Как Кръстев взе Жасмин

Day 4,398, 11:07 Published in Bulgaria Bulgaria by NoFly11

Докато всички следим със затаен дъх епичните президентски избори между Дон Буболино и Звездев и не можем дори да ядем от вълнение, съвсем естествено е че почти никой не узна за едно също толкова значимо събитие което се случи в еБългария. Многоуважавания ни тежък танк и един от ръководителите на ОПГто....Алианс де, сключи брак с изключително активната ни посланичка в еРусия - Жасмин. Да им е честито.

Но не бива да остане в тайна начина по който я излъга....примами в капана.... искам да кажа убеди с невероятния си чар да му стане еСъпруга. Затова НеМухата е тук да ви го представи, разбира се.....

Градина в еСофия, близо до сградата на ДК. Влизат замислени Плато и личния му таен съветник Валентин Кръстев..

Кръстев: Как сте? Доволен ли сте от продажбата на пакове и вафли за РДто ви...
Плато: Спечелих наистина страшно много евро...Балъците си мислят, че аз давам подаръци , а то истината е че взимам много повече. Понеже почти всеки купува от промоцията, за да се "възползва максимално"...хахахах.....Но не съм доволен.
Кръстев: И защо?
Плато: Станах на 2400 години и още съм девствен. 2400 годишен девственик. Ти представяш ли си.... Не разбирам защо е така? Богат съм, не остарявам, имам дори цял мой еСвят.... и никое от момичетата тук не ме иска. Пуснах онази карта с пътуванията с надеждата някоя девойка да се изгуби по далечните крайща на еСвета, ама пак не се получи нищо.....

В същото време но без да ги забелязват влизат Жасмин и две нейни приятелкиПлато: Еееее, брат гледай какво парче....Всъщност и трите са яки, но особено тази в средите...
Кръстев: Тя се казва Жасмин. Тихо. Да ги подслушаме...

Жасмин: Момичета понеже няма други наоколо да си поговорим по женски. Как върви ....успеха ви с мъжете? Все пак вече сме пълнолетни... няма да ставаме монахини.
Първа приятелка: Оооо май едно момче ме харесва....от 10 години. Но още го чакам търпеливо да си признае...
Втора приятелка: Аз пък си харесвам кварталната мутра. Какво мъжество....веднъж събрах смелост да го погледна в очите...и той ме удари, защото бързал. Но още помня колко страст имаше в този удар...
Жасмин: Ама вие наистина нищо не разбирате от мъже. Те трябва да се борят за вниманието ви, да ви ухажват, да получавате подаръци от тях. А вие само да им давате по някоя усмивка в замяна, но нищо повече от това...
Втора приятелка: Лесно ти е да го кажеш, но на практика не се получава така.
Жасмин(тихо): Напротив....и ще ви го демонстрирам още сега. Защото двама мъже ни шпионират и сега идват към нас. Ще опитат да ни свалят със сигурност...

Плато: Онази Жасмин....Хубава е...но ...не мога да я заговоря. Нямам смелост и целия треперя..помогни ми Кръстев. Кажи й че я харесвам и преговаряй от мое име. Кажи й че съм безумно богат, ще й дам цяла еДържава ако дойде при мен..
Кръстев: (със странна усмивка): Разбрано шефе.
Плато: Разчитам на теб. Да не ме изложиш...Дай й златния ми пръстен - струва най-малко 1000 злато. Доведе ми я в двореца ми в еАтина, като я навиеш.

Кръстев се приближава към трите. Раздава го Баровец и олигарх.

Кръстев: Привет дами. Защо се разхождате сами?
Жасмин: Ами нямаме компания. Аз съм посланичка в еРусия и името ми е Жасмин, но онзи Немухата - шефа на ДК ме изгони от сградата. Имал работа, а пак яде бургери сам всъщност...
Кръстев: Какъв грубиян....Аз всъщност идвам от името един много богат човек, който те харесва тайно.
Жасмин: Таен обожател? Такъв не съм имала....Интересно. Обикновено идиоти....ухажорите ми де са напълно открити с мен.
Кръстев: Засега не мога да ти разкрия повече освен че ти праща този скъп златен пръстен. Утре ела в еАти....в Президентството в еСофия. Там ще научиш кой е.
Жасмин: Ооо много е красив пръстена. Ще бъда там...момичета май скоро ще бъда богата.

