Έλληνες Σώστε την η-Ελλάδα!

Day 4,031, 06:15 Published in Greece Greece by Ministry of Press GR


Χαιρετίζουμε την Ελληνική κοινότητα!

Το άρθρο θα είναι μακροσκελές, κατατοπιστικό και τα πράγματα γράφονται όπως γίνανε και γίνονται.

Μια θητεία φτάνει στο τέλος της, τα προβλήματα όμως που υπήρχαν και υπάρχουν δεν εξαλείφθηκαν. Αντίθετα γιγαντώθηκαν και έβλαψαν το κύρος της χώρας μας.

Στο εξωτερικό η εικόνα μας σχεδόν έχει πιάσει πάτο, πάνω στην καλύτερη στιγμή στρατιωτικά για την η-Ελλάδα μετά από καιρό.
Η επιστροφή παικτών μετά από προσπάθειες μηνών έφερε αποτελέσματα και η η-Ελλάδα αποτελεί στρατιωτικά μια από τις πιο δυνατές χώρες στο παιχνίδι και πάλι.
Ωστόσο πάντα η “εσωτερική αρρώστια” μας αφήνει πολλά βήματα πίσω, αυτή τη φορά ίσως μας “καταπιεί”.

Το πρόβλημα αυτούς τους τελευταίους μήνες έχει όνομα, είναι ένας παίκτης που κατά καιρούς έχει προκαλέσει διχόνοια και προβλήματα στην κοινότητα.
Δυστυχώς πίσω από αυτόν υπάρχει ένα κόμμα, το GIP και ένας πρόεδρος κόμματος , o AntrikosA, που του παρέχει στήριξη.

Ο γνωστός σε όλους μας στην υπόθεση που εξιχνιάστηκε από τους διαχειριστές του παιχνιδιού και τον βρήκε να έχει καταχραστεί αγαθά του κράτους συνεχίζει να πράττει ενάντια στα συμφέροντα της χώρας εξυπηρετώντας τα δικά του και μόνο.
Άλλωστε όπως ο ίδιος έχει δηλώσειτο μόνο που τον νοιάζει είναι η ανάπτυξη του δικού του λογαριασμού” ακόμα και αν αυτό είναι εις βάρος των υπολοίπων και τη χώρας.

Ο Ektonosiakos, Βουλευτής του GIP, μετά από πολλούς μήνες και αφού κατέκλεψε μεγάλη μερίδα παικτών της Ελληνικής κοινότητας, λίγο πριν την Προεδρία του αποφάσισε να αγοράσει ένα λογαριασμό δήθεν για το “καλό της χώρας”, τον karlow.
Σε αυτή την προσπάθεια αρκετά μέλη της κοινότητας συνέφεραν με τον οβολό τους.
Η αγορά όμως του συγκεκριμένου λογαριασμού εξυπηρετούσε μόνο το δικό του συμφέρον, 1 κιλλ σε κάθε μάχη στο division 3 για να μπορεί να παίρνει το μετάλλιο.
Απόδειξη, ότι αυτή τη στιγμή το account το χειρίζεται ο ίδιος μαζί με τον άλλο μέτοχο-διακανονιστή της αγοράς του account amalagos και ποτέ από αυτό το account και σε κανένα σημείο δεν εξυπηρετήθηκε η χώρα.

Με δική του απόφαση το account που αγοράστηκε από Κροάτη παίκτη και ενώ βρισκόταν στο division 2, ανέβηκε στο division 3 όπου δεν είχε κιλλ για να κλέβει μετάλλια.
Με τη χρήση αυτού του account συνεχίζει να χαλάει μπάρες σε μάχες Εκπαιδευτικών Πολέμων (TWs), κάτι το οποίο στη δική του θητεία δεν το τολμούσε.
Πόλεμος μεταλλίων:

Σε κάθε χώρα υπάρχει πόλεμος μεταλλίων μεταξύ παικτών και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει στην Ελλάδα.
Υπάρχει ο “έντιμος” πόλεμος και ο “ανέντιμος”.
Στον “έντιμο” πόλεμο ο παίκτης δεν προσπαθεί να χαλάσει εκπαιδευτικούς πολέμους της χώρας, στον “ανέντιμο” το αντίθετο.
Προφανώς με την πορεία που έχει στο παιχνίδι, ο “ανέντιμος” πόλεμος θα ήταν η επιλογή του Ektonosiakos.
Εκπαιδευτικοί πόλεμοι:

