ΕΜ Ανακοίνωση

Day 4,040, 07:35 Published in Greece Greece by Nik7deputa


Καλησπέρα σας,

Μετά απο διάστημα ενός μήνα από τις τελευταίες εσωτερικές εκλογές για Πρόεδρο του ΕΜ, και έχοντας κερδίσει ο F@nis με την βοήθεια μούλτι αλλά και ατόμων που προέρχονταν από τους Τερορίστας κατά πλειοψηφία, κάνοντας ουσιαστικά ΡΤΟ στο Εθνικιστικό Μέτωπο, ήρθε πάλι η ώρα για την ανάδειξη νέου Προέδρου.

Το ΕΜ, ανακοινώνει πώς επίσημος υποψήφιος του κόμματος για την ανάδειξη Αρχηγού είναι ο tSoPeLiXxX και τα μέλη του καλούντε να τον υποστηρίξουν ανάλογα.
Είναι βέβαιο πώς ο F@nis και με την βοήθεια από τα γνωστά τσιράκια του θα επιχειρήσει με τους ίδιους τρόπους την επανεκλογή του.

Εμείς από την πλευρά μας, οφείλουμε να ενημερώσουμε την κοινότητα για τα τεκταινόμενα του ΕΜ, καθώς και στο ότι όσο περνάει από το χέρι μας θα αντιστεκόμαστε για την επαναφορά του στα αληθινά μέλη.

Ευελπιστούμε και ευχόμαστε στην eGreece την επίτευξη "ειρηνικής διάθεσης" και του ανάλογου κλίματος ακόμα και με ένα κόμμα υπό ΡΤΟ. Φαίνεται από κάποιους πώς ότι ενοχλεί καλό είναι να καπελώνεται, εάν αυτό βέβαια βολεύει και κάποιους άλλους ενωτικούς, να χαίρεστε την "δημοκρατία" σας.