Какво се случи?! (пуканки) :)

Day 4,848, 06:02 Published in Bulgaria Bulgaria by Sollam
Здравейте Уважаеми еСъграждани!🙂


Ако нямате, какво да четете и се интересувате от случващото се, има интрига! 😊


Ще започна с малко разяснения:

За тези от вас, които не знаят, МТО е:

MTO Military Take-Over
When a MU takeovers via coup another country.


Как се случва това?
Вече имаме опит в подобна ситуация.
Договарям се с играч, притежаващ МЮ. Вкарвам 1 млн в МЮ-то му. Той пуска диктатура и след предаване на командването, му превеждам примерно още 10 млн.
еБългария е пълна с такива МЮ-та. Дали не сме на първо място в еСвета дори?!

След това, вкарвам, колкото играчи мога от моя алианс и битката започва. Спечеля ли, мачкам наред. Достатъчно е само да вдигна данъците на 25%, за да плаче цял народ.Видели банирането на основни акаунти на Астерия, в това число и наши, в играта се появиха шаутове на чилийци и други, че търсят МЮ-та в страни на Хидра и Астерия – Литва, Маке, Иран, есетера..

- Както повечето от вас знаят, президентът ни е един от баннатите акаунти!

- Импийчмънт не може да бъде пуснат, което ще рече, че държавата е на самотек за около да ги наречем 40 часа.

Като превантивна мярка в подобна ситуация, най-доброто решение е вдигане на диктатура. Самото вдигане е 1 млн. сс, което реално не са пари.
Ще припомня, че предишния път, докато съберем пари, диктатурата вече беше вдигната от хърватите. Точно това беше и една от основните причини за създаването на резерва и притежаването му от играчи, които са активни нон-стоп.

Казано с други думи и подчертано – 1 млн сс ни дават времето да решим, какво да правим и се защитим от атака, която дори да спечелим, ще ни струва невероятно много ресурси.

Лично аз не виждам, как бихме спечелили, след като повечето акаунти са занулени, в ниските дивизии имаме 2-3 леген 20, а в авиото сме пълни дупки срещу алианс. Пусната диктатура в техния прайм тайм пък, е гарантирана загуба.


Предвид стеклите се обстоятелства, в парламентарния чат пускам скрийн от случващото се, с предложение за вдигане на диктатура. Босът реагира веднага и превежда пари за вдигане на диктатура на мечките. Същевременно коментирам, (пак в парламентарния чат), че според мен е редно диктатурата да бъде вдигната от „Багатур“, тъй като Кобрицата е втория на изборите.
(тук изобщо няма да влизам в полемика, дали Кобрицата би спечелил избори или не… Дали той трябва да е, след като не е спечелил избори и т.н.) Това са глупости!

Командирът на мечките чака отговор, но такъв няма, след което пуска диктатурата.

Станалото – станало!

В парламентарния чат предложих Кобрицата да даде гаранции, че няма да бъде пипано нищо по отряда на мечките, за да могат да му предадат командването. Разбира се, отговорът на Кобрицата остана във въздуха, защото в същия момент Исарк отказа по какъвто и да е повод да даде командването на играч от друг отряд и беше напълно прав.

Фейлнах. Не трябваше дори да си го помислям! Камо ли да предлагам. Моя грешка!
Мечоците са прави!!! И аз не бих дал отряда, на кой да е, както и повечето от вас.


Лично мое мнение е, че така се получи по-добре!
Оставаше само да има разговори между БНФ и мечките за споразумение, чрез което диктатурата да не мине и след импийча, Кобрицата да си поеме управлението.

Вместо това, Тертера пуска статия, в която ще изпуква вафли, долу и т.н., а Гиясът започва с познатите патриотични глупости да го играе „Великият праз“. Изказвания от рода на „Кой е радиоточкин, че да разговарям с него?“ и т.н., само нажежиха напрежението.

Да отговоря, все пак:
Пламен е командир на отряда, вдигнал диктатурата и е редно да се обърнеш към него и се разберете диктатурата да не мине, защото той беше готов на разговори. Дори попита, кога Гиясът ще му се обади
.


Тук ще вметна, че времето изобщо не е малко, защото диктатурата тече и има време от възможни 12 рунда или в най-лошия случай до следобеда на другия ден. Достатъчно време да се пусне импийч, а предвид и времето от 24 часа до пускане на нова диктатура, Кобрицата да поеме управлението и новото управление реши, дали да пусне нова диктатура или не.

При резултат 33 : 0, Перун и мечоците получават заповед да не бият във въздуха. Всичко се случва около 2 часа през нощта. Чичето влиза, вкарва 228к мисля, при което Драковеца е спрян да не налива. Той пък спира лозаря и останалите. Всичко върви по план… Все още има някаква надежда за разбирателство.

Големият проблем в случая е друг:

Празът пуска КО, не спира да крещи и обижда по стени и чатове, а най-лошото е, че на страната на демокрацията идват да бият чужденци, от което с момчетата повече не може да се говори, за каквито и да е било споразумения. При това положение, дори пускането на импийча не се получава.

Краят е ясен! Ненужни нерви, обиди и прочие, заради смешен бабаитлък.

Че те в реала патрЕотите Симеонов и Марешки се прегърнаха, бре! 😊


Какво следва от тук насетне?!
Случилото се – случило!


Какви са възможностите?

- Заравяне на томахавките, договаряне за вдигане на революция и продължаване с Кобрицата до изборите.

- Диктатура до изборите за президент и революция

- ДиктатураМога да конспектирам какво се случва във всеки един от вариантите, но наистина нямам желанието и времето да анализирам. Статията и без това набъбна.
Най-общо казано, предвид предстоящото изтриване, при диктатура реагираме бързо, но дали е дошло и дали е сега времето, бих поспорил. Отделно се плащат и 50% от приходите на Плато. Мисля, за нещата след революция не е необходимо да се пише.Това е от мен!


П.П. Чета, че някъде имало качени скрийнове от парламентарния чат и понеже вече не съм в него, ще е добре да бъдат представени на хората, за да няма скрито-покрито.


Sollam