 8 рунда съм вече с 16. Ако продължа така, издържам 5 дни, а останалите 2 дни паузирам. Тук няма да включвам загуби от медали в рунд от двете страни, както и загуба на медал в самите рундове и прочие...


При така изложените обстоятелства, мисля, вече разбирате, че:

Подпомагането на легените с пари е пълна глупост. В бъдеще, битките ще се решават от акаунтите в ниските дивизии. Турците видяха тактиката въздух – ниски рундове и разбраха, че няма да издържат дълго. Просто, защото срещу техните мевърици, играеха наши акаунти от ниските – Георгиев, Син фен, Танос, Коловрат Петрович, Невър стоп уор и т.н.


В тази връзка:

Всички активни играчи от ниските дивизии трябва да бъдат подпомагани от държавата с ИК. Разбира се, всичко това при тяхно желание и заявка за активна игра през следващия месец. Съгласно изложените разчети подпомагане в порядъка на 500к е съвсем закономерно. Поне според мен. Всички знаем, кои са хората. Виждат се в битките. Мога да ги изброя, но едва ли е нужно. Достатъчно условие според мен е желаещите да заявят участие, дават хитове и се бият в напечени битки. При хит 5000сс примерно или колкото преценят и ние ще можем да помагаме като това важи основно за Д3. Естествено, поддържайки стените.
________________________________________

ИК е скоро, така че правителство и депутати да решават по-бързо!!!
________________________________________

Апропо, за да не съм голословен: албанците имат добри хитъри, оставени от Колин. Ако решат да се бият, сами ще се убедите.


На ниските легени са достатъчни танкове и много ТВ-та, за могат да медалеят всички. Влезе ли леген 20 нямат шанс, а момчетата с макс леген имат също нужда да играят. Дори и само поради факта, че при сегашните цени на танковете те буквално печатат валута. За участието им в епици във вторник и кой основно отнася битките няма да говоря.


Така че… да спрем с недообмисленото раздаване на пари и помислим за бъдещето, съгласно новите правила!


Приятна игра на всички!
🙂

Soll