[МИ] ВАЖНО - Предстојећи догађај (евент)

Day 4,608, 15:39 Published in Serbia Serbia by Ministarstvo informisanja
2.7.2020.

Поштовани грађани,

У овом издању Службеног гласника, дајемо вам превод догађаја који нам предстоји и савет како да поступите у складу са договором у нашем савезу, Астерији.

ВРЕЛО ЛЕТО

ИНФОРМАЦИЈЕ О ДОГАЂАЈУПрипремите се за дуго, тропско лето, пуно догађаја.

Током јула и августа борбени авиони и оклопна возила, ветерани и резервисти се позивају на оружје и заједничку борбу, једни уз друге, за славу својих држава и личну добит. Координација ће бити кључна реч за то када ће и где потрошња ваше енергије одлучити битку или чак и рат.

Током догађаја, свака рунда кампање биће одржана и у ваздушној и у тенковским дивизијама истовремено. Свака дивизија ће се састојати од 3 посебне ратне зоне и, у циљу да се освоје поени у дивизији, држава треба да победи у 2 од 3 борбене зоне.

Трајање догађаја

Догађај ће почети на дан 4609 у 00:00 и трајаће 2 месеца. Можете проверити тајмер догађаја доступан на почетној страници.

Кампање

За кампање започете током догађаја, поени ће бити додељени победницима рунди на основу дивизија:

Дивизија 1 - 2 поена
Дивизија 2 - 3 поена
Дивизија 3 - 4 поена
Дивизија 4 - 5 поена
Авио борба - 6 поена

Током догађаја, најактивнија борбена зона (она која тренутно има највећу количину начињене штете) постаће епска. Једном када борбена зона постане епска, друге две борбене зоне дивизије ће такође постати епске.АВИО ПРАВИЛА

Авио рунде ће бити подељене на 3 сектора (А, Б и Ц) при чему ће сваки сектор одговарати одређеној посебној ратној зони са својим херојем неба што ће омогућити већем броју пилота да добију битке за славу или профит.

Прављење највеће количине штете у сектору ће бити награђено медаљом Хероја неба и 8 златника.

Грађани могу у сваком тренутку да бирају сектор у коме се боре користећи мењач сектора или кроз мапу кампање, на исти начин на који могу да мењају дивизије у тенковским биткама.ТЕНКОВСКА ПРАВИЛА

Тенковске дивизије ће бити подељене на 3 различите борбене зоне. За сваку рунду 2 терена одређене борбене зоне и једна стандардна борбена зона ће бити отворене.

Стандардна борбена зона ће пратити до сада успостављена правила у условима начињене штете.

Теренске битке

Тенковске битке ће бити вођене на 14 различитих типова терена, на основу избора војних вођа нападача (председници, диктатори, министри одбране и спољних). Играчи могу расподелити своје снаге на 14 различитих теренских вештина. Током догађаја, одређена теренска вештина борца ће бити коришћена за рачунање штете ударца у тенковској борби, замењујући снагу у формули.

Индустријска зона Градска зона Предграђе Аеродром Равница Ледина Планина
Плажа Мочвара Блато Брда Џунгла Шума ПустињаМожете доделити део или сву своју снагу. Додељивање поена вештина може бити учињено у било које време док год постоји снага која није додељена раније (као на пример после тренинга). Додељивање поена вештина неће ни на који начин утицати на штету коју грађанин прави у стандардним борбеним зонама.

Поени војног ранка зарађени у току борбе на одређеним теренима борбениХ зона су рачунати на основу укупне снаге играча.

Максимална вештина коју играч може користити зависи од дивизије у којој се играч бори по следећем принципу:

Дивизија 1 - 20000
Дивизија 2 - 25000
Дивизија 3 - 30000
Дивизија 4 - 40000

Како бисте ресетовали вештине, биће потребно користити специјални Токен ресетовања вештина.

