ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ

Day 4,612, 06:49 Published in Greece Greece by Count Miden

Άλλος ενας δαφνοστεφανωμένος μπαινει στο πανθεον του "Θρυλου"Να τα κανουμε φραγκοδιφραγκα γιατί τα ανεγκεφαλα κοτοπουλα με κρανη δεν καταλαβαινουν

ΟΤΑΝ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΑΝ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ : "ΠΑΙΖΕΤΕ"ΟΤΑΝ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΠΕΝΑΛΤΙ"ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;

Στο 41΄ ο Μπα -που είχε ήδη κίτρινη κάρτα και ριψοκίνδυνο φάουλ κάνει στον Ανουάρ και ανακόπτει υποσχόμενη επίθεση, που έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη, που θα ήταν η δεύτερη.

Πάμε τώρα στη φάση των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Πολλοί την είδαν, λίγοι τα κατάλαβαν όλα.

Αρχικά ο Κομίνης δίνει φάουλ για μαρκάρισμα του Ανουάρ στον Βαλμπουενά. Aπό κει και μετά ξεκινάει ένας πραγματικός τραγέλαφος.

O Koμίνης δίνει ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Οκ, έτσι το είδε αρχικά, έτσι το έδωσε.

Ο Varιστας Σκουλάς οφείλει να ελέγξει αν η παράβαση είναι εντός ή εκτός περιοχής. Επειδή πρόκειται για factual decision, δεν χρειάζεται on field review. Αποφασίσει ο VAR. Πάμε τώρα.

Για να κληθεί ο Κομίνης να δει τη φάση στο μόνιτορ σημαίνει οτι ο Σκουλάς τον στέλνει για να δει αν υπάρχει παράβαση. Οπως προαναφέρθηκε το αν είναι μέσα ή έξω, το βλέπει ο VAR και δεν απαιτείται on field review.

Στο μόνιτορ όμως, δίνει στον Κομίνη, πλάνο ΜΟΝΟ από την κάμερα του offside! Αρα τον στέλνει για να δει αν είναι εντός ή εκτός περιοχής. Άρα ο Σκουλάς θεωρεί ότι υπάρχει ΠΕΝΑΛΤΙ. Σε διαφορετική περίπτωση θα του έδινε λήψεις και από τις άλλες κάμερες. Από εκείνες (ιδίως εκείνη πίσω από τέρμα) που ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ είδε ότι δεν υπάρχει καμία παράβαση πέναλτι!

Μια φάση, τέσσερα λάθη από δύο διεθνείς διαιτητές. Εναν που έπρεπε να είχε παραδώσει σήμα – σφυρίχτρα πριν δύο χρόνια και έναν που δεν έπρεπε να γίνει ποτέ!

Ο Κομίνης δίνει φάουλ για μαρκάρισμα εντός περιοχής που δεν υπάρχει όμως παράβαση. Δύο λάθη.
Ο Σκουλάς τον φωνάζει να δει εάν είναι μέσα ή έξω και δεν του δίνει πλάνο από τις κάμερες που δείχνουν ξεκάθαρα οτι δεν υπάρχει πέναλτι. Αλλα δύο λάθη! Ευτυχώς που το ματς ήταν βαθμολογικά αδιάφορο και χωρίς κόσμο!

Υ.Γ. Είναι δυνατόν, ότι και να έχει κάνει ένας διαιτητής και μάλιστα ΔΙΕΘΝΗΣ, να του την “πέφτει” ένας προπονητής, να του ζητάει να ξαναδεί το μόνιτορ και εκείνος να γυρνάει πίσω και να ξαναβλέπει τη φάση;

ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕΝΑ ΑΝΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΤΟΝ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