[УЕС] Предлог влади еСрбије за ослобођење од окупатора

Day 4,255, 01:02 Published in Serbia Serbia by Free Area

Драги сви,

Историја се понавља 10 година касније, у истом периоду 2009. смо се ослобађали од кроасана па тако и сада морамо.


Неопходно је да имамо активну владу која ће на себе преузети терет да поведе народ и да се сви осећају као један. Не бих да провозирам, али друже председниче тренутно си јако неактиван као и твој кабинет, ако немаш довољно кадра нађи нове људе да ти помогну.

Мој предлог је следећи:

1) Поново оформити Војску еСрбије која ће окупљати шире народне масе како би се лакше пратила наређења
2) Поново увести РЕФУНД ВеС-у и осталим јединицама. Уверен сам да држава има довољно новца и залиха које не користи на ЦО, па се тај новац мора уложити у ослобођење.

Значи, МОД мора свакодневно да пише чланке са орга и да води формулар који ће људи попуњавати након борбе, као некад, и да се свакодневно деле пуце и храна.

3) Неопходно је увести субвенције јаким играчима за куповину пакета од домаћих играча или савезника, пара има то је неспорно, а доста тенкова у РЛ не може да приушти тренутно да купи пакет па им треба помоћи на овај начин

4) Влада мора да постане доста активнија, мора да се прошири и да се уведе нови кадар који ће бити активан стално. Мора се интензивирати комуникација са савезом и видети да ли је савез уопште жив. Ако није, онда направити нови јачи савез јер џаба ти овакав савез.

5) Ако успемо да активирамо Астерију, онда преузети руководство и вратити савез старој слави која је опала због неактивности и неинтересовања руководећих кадрова.

Молим читаоце да ако имају још неки предлог влади да га изнесу у коментарима.Ваш,
ФА