Сваки грађанин ће добити одређен број Токена ресетовања вештина и одређен број токена ће бити могуће купити у продавници борбеног поља. Токен ће ресетовати све додељене вештине и укупна снага играча ће бити поново доступна за додељивање.ТЕРЕНСКА ВЕШТИНА

Можете расподелити своје вештине кликом на сличицу догађаја на насловној страни и одласком на поље као на слици испод:

ПОЈАШЊЕЊА

ТЕРЕНИ И СТРАТЕГИЈА НАПАДА

Стратегију напада терена одабира држава која напада регију (устаници се сматрају нападачем у устанцима). Званичници имају приступ стратешком панелу на мапи кампање (за тренутне и прошле кампање).
Током једне рунде, све 4 тенковске дивизије бориће се на иста два терена. Следећу рунду бориће се на следећим теренима дефинисаним у стратегији.

Важећа стратегија терена мора укључивати ​​све доступне терене. Стратегије терена могу се поставити као задате (користе се за одређивање прва два терена) или се могу изменити за кампању која је у току (за будуће рунде).

Авио борбене зоне немају специфичне терене.

Пример:

Стратегија напада: индустријска зона, градска зона, предграђе, аеродром, ледина, планина, плажа, мочвара, брда, џунгла, шума, пустиња, равница, блато.

Терени који се користе за све тенковске дивизије:
1. круг: индустријска зона и градска зона
2. коло: предграђе и аеродром
3. коло: ледина и планина
4. коло: плажа и мочвара
5. круг: брда и џунгла
6. круг: шума и пустиња
7. круг: равница и блато
8. круг: индустријска зона и градска зона (поново)

Борба на теренима

Бонус за легенду специфичан за земљу (10% по нивоу) неће бити доступан у борбама на теренима (Ово ће такође утицати и на стицање ранк поена, тако да ћете изубити лег бонус (10% по лег чину) али не и бонус самог чина (5% по чину, где се такође убрајају и ЛЕГ чинови).

За борбу на теренима биће доступан само борбени мод размештања (deploy).

Механика максималног удараца за терене базираће се на вештини терена, а не на укупној снази.

Како штете бомбе не зависе од снаге, оне ће задржати своје редовне вредности без обзира на тип терена.

Грађани се неће моћи борити на теренима дивизије којој не припадају ако не буду имали активан Маверик пакет.

Мефаље Прави патриота на теренима засниваће се на вештини терена што значи да ће се теже стицати него у регуларним борбама.

Епске битке

Борбена зона која има највећу кумулативну штету (нападач и бранилац) за дивизију, добиће епски статус (2 престижна бода по 10 утрошене енергије). Уз њега, и друге две борбене зоне ове дивизије такође ће стећи епски статус. То се односи и на авио сектор.

Тенковске борбене зоне такође могу постићи епски статус редовном механиком, прекорачењем епског прага (остале две борбене зоне такође ће добити епски статус у овом случају).

Пример:
- Дивизија 1 - Стандардна битка X има највећу штету од свих дивизија 1 борбене зоне у току. Све борбене зоне дивизије 1 (стандардна, терен А и терен Б постају епске).
- Дивизија 1 - Стандардна битка З постаје борбена зона са највећом штетом. Све борбене зоне дивизије 1 битке З (стандардна, терен Ц и терен Д постају епске) постају епске. Дивизије 1 битке X губе епски статус за све бробене зоне (стандардна, терен А и терен Б).САВЕТ ЗА РАЗМЕШТАЊЕ ВЕШТИНА

Снагу распоредите на следеће терене: аеродром, индустријска зона, плажа, планина, предграђе, мочвара, брда (airport, industrial, beach, mountain, suburbs, swamp, hills).

Коме остане снаге за расподелу преко овога, може је распоредити по сопственој вољи.

Уколико немате маверик и Д4 сте, стављате по 40,000 снаге (или што више можете да покријете уколико немате довљоно). Уколико имате маверик и фокусирате се на фармање боље је да алоцирате само снагу за прве три дивизије, исто важи и уколико сте хитер или играч нижег нивоа алоцирате свуда само да обухватите своју дивизију. Мењање дивизија је могуће и даље само уз помоћ Маверик пакета.

Уколико нешто погрешите немојте се бринути јер је могуће ресетовати све поене снаге и поново их прерасподелити. То се ради уз помоћ једног токена, а ви на почетку евента их имате 5. Касније како буде трајао евент биће могуће да се купи или стекне још токена.Извињавамо се што објављујемо чланак у ово време али су до данас предвече трајале консултације у Астерији поводом тога коју тактику применити и, у складу са тим, отуда овај термин објаве чланка.

С поштовањем,
Влада Србије