[МоС] "Невероватно путовање" - објашњење

Day 4,748, 16:01 Published in Serbia Serbia by Ministarstvo Obrazovanja SrbaПоштовани грађани еСрбије,
као што је вероватно већина вас обавештена, данас креће нови догађај на еРепу у склопу прославе рођендана игре. Ако би превели назив са енглеског значио би "Невероватно путовање" што говори о чему се ради у догађају. Настојаћемо да вам пружимо све корисне информације како би свако од грађана еСрбије имао сопствену стратегију за овај догађај што раније.


Наиме, сигурно сте приметили ово "прозорче" испод слике налога :


Кликом на то излази мапа догађаја, где у левом горњем углу се налази и мање објашњење истог


Најбитније из тог обавештења је следеће:

Можете освојити много награда тако што откључате посебну локацију која садржи те награде, на мапи изнад. За освајање награда потребно је да имате одређен број посебне валуте овог догађаја. Ту специјалну валуту ћете освајати тако што користите што више енергије и путујете. На почетку догађаја моћи ћете да изаберете произвољну локацију као почетну тачку. Када откључате ту локацију у наредном кораку можете откључавати само локације које су повезане са том већ откључаном ( ако откључате Рим, даље можете само Париз и Каиро, и након откључавања Париза и даље можете октључати и Каиро ) . У зависности од почетне локације зависи и време потребно за откључавање и преузимање поклона. Такође можете ставити и до три локације на "листу чекања" која садржи локације које следеће желите да откључате. Могуће је користити и валуту да би се сав тај процес чекања убрзао, исто то можете и куповањем посебних пакета.

Километри и енергија се рачунају од дана 4749 до дана 4756, и то је уједно задњи дан за преузимање награда. Дакле, награде не морате преузети одмах по откључавању локације. Како су неке од награда ( бомбоне, ПП појачивачи итд. ) временски ограничене, тј. трају одређен број дана, те награде можете откључати пред крај догађаја и трајаће након догађаја. Ускладите време са потребама и будите тактични приликом подизања награда.

Још једна важна ствар, поклони нису свуда исти. Биће објашњено у наставку текста.


Ево и комплетне мапе са наградама:као и мапе са временом чекања за сваку од локација :Веће слике ових мапа можете наћи овде и овде.
Све ово са мапе, у облику списка уз количину енергије и километара који су потребни за откључавање можете наћи овде.

Пошто смо поменули да коришћењем валуте, у нашем случају динара, можете откључати локације битно је знати да количина валуте варира у зависности од локације. Количину валуте потребну за откључавање можете видети кликом на сваку од локација појединачно.Већину награда са мапе препознајете, остају још бустери нови појачивачи.

, , ,,

који представљају редом 100% појачивач количине енергије на 10 минута, +10% појачивач утицаја у копненим биткама на 10 минута, +10% појачивач утицаја у авио биткама на 10 минута, +10% појачивач ранк поена на 10 минута и +10% појачивач авио ранк поена на 10 минута.

На основу свега горе написаног, правите своје стратегије у складу са тим шта желите да освојите у оквиру овог догађаја. Пуно среће и играјте паметно о/Ако је дошло до неких грешака слободно кажите у коментарима, трудио сам се да чланак изађе и у неко нормално време, а уједно и пре почетка самог догађаја.

Уколико имате неко питање или предлог у вези рада ових министарстава слободно пишите овде.

Поред новина министарства образовања пратите и новине осталих министарстава.

Председник еСрбије
Министарство одбране
Министарство здравља
Министарство информисања

С поштовањем,
ИнтеримоСРБ