Краят на една ера

Day 4,600, 04:37 Published in Bulgaria Bulgaria by yoro

Здравейте играчи, моето време дойде. Часът на промяната настъпи. Краят на една традиция завещана ми от Класическия отряд за еБебета преди над 1600 дни неотменно наближава. Точките ми опит са 49996/50000. При следващия си двуклик, днес еДен 4600, аз ще достигна ниво 35... и ще стана Д2!!!

Толкова млад, толкова крехък, а еЖивота вече ме отнесе.

Предистория


В далечното минало един Патон ми спамеше страничната поща, защото през 2010 след навиване от един чешит и статия в хартиен вестник взех, че влязох в репилника. И това, само за да се откажа след няколко месеца, когато влезе редизайна и не можех да събера злато за орг, компа ми беше бавен за флашплеъра дето ползваха за битките и тотално загубих перспектива. Ама много се отплеснах.

Та вали спама от всякакви зарязани игри в тая забутана поща. И влизам аз, скролвам да видя нещо и чета „regiment rumble“ - тая дума rumble ми е необяснимо симпатична и кликнах. После си ресетнах паролата и влязох със съмнения какво ще открия. Та тотално не разбрах тогава какъв е тоя турнир, а и съвсем нямаше как да участвам с моите способности тогава - двуцифрена сила.

Евентуално размених приятелства с местните еЖители и те ме упътиха към Министерството на Образованието. А там цареше от време древно една единствена догма: Рагистриращ се, биеш до ниво 20 и спираш завинаги. Само тренираш, тренираш, тренираш, вдигаш тренировъчните и тренираш, тренираш, тренираш. Играч със сила под 200к е безсмислен в Д4, но след 4-5-6-7-8 години на тренировки разликата със старите играчи ще стане по-малка от 10 пъти и тогава започва кютека редом с тях - това бе учението на Класическия отряд за еБебета. Много играчи не издържаха, станаха Д4 или изчезнаха в рутината.

100к сила в Д1


В онези древни времена 100к сила в Д1 полуавтоматично превръщаха играча в медалист, машина за злато и изявен мутант. Паковете се изплащат и пей сърце. Грижата да има силни играчи под Д4 беше държавна политика и голям дял от месечния бюджет беше раздаван за пакове.

После въведоха маверик пака. Изведнъж под 200к сила в Д1 не можеше да се изплатят паковете. После дойде и авиото. Веднага пророците заговориха как всичко живо под Д4 трябва да литне и всички се юрнаха. Това скоро стана и оправдание за мавериците: ръйш ли, всичко литна, няма кой да бере медали под Д4. И така смисълът да се ферми до 100к сила без бой в Д1 изчезна тотално.

Въпреки, че това стана преди години, аз продължих завета от Класическия отряд за еБебета и отбягвах да бия, а само двуклик и коментари из статиите. От време на преме и аз пишех, а в събития и турнири даже удрях. Все пак миналата година беше благополучна от към събития за забогатяване и даже станах GoW** в Д1. Обаче с цялата тази бойна активност след по-малко от година и вече е време за следващото ниво, края на Д1 за мен.
Постижения


Времето ми в Д1 имаше доста интересни моменти, въпреки вярването на Д4-ките че там не става нищо. Ето галерия:

Много пъти бях в държавния топ на Д1. Елита на страната. Така и не успях да оглавя класацията. Може би в Д2.

Най-много щета направих в това, което наричам „Гияс-Щурмановата Коледа“. Големи зрелища бяха.

Финал


На финала на своята игра в Д1 аз вярвам, че Калоян страшни, Вацко от Класическия отряд за еБебета и Дянефф биха били горди с постиженията ми в Д1 благодарение на тяхната подкрепа и съвети, когато се нуждаех. Надявам се да съм изпълнил техния завет.

Поздрави,