Мисиите - Какво? , Как?

Day 4,907, 23:10 Published in Bulgaria Bulgaria by Sollam
Здравейте, Скъпи Приятели, Уважаеми еСъотечественици! 🙂


Ще си позволя да дам няколко напътствия за мисиите, без претенциите за изчерпателност.
1. Задължително Вземете първите две награди от колонка 1 и 2. Те ще ви помогнат за по-бързата регенерация и ще увеличат енергийния ви център.

2. С останалите 5 токъна от колонка 1, завъртете още веднъж за 5 токъна, за да видите, как функционират мисиите. Те са рандъм. Това е важно за по-нататъшните ми сметки, относно мисиите.

3. Лично аз бих взел стингърите от третата колонка в петък. Те ще ви помогнат за мисията с медалите, ако сте слаб акаунт. Надявам се до този ден повечето нови и бързи в играта да са се налудували. Очакванията ми са през уикенда да има голямо надцакване.

Най-удачната според мен награда са престиж бустерите.
От една страна играете само с 10 токъна, а от друга, те ще ви помогнат за мисията с престиж точки, както и за тази с деплоя, увеличите ли рековъра си на енергия. При епик влизайте с тях. Ако имате запас от вафли или моркови, бихте могли да го направите и с ускорител.


Забележка:

- Бустерите имат срок от 20 дни, така че, каквото и да правите си оставете поне два бустера за следващите 2 вторника.
- Пускат се по 2, така че във всички случаи ще имате 10 мин. Дори да изхабите повечето от минутите, не ги мислете. Струва си.


4. Пресметнете, дали някои от мисиите си струват и не влагайте излишни средства. Едните мисии са 350 токъна, другите 700. Това беше и причината в началото да ви говоря за рандъма.

Пример: Мисията с къщите, Мисията с работниците, (ако нямате такива), Мисията с обиколката на света и т.н
Ако за обиколката на света ви трябват 130к за 350 токъна, а ви се паднат примерно 135 злато, сами преценете, дали си струва да обикаляте и колко.

5. Мисията с битките (различните кампании)
Отивате в някоя от държавите с повече ТВ-та, пускате по 20 на деплоя и биете с базука. Мисията е отчетена.


Като цяло…, това са основните неща. Бихте могли да допълните в коментарите.Хубав ден на всички и Приятна игра! 😊