[Само Србија] Редовна подела опреме!

Day 4,223, 06:27 Published in Serbia Serbia by SAM0 SRBIJA


Редовна подела подела опреме странке Само Србија!

Услови су:

1. Да сте члан Само Србије, а ако нисте можете се учланити ОВДЕ

2. Да дате глас овом чланку, како би га што више људи видело.

3. Да разгласите чланак (дате шаут)!

4. Да оставите у коментару шта желите од опреме: 40 тенкића, 10 ракета или 5 Златника!

Свако ко испуни услове добија 40 тенкића, 10 ракета или 5 Златника по сопственом избору!!!

Подела ће се вршити у недељу.

Прелетачима и мулти налозима подела ће бити ускраћена!Стални пријем чланова!

Желели би да обавестимо све играче у Републици еСрбији да је у току СТАЛНИ пријем нових чланова у странку! Уколико одлучите да нам се придружите јавите се H0RU5 -у како би вам послао пакет добродошлице у виду 10 златника колико пакет добродошлице вреди. Једини УСЛОВ је да налог буде старији од 6 месеци како би добио овај пакет, налози креирани пре тога сматраћемо мулти налогом и вршићемо проверу код администратора.

Уколико сте нов члан странке ОБАВЕЗНО то напишите и доле у коментару!

Ми се надамо да ће вам овај пакет помоћи у почетку, нарочито ако се млад играч у првој Дивизији, а као помоћ СВИМ играчима СВАКОДНЕВНО делимо по 500 јединица здравља на зиду странке!

ПРИДРУЖИТЕ НАМ СЕ ОВДЕ!Омладина Само Србије и Извршни Одбор

Овим путем би смо желели да вас обавестимо да је у току пријем играча у Омладину Само Србије и даље у Извршни Одбор. Сви који су заинтересовани да се мало више укључе у рад странке као и политичку ситуацију, било код нас у еСрбији тако и у еСвету могу да нас контактирају и да нам се придруже! Омладина Само Србије ће имати могућност да бира Менторски тим у зависности у којим сферама се крећу њихови интереси и тако бити упућивани у тимове за помоћ у раду еВладе (МоФА, Економија, МоД, МОС и МИ).
За више информација јавити се играчу H0RU5 или Lee the Rebel -u.

еБебе

На зиду странке се свакодневно врши подела тенкића и хлеба тако да немојте пропустити да и то обавезно погледате и једном дневно можете бити награђени са 5 тенкића уколико будете довољно брзи и да будете у првих 10, или по 500 јединица здравља за СВЕ играче који се јаве на том посту!
Контактирајте нас!

Дођите и на чет странке уколико вам треба било каква информација у вези игре или само желите да се дружимо. Биће нам задовољство да вас угостимо на нашем званичном каналу, уколико користите ИРЦ - канал на којем нас можете наћи у било које дана или ноћи је #samosrbija или на каналу #rеs на Ризоновом серверу.

Само Србија на Дискорду .
За разглас - шаут:

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
[Само Србија] Редовна подела опреме!

erepublik.com/en/article/-1344-2698929
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