Званична кандидатура за председничке изборе

Day 4,913, 09:22 Published in Serbia Serbia by Stellar Drifter

Поштовани грађани,


Пошто сам одлучио да се кандидујем за председника државе, у даљем тексту ћу вас упознати са плановима које бих желео спровести ако победим на изборима.Подизање устанака
Како смо под еХрватима, сви ратови су нам угашени. Замисао је да константно дижемо устанке у нашим регијама. Трудићу се да то што чешће буде у оним са највећом детерминацијом и то у тренуцима онда када то нашем окупатору највише не одговара, односно када има друге важне битке које мора добити или устанке које мора одбранити. Ово ћу радити у блиској сарадњи са савезницима.

Авио удари
Враћање ваздушних удара на стари ниво организације и поновно увођење удара у савезничким кампањама.

Координација војске
Покушаћемо да што боље координирамо и обавештавамо војску о свим акцијама које се спремају како се не би поновила ситуација да велики део војске пуца у мање битном рату, док за сат-два иде АС.
Оживљавање телеграм канала војске, као и редовно ажурирање наређења.

Прављење залиха
Позивање активних играча, али и двоклика на прављење штекова чоколадица и злата, свако у складу са својим могућностима. Тренутно пружање неког већег отпора није могуће. Тачније, ми можемо пробати, али шансе за позитиван резултат су изузетно мале, морамо радити у складу са могућностима и правити штекове за период у коме ћемо моћи да се боримо на вишем нивоу. Зато ће препорука бити - ФФ у нашим устанцима, док се не организује нека озбиљнија акција.
Када немамо наше борбе, логика налаже да скидамо непријатељске играче, а ако им још можемо угасити и који тренинг рат, пуна капа.

Савез
Реизбор "Asteria HQ" и дефинисање циљева са свим чланицама за наредних месец дана.

Унапређење игре
Сарадња са међународном групом за промене у игри.Састав Владе
Министарство спољних послова - ULTRASERB.

Министарство одбране - Serbian Terorista

Гувернер - Dejan Rackov 1999

Министарство образовања - plavaprinceza

Пошто председник представља целу државу, а не групу која га је изабрала, посебну пажњу ћу дати на однос са неистомишљеницима, те радити на нормализацији односа.Позивам вас да ми 5. маја дате свој глас како бисмо започели озбиљну реорганизацију државе. За крај,поруку свим непријатељима Србије и Астерије:

Ћераћемо се још, то је најмање што можемо!