[ССС] Конгресна листа

Day 4,845, 22:10 Published in Serbia Serbia by Strahinjic lll


25.2.2021.

Поштовани грађани,

Овим путем вам представљам листу кандидата Српске Саборне Странке за сутрашње изборе за конгрес, обогаћену кандидатима Покрета еБеба и Транформерса.

На претходним изборима смо освојили 14 мандата. С обзиром да ћемо овог месеца имати мање од 40 регија, није реално задржати тај број конгресмена. Стога је 11 број конгресмена на који ћемо циљати, видећемо да ли ћемо у томе и успети.


Овог пута нећемо давати кратке биографије наших кандидата као што смо то до сада готово увек чинили. Готово сви наши кандидати су већ познати јавности и вршили су функције конгресмена у неколико наврата и исте сте могли прочитати у неким ранијим текстовима.Конгресменска улога у данашњим временима није претерано захтевна и не очекује се нека превелика активност у том смислу али захтева велику одговорност и поступање у складу са прописаним правилима како би функционисање државе било неометано и закони се изгласавали правовремено и онако како је то у интересу државе. Ми вам обећавамо да ће се сви наши конгресмени одговорно понашати, као што је то био случај и у претходних осам месеци.На крају вас позивамо да нам дате свој глас на сутрашњим изборима, уколико вам се свидела ова презентација и ако сматрате да наши кандидати треба да добију прилику да нас представљају у конгресу.

Ако не, изаберите листу која вам се више свиђа од наше, па нека нам свима буде са срећом. 🙂ДОБРОДОШЛИ У СРПСКУ САБОРНУ СТРАНКУ - СТРАНКУ СРПСКИХ РОДОЉУБА!

Посетите нас на Телеграму https://t.me/srpskasabornastranka .