Лична //Диктаторска//

Day 4,338, 07:24 Published in Bulgaria Bulgaria by Rand Al Thor

Валар Мургулис!

*******************

Как почна всичко и как се събра кабинета

Само да спомена че съм ужасно изморен и тази статия ми е ужасно трудна за писане... така че най-вероятно ще има повече правописни грешки от обичаиното.

Кабинет и Хора в него

Mного малко хора в ерепа осъзнават че ти трбябва кабинет за да направиш нещо.. не се шегувам. Президент/Диктатора в един кабинет е човека дето насочва и дава задачи. За да се изплънят задачите ви трябват невeроятно добри хора който знаят механиката на игрта. Особено във военно положение. Ряпата на много хора им се струва много лесна и проста игра.. Истината е че механиката е страшно трудна и има камара уловки. Особено в днешно време както Щурми се избъзика че играем шах.. Т.е. доста прилича на игра на шах като сме на картата и правим ходове.

Накратко това са хората в кабинета ми Наще ора

Държа да подечертая че кабинета ми беше направен изцяло за военно положение.
Всеки един в този кабинет е бил полезен за организацията и боя и връщането ни на Балканите. Преди някой да каже нещо, като че повечето хора са ОПГ в кабинета.. ДА ЗНАМ, но те са единствените активни компетентни хора в момента + Апачито от моите хора. За съжаление много хора от БДП се почти отказаха 2018та или отказаха напълно. Ако можех да имам съшия кабинет като 2015/16та можем света да превземем ( Който не помни Олдата беше там тогава и мн други ка Арти).


Oрганизация, проблеми и външна политика

Този месец си цяла Астериа и нашият Legatus/SG трябваше или да се вземем сериозно в ръце или да леген и да умрем. Получи се так че Цяла Астериа и Хидра имаха активни мотивирани хора. Беше страшно трудно да се организира всичко. Често трябваше да стоя буден до 3-4 сутринта или да си навивам аларми да ме будят да натискам бутони. Първата една седмиця спях по 3-4 часа на ден... Имахме късмета че двете котки помогнаха от началото на месеца и направихме една магия чрез която следяхме абсолютно всичко де се сллучава на Балканите а после и в Италия. Имахме също такава в Астерия брилянтен сръбски стратег който се въползва максимално от всяка една грешка на лошите. Възникна един проблем.. Трябваше ни място за маневриране и някъде дето да лети и кацне Малеландия. Тук искам да подчертая че Румъния беше невероятно полезна и помогнахa много.

Искам да подчертая че организирането на всеки един закон дето беше гласуван, планиране, блъфовете , и всеки един ход дето трябваше да се мисли и ако трябва да се звъни в реала на хора в Италия, Сърбия, Ипсиландия.. всичко това беше пълен ад и е като 2ра работа. Момент колебание и се събуждаш мъртъв.
Целта беше като си осигурим региони постепенно да придърпаме още региони от Балакна и да си напрвим наше влакче. Благодарение на влакчето успяхме да ударим Турция 2 пъти и Ковратска 1 път без да могат да ни отвърнат. А последните 2 дни успяхме да вземем два региона на Турция, ЦариГрад и центарлна Анатолия.

Външна политика

Тук мога да кажа две неща. Преди години ме нарекоха Кучето на Астерия. И се горедея с този ник. Значи че си верен и като захапеш не пускаш! Така се чувствам и аз. Нищо няма значение освен лоялност и решителност! И тук идва другото! Предателите умират сами. Китай и Словения са ми по омразни и по противни в пъти от Хърватска и хората дето следват заповедите им.
Имаше опити за преговори, но Турция буквално за на конци както и други. Астерия и Хидра са отворени за преговори и сега, но номера е че омразата от среща е доста диспропорционална. Почти невъзможно е да се говори с КОДЕ а най смешното е че дори хората които имат желание да говорят с нас пак ги ръчка Лемура.

Страшно ме разочаровахан Французите, които се подадоха на минулация напуснаха Хидра. Имаше статия от Чилииски политик как са им .. помогнали за реферндума. Това е много грозно и пошло. Астерия обаче има много подържници в Франция все още и аз вярвам че един ден ще сме пак заедно.

ДК

Дипломатическият корпос е добра идея и ги харесвам Но мисля че до скоро нямха идея какво трябва да правят. Има надежда там но съм и разочарован от грешките дето направиха. ДК трябва да защитава Българските интереси! Според политиакта дето е предопредлелана от кабинета и генерално дето следваме! Никога не забравяите това! ДК трябва да играе в позла на България и да привлича страни дори когато е във вражеска терирория. ДК се мисли за рекламна агенция.. а не е! ДК е съвсем друго нещо както в реала така и тук🙂 Поне трябва да е

Мога още много да пиша но Dzynka ми е свидетел че няма свършване.

Като цяло съм доволен от мандата. Кабинета беше железен и когато има желание от наша страна и Господ помага... нещо като неволята! Живи и здрави на всички!

AVE LEGATUS! AVE ASTERIA

The Empire is almost dead, Surrounded by all sides by enemies...
Look at the mirror, look at yourself. Here we are, soldiers. Here we die

Semper fidelis
I am loyal
Semper fidelis
We are loyal

Semper fidelis
Our enemies may try to destroy us, but here we are.
Semper fidelisI AM LOYAL