АСТЕРИЈА УЛАЗИ У ВЕЛИКИ РАТ ПРОТИВ . . .

Day 4,063, 15:54 Published in Serbia Serbia by mali ratnikk

Поздрав свим старим и новим играчима еРепублике


Када имам мало времена пратим стање у еСвету, и могу само да приметим да се одавно није оволико марило на савезе. Ако погледамо прошслост савеза, видећемо да су одавно и Астерија и Пацифика превазишле најдуготрајнији савез из еПрошлости - ЕДЕН.Први снажан савез био је Атлантис, који је пропао због унутрашњих раздора, Пољских тежњи да узме више него што може да сажваће и наравно растуће снаге савеза ПИС-који је бројао чак 30 чланица на врхунцу. Пис диже главу, наравно савезници се посвађају и ето продаде и Пис. Дође и прође и Феникс, Пољска и Шпанија напустише ЕДЕН и тако настаде "ОNЕ"- савез од неколико најјачих еДржава.
Наравно опет Пољаци мало буду у тиму, мало вуку за себе, и иако је био јак, пуче и "ОNЕ". после кратког врмена настаде савез "TWO". Иста прича као и са оне, све је било лепо али јаке земље не могу да се сложе на дуге стазе, и врло укратко ето нама Астерије.


Мађутим оно што мене мучи је то, зашто се саввези више не мењају, и зашто је Астерија толико јака. Ако погледамо тренутну ситуацију, Астерија, Небула и Орион су савезници. У Пацифици ставови су подељени и у почетку је то био непријатељски савез. Међутим 2018-та година је била врло тешка по Пацифику јер је прво избачена еМађарска и то по жељи еСАД. Е сад оно што је још чудније, 6 месеци касније еСАД и еМексико напуштају Пацифику јер сматрају да еПољска води главну реч и превише јој се пажње посвећује. Савез напушта и Колумбија, па је тако Пацифика постао Евроазијски локални савез 6 држава. Пољаци не иду у отворени сукоб са Астеријом па се поставља питање: Људи са ким ћемо ми да ратујемо, последњи, шести светски рат је био 2013-те, ако се овако настави, Астерија ће правити тренинг рат сама са собом. ЈА разумем да је глупо напуштати најјачи савез али досадно је играти игрицу кад не постоје два савеза једнаке снаге.Хвала на пажњи свима и лепо проведите Новогодишње и Божићне празнике


Мали Ратник