Почти безобиден

Day 4,283, 11:31 Published in Bulgaria Bulgaria by Sando Griffin

Здравейте скъпи съотечественици! Здравей еБългарино!

Настана време разделно. Предавам акаунта на друг човек, който да го ползва по свое усмотрение. От тук нататък, за еДействията му не нося отговорност.

Благодаря на всички, които са били истински хора, и с които сме имали хубави моменти в играта. За жалост не мога да остана в игра, в която ни управляват измамници, мошеници и фалшиви герои с фалшиви самоличности. Аз мразя и се погнусявам от такива неща, където и да ги срещна - и в РЖ и тук.

За жалост хората, които все още играят в еБГ, останаха предимно от горепосочените и играта не ми носи никакво удоволствие заради тях. Носи ми само нерви и негативи, заплашват ме, обиждат ме - заради това, че посочвам истината и истинските лица на групичката от 15-тина измамника, които са окупирали еДържавата ни - досущ като в РЖ.

За мен това е недопустимо, но сам не мога да се преборя, а на масата не й дреме изглежда.

За това най-доброто, а и единствено решение, е да си взема почивка за неопределено време. Дали някога ще се върна - не знам.

Благодаря на приятните хора, на истинските хора, и на хората, които все още имат истински ценности. Беше ми приятно да сме част от тази глупава кликалка, докато все още имаше смисъл 🙂

Ако някой държи, може да ми пише на sandogriffin@yahoo.com

Желая Ви здраве и щастие.

42