[Баћкоован] Дан Мрмота

Day 4,854, 06:14 Published in Serbia Serbia by Sanja III Vaspitana

Поздрав Драги моји еРепубликанци,

Као у овом чувеном филму, историја и дани се непрестано понављају и на ерепублику.Пробудиш се, смандрљаш коју пљугу, попијеш кафу, одрадиш "ворк енд трејн", погледаш новине (овде макар нема Вучића и Вучићевића ал имамо Варварина па сад коме боље коме горе јбг)... Неправда админа, хрвати ће нас брисати, одумирање и неактивност на свим нивоима, празна каса, ударање контра и одбрана Светог холдинга у Рашкој или Војводини итд..

Пре коју годину затекао сам идентичну ситуацију. Дошао из еСмрти, држава у колапсу и нико плана и идеје и воље нема. Неки би да бојкотују, други би да скину гаће ко што каже чувени Кари Пешић, трећи би да се боре али идеје немају како..Тада, као и сада нисам могао на канал еСрбије на телеграму, тада као и сада сам био ућуткиван и омаловажаван.

Затечено стање сам уз предан рад и уз помоћ сарадника (сви су били добродошли) претворио у апсолутну доминацију еСрбије на свим пољима.

Сва министарства су била активна, МОС писао квалитетне чланке на сваких пар дана, МЗС делио хлеб за авио профиле, ИНФО обавештавао грађане о походима, свако је могао уз довољно времена онлајн да постане пакеташ, каса је била препуна, књига финансија уредно вођена и сваки динар на броју, устанци се дизали са државног канала и свако је могао до медаље...

А МОД, јаоо МОД је кидао, док смо имали мањи ДМГ од КОДЕ-а ротирали смо по мапи да би имали територије и ресурсе и како би купили себи време док не ојачамо, кад смо ојачали обрисали смо их и истерали од свуда. Заливадила је Србија и Астерија цели свет.

За тих годину дана преданог рада смо од апсолутних лузера и дефетиста постали поново светска сила број 1 и то у сваком аспекту игре.

На спољном плану односи нису никад били бољи и сви савезници су нас апсолутно поштовали и уважавали и то не само због наше силе него због наше помоћи њима у најтежим тренуцима...

Могао бих о овоме писати данима, поносан сам на ту своју и Вашу еСрбију онако како родитељ може бити на своје дете..

Данас? Данас је то дете постало распали наркоман (није Раденко, он је још и красан дечко) коме делује да нема помоћи.Отишао сам за еИталију па у еПензију и оставио у аманет успешну и јаку еСрбију. Активну и јаку играчку заједницу.
Прошло је годину дана. Где је сад та еСрбија?

Зар је могуће да је данас ситуација идентична оној кад сам прошли пут преузео?
Зар је могуће да су сви заборавили како треба и како ваља?
Где вам је јединство и слога?

Баћко вам није ваљао.. Океј. Где сте данас а где сте били док је Баћко био у Астерији и еСрбији?

Дошао јуче да се јавим људима, да видим како могу помоћи јер ме пар старих пријатеља звало на вибер..
Лепо сам дочекан, тј ишутиран са канала који је имао 30 људи кад сам прошли пут преузео распалу државу.. Имао је преко 300 кад сам отишао а данас има 220.

Океј, хвала.
Ако мислите да сам то заслужио после 6 месеци неспавања и после још 6 месеци прилично жестоког рада.. Хвала вам заиста.

Куда сад?
Да се ово што је остало разграби и уновчи до краја?
Хоћете бојкот?
Хоћете да скинете гаће и да се ухватите за нешто тврдо како би имали лакши пријем?

Изаберите сами.

Што се мене тиче зна се шта хоћу и могу и шта очекујем од свих вас, а то сигурно није дефетизам, грабеж и срљање главом о зид.

Искрено Ваш, Баћкоован.