[Министарство информисања] Важно обавештење за менаџере са холдинзима у Србији

Day 4,536, 04:01 Published in Serbia Serbia by Ministarstvo informisanja

Поштовани грађани,

Због ратних тактичких замисли, Влада Србије дуже време уступа наше оригиналне пограничне регије Војводину, Западну Србију и Косово и Метохију савезничким државама под контролу. Одржавањем отворених ратова са савезницима на поменутим регијама онемогућава се покретање напада на Србију из околних противничких држава што нам је отворило прилику да се усредсредимо на ратна дејства широм света и омогућило да држимо противничке регије на 4 континента - Европи, Азији, Ј. Америци и Аустралији. Такође, имамо базу у савезничкој држави и на петом континенту, у Ј. Африци. Међу противничким државама чије регије држимо под контролом су Грчка, Кина, Аргентина, Чиле...

Савезници на нашим регијама нам враћају приходе које покупе са истих, као што и ми враћамо приходе од савезничких регија које су под нашом контролом у сличним или истим принципима гостовања.

Проблем који се приликом овакве тактике јавља је немогућност менаџерског рада домаћег становништва у фирмама у наведеним домаћим регијама. Влада Србије жели да пронађе начин којим би савезници остали на поменутим регијама али и којим би се нашим држављанима омогућило да поново раде у својим фирмама. Због тога је јако важно да сви играчи прочитају овај текст, а нарочито они који су погођени описаним проблемом, док је анкета која ће се навести у наставку текста намењена искључиво њима.Молимо све домаће играче који имају холдинге у регијама Војводина, Западна Србија и Косово и Метохија да ОБАВЕЗНО попуне ову анкету.

Попуњавање анкете подразумева достављање одређених података о приватном власништву али молимо вас да разумете да без тих података нећемо моћи да реално и објективно сагледамо ситуацију и пронађемо задовољавајуће решење за све стране. Ваша сарадња по овом питању је кључан предуслов решавања проблема и уколико не будете учествовали у овој анкети, држава неће моћи да вам помогне.Анкета је поприлично једноставна за попуњавање и потребно је 5-10 минута да би се она комплетирала, ако не и мање. У наставку текста дајемо вам смернице како треба правилно попунити одређена поља.

- Снимак компанија у холдингу -

Уколико вам се резиденција налази у истој регији у којој вам је смештен и холдинг, ово поље се може попунити једним снимком. Потребно је да преко Мојих места одете у своју резиденцију (My places - Residence) и кликнете на дугме означено као на линку испод:
http://prntscr.com/s1u0os

Сајт ће вас одвести на страницу где ће се ваше фирме налазити са десне стране и потребно је да направите снимак истих, као што је приказано на линку испод:
https://prnt.sc/s1skn2

Уколико вам се резиденција не налази у истој регији у којој вам је смештен и холдинг, онда ћете морати да направите вероватно мало више снимака тако што ћете на страници ваших компанија да усликате све које припадају холдингу за који попуњавате анкету.

- Снимак извештаја о производњи -

Овај извештај можете пронаћи у својим обавештењима у одељку "Извештаји" (Notifications - Reports). Довољно је направити један снимак хронолошки последњег извештаја који имате, као што је приказано на линку испод:
https://prnt.sc/s1si7c

Уколико немате ниједан извештај о производњи јер сте их обрисали, у поље само упишите: "Немам извештаје".


Важна напомена:
Уколико имате више различитих холдинга на поменутим регијама, за сваки холдинг је потребно попунити засебну анкету.На крају, још једном апелујемо на све играче погођене описаним проблемом да озбиљно схвате ову анкету и прихвате сарадњу уколико желе да им држава понуди решење. За анализу прикупљених података ће бити потребно време и не можемо прогнозирати датум када ћемо понудити конкретне предлоге али ћемо се трудити да будемо што ефикаснији и бићете благовремено обавештавани о раду државе по овом питању.

С поштовањем,
Влада Србије