Време

Day 4,849, 13:10 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by BOBAN JUVE

Цветко го прашува Трпе:
– Колку долго си немал секс?
– 22 часа, 48 минути, 22 секунди… и 9 години.