[Бацкоован] Извештај и честитка

Day 4,170, 02:49 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbije


Поштовани грађани,

Прошло је неколико дана од мог последњег обраћања па сам решио спојити лепо и корисно и поднети извештај о активностима владе уз једну честитку свим грађанима еСрбије, нашим пријатељима и савезницима, као и свим играчима еРепублика који данас славе Ускрс.

Христос Васкрсе !

Желим Вам да проведете празник у миру и слози, здрављу и благостању.
Министарства

Министарство Образовања је поставило изузетно високе стандарде и наредном тиму неће бити лако преузети а ни наставити овако обимне активности.
Прегршт интересантних игара, занимљив садржај, шаховски и математички проблеми, такмичење у поезији.. није лако набројати а не пропустити нешто.
Под окриљем МОС-а и уз финансијску подршку владе еСрбије одржан је и шаховски меч репрезентација еПољске и еСрбије. Наши момци су остварили убедљиву победу и желимо им да тако и наставе па све до титуле еСветског првака.

Министарство информисања је обавештавало нацију о најбитнијим детаљима у протекле две недеље мандата ове владе и уз ту основну активност наставило са радом на награђивању најбољих чланака издатих на нашем медијском небу.
Можемо очекивати још садржаја од њих у скорије време.

Министарство спољних послова је наставило редовне активности и због осетљивих дужности није могуће откривати превише детаља о самим активностима. Оно што се може рећи је да је ова влада начинила потез који заправо и нема преседана у новијој историји еСрбије те је уврстила истакнутог члана опозиције у рад савеза уз комплетан приступ генералштабу Астерије и свим надлежним каналима.
На тај начин испуњавамо наша обећања и остајемо доследни нашим ставовима на које Вас не бих додатно подсећао. Надам се да ће наше иницијативе на том пољу наићи на добар одзив осталих странака.

Министарство одбране је своје активности обављало на два нивоа. Први је стратешко планирање краткорочних активности и дугорочна стратегија док је други ниво одржавање авио удара и активно праћење ратова како би се осигурали жељени резултати. Истакнути војници су били од велике помоћи и њихови савети се са уважавањем прихватају. Авио удари функционишу беспрекорно и показало се да су есенцијални за одржавање војне доминације еСрбије. У будућности можемо очекивати још узбудљивих битака које ће дати додатну драж акцијама које је покренуо Платон за време Ускршњих празника.


Књига финансија

Књига финансија је вођена уредно и доступна је на увид свим грађанима.
Можете је пронаћи овде:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yIMqi7BA1KAKw_KwcuyicgIzAwJeSIXLThjaIx90DGU/edit#gid=0


Телеграм

Апеловао бих на све грађане еСрбије да нам се придруже на телеграму. Корист ће бити обострана. Активним учествовањем у ударима можете остварити лепу зараду преко рефунда, можете доћи до лаких медаља Хероја устанка, добро дружење и корисни савети су чист бонус.

eSrbija - https://t.me/joinchat/FavW40-WU3GvYPZDfMye4A
AirSrbija - https://t.me/joinchat/NWrX3EjxaUyzQuNPot4DnwДо следећег читања или импича (шта се пре деси)

Ваш председник, Бацкоован