Οι εκπαιδευτικοί πόλεμοι (TWs) εφαρμόζονται από όλες τις χώρες πλέον.
Αποτελούν συμφωνία μεταξύ κρατών ώστε οι χώρες να έχουν μάχες για να ανεβάζουν ρανκ οι παίκτες, μέσα από τις μάχες να κερδίζουν τοπικό νόμισμα από τα μετάλλια true patriot, να κάνουν ΕΠΙΚ μάχες ώστε να ανέβουν prestige points στη διάρκεια της εβδομάδας για να κερδίσουν καραμέλες.

Σε κάποιες περιπτώσεις τέτοιοι πόλεμοι συμφωνούνται ακόμα και μεταξύ χωρών που είναι εχθροί.

Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια ενός εκπαιδευτικού πολέμου είναι ο χρυσός που γεννιέται από τα μετάλλια, τα λεγόμενα ΒΗ.
Η Ελλάδα αν και δεν είχε TWs με δυνατές χώρες κατάφερε επί μήνες να τους διατηρεί, αποφέροντας αρκετό χρυσό για τους Έλληνες παίκτες. Βοηθώντας τους είτε για αγορά πακέτων με τοπικό νόμισμα (CC) είτε για αγορά Energy Bars ώστε να πολεμήσουν.

Σε αυτούς τους παίκτες που είχαν κέρδος σε χρυσό συγκαταλέγεται και ο Εθνικός μας Κλέφτης Ektonosiakos.
Η χρήση των gold από τα μετάλλια δεν έγινε ποτέ πράξη συνεισφοράς από τον συγκεκριμένο παίκτη.
Η μόνη του έγνοια ήταν και είναι ο λογαριασμός του όσο και να προσπαθεί να αποδείξει το αντίθετο.
Στην απελευθέρωση τον Αύγουστο από τα Σκόπια η συνεισφορά του μηδαμινή (οι μάχες είναι εκεί μπορείτε να ελέγξετε τι damage πρόσφερε).
Στον πόλεμο Κροατίας-Ελλάδας ενάντια στη Ρουμανία, στην προσπάθεια να μειώσουμε τα αποθέματα damage τους, η συνεισφορά του ήταν μέχρι του σημείου που εξυπηρετούσε το δικό του account.
Ίδια συνεισφορά και στο πρόσφατο AS της χώρας ενάντια των Σκοπίων στις περιοχές τους στις Ινδίες.

Φυσικά αυτό είναι επιλογή του, δεν μπορεί να τον υποχρεώσει κανείς να έχει μια αντίθετη πορεία, ωστόσο με τα παραπάνω επιχειρήματα καταρρίπτεται οποιαδήποτε επιχειρηματολογία για συνεισφορά στη χώρα από μέρους του στρατιωτικά.
Πάμε τώρα στην ουσία του θέματος και πως βλάπτεται η χώρα από τον συγκεκριμένο παίκτη, άμεσα και έμμεσα πολιτικά αλλά και στρατιωτικά.

Στον πόλεμο μεταλλίων ο Ektonosiakos εκβίαζε μικρότερους παίκτες, τους έκλεβε στα τελευταία λεπτά μιας μάχης , ασκούσε πίεση σε οποιονδήποτε ήταν μικρότερος από αυτόν. Αυτό δεν είχε σχέση με το MU που ανήκε κάποιος, γινόταν προς όλους.

Αναρίθμητες καταγγελίες παικτών για τον συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού.Άλλωστε και με οποιονδήποτε ξένο παίκτη μιλήσετε και πείτε το συγκεκριμένο όνομα θα σας απαντήσει ο Κλέφτης.

Μετά το τέλος της θητείας του ως Πρόεδρος της χώρας, με δικαιολογία το “κυνήγι μεταλλίων” και προσπαθώντας να ασκήσει πίεση στις μετέπειτα Κυβερνήσεις ή και σε όλους τους Έλληνες παίκτες, δημιουργούσε πρόβλημα με το damage του σε όλους τους Εκπαιδευτικούς Πολέμους της χώρας.

Πως γίνεται, να “προστατεύει