На другия ден. Сградата на Президентството в еСофия. Сватбена атмосфера. Масите са отрупани с гирлянди и ядене.Влизат Жасмин, Кръстев, Президента, Тайните кукловоди на ОПГто, министри, слуги, банкери и посланици.Жасмин : Ама защо има толкова много хора? Мислех че тайния ми обожател ще ми се разкрие...ама само на мен.
Кръстев: Той уреди всичко това. Защото иска не просто да излезе с теб и да те свали....иска направо еРъката ти. Предлага ти еБрак от името на ОПГто.
Жасмин: Но къде е той?
Кръстев: Тук е.

Влизат Аудан и НеМухата.

Аудан: Я чакайте, чакайте. Това момиче съм го отглеждал откакто беше малка. Предлагате й сватба.... без да ме питате? И без да дарите нещо на ментора...
НеМухата: Кой иска да вземе най-добрия ни посланик...това няма да стане без да направи дарение към ДК и личен подарък за шефа - тоест мен.
Жасмин: А аз дори не знам още кой е......
Кръстев: Тихо. Искам да призная нещо пред цяла еБългария. Жасмин аз.....

Но в този момент влизат Периня и Хаоса.

Периня: Къде е промото за вафли? Кръстев аре бе брат. Пали танка бе. Турците напират....аре че изхабих 3000 вафли и злато за един рунд. Кво сте се събрали тука бе. Кви са бели чаршафи бе....Емре аре бе вкарвай вафлите.
Кръстев: Точно сега ли се появихте вие бе...
Хаоса: Ахааахахах....чакам тоя момент от години да ви видя предали се. Е сега КОДЕ ще ви ....на влакче години наред. НЯМА да бия за еБългария, тъпунгери. Ама вие вече сте се предадохте...навсякъде бели знамена...аахахаххаха...Аз бях прав години наред.


Жасмин: Битки...скука...Май е време да си ходя. Трябва да пиша на останалите ухажори...С всичките 30 и колко бяха общо. Забравих 🙂.
Кръстев: Нееее....чакай. Аз бях тайния ти обожател през цялото време. Аз уредих всичко това и искам да се оженим още сега.
Жасмин: Какво??? Не подозирах...
Аудан: Какво??? Ние сме набори бе...
НеМухата: Каквоо???? И още не си направил дарение към ДК....
Периня: Каквоо???? Пак съм си изхарчил картата заради Лемура и Здлеми дейба...

Кръстев: Жас твоя поглед ме поразява. Аз съм кукловода на ОПГто. Аз контролирам всички правителства. Приеми. Цялата еДържава ще е наша....
Жасмин: Ти ме излъга.
Кръстев: Да но само твоята красота ме накара....Ще дам 4000 литра вино на Аудан и 300 кила пържоли. И 100 000 подкуп...дарение към ДК. А на Периня и Хаоса ще дам....всъщност нищо няма да им давам на тия двамата.
Жасмин: А на мен какво ще дадеш? Аз не съм стока...
Кръстев: Контрол над ОПГто. Частен еОстров. И 10....не 20к7 танкови компании.
Жасмин: Какъв романтик само...Е тогава ще приема. Казвам "ДА".

След няколко часа празненства и веселие остават само Жас и приятелките й.

Жасмин: Е видяхте ли момичета как се прави?
Първа приятелка: Кое?
Жасмин: Още от самото начало чух че Плато ме иска. После разбрах че Кръстев също ме иска и лъже хем Плато, хем мен. Но той мислеше да мине евтино.... Аз накарах НеМухата и Аудан да се появят в точния момент и в същото време изпратих анонимни съобщения до Периня и Хаоса . Първия излъгах че има промо за вафли да идва, а втория че еБългария се предава на КОДЕ. И вече напълно отчаян, че ще ме загуби Кръстев ми предложи всичко. Разбира се, съмнявам се наистина да управлява ОПГто той...но аз ще взема поне 10 от к7 танковите му компании. И еОстрова също....а ще си запазя и пръстенчето.

Трите излизат. Влиза Плато покрусен от мъка , а от другата страна влиза пак Хаоса

Плато: Аз....отново излъган. Отново предаден...Ще си остана девствен сигурно още 2400 години. На всичкото отгоре дадох безценния си пръстен...
Хаоса: Спокойно бе братле. Има и по-лоши неща.Например да биеш за еБългария..Всички излизат.