[ДК - Посланик Франция] Франция в началото на октомври

Day 4,345, 09:34 Published in Bulgaria France by Akaga


Париж не е Франция, знам. Но есента навсякъде е златиста, пъстра и красива, ако я няма Aйфеловата кула по нищо не можеш да разбереш къде си 😉

И така, какво се случва във Франция в началото на октомври. Общо взето каквото и да се случва, всичко е много демократично. За мен е чест да съм част от управлението на страната. Кабинетът дискутира в дискорд, като този канал е достъпен за четене от френските граждани. Има създадени страници в гугъл драйв за различните министерства с тяхната дейност, ако са запазили разбира се там нещо, които също са достъпни. Естествено има чатове в телеграм, които не са достъпни, те са за разговори с международни партньори, основно във връзка с ТВ-тата им. На държавната страна се публикуват непрекъснато съобщения, главно от президент и МВ, относно войните, но не само. Нонейм пуска всеки ден пост за въпроси към него от страна на гражданите и не забравя да отговаря.Първата официална статия е вече факт - [RFK-JO]Séphine Ange Gardien (Жозефин - ангел хранител, това е френски филм за ангел-хранител, пратен на земята да помага на хората, не знам кой е това в случая, дали е Нонейм 😉?).

Първо се обръща внимание на ТВ-тата, които Франция води, а задача на АлиМайт е да бди да вървят както трябва. На своя територия имат ТВ с Хърватия, Южна Корея, Нигерия, Гърция и Бразилия, в чужди региони - с Латвия и Беларус.

Външно се бори с проучване мнението на страните по света за Франция, както и намирането на нови партньори за ТВ-та и концесии.

Споменава се за Мин. на икономиката Готие, който не обича да пише статии, а по цял ден пише в таблици някакви неща, които никой не разбира, но накрая всички са доволни, защото си върши блестящо работата.

Във Франция има и Мин-во на демографията. Министърът Dhelk е направил нещо като преброяване на населението, откъдето става ясно, че Франция има 357 активни граждани, от които 137 се логват ежедневно. В следствие на това проучване са открили 19 акаунта, които влизат всеки ден, но изобщо не се бият. 19 човека на 357 не са малко, имайки предвид, че могат да взимат участие в избори и променят резултати. Разследване установява, че са с произход и връзки с Румъния, Сърбия и Китай. Писаха се тикети и 10 от тях са баннати. За останалите нов тикет, защото се оказа, че не може наведнъж и вероятно ще ги последват. Пример.

Сключени са нови договори за концесии - 2 с Аржентина и 1 с Унгария, откъдето им идват 435к допълнително всеки месец.

Напомня се за бейби бумът от месец юли, въз основата на клип, от канал с много абонати. Имало е 3,6к гледания, нови регистрации - 372 нови, от които живи са останали 20.И последно по хронология, но не и по важност. Тъй като Франция е ограничена в партньорите за ТВ от НАП-а, Bla реши че ще е добре да се включат в общата дандания в Испания. Кабинетът малко се подвоуми, но Нонейм реши да го подкрепи. Защото когато са имали нужда от помощ, испанците не са им помогнали, за да имат една истинска война, и.. за забавление. Понеже обаче войните в Испания са да се защити тя от нападението от страна на Коде/Андес, в следствие на което бе нападната и от Астерия, решението на Франция предизвика милион въпроси - ама защо.. Питаха и от двата лагера и никой не вярва, че французите не са в сговор с противниковия лагер. А е така 🙂В заключение бих искала да кажа, че Франция наистина го играе неутралитет. Наистина, имат задължения свързани с НАП-а, но не са близки с нито един от двата лагера. Гледат си интереса на държавата и го правят доста добре, доколкото мога да преценя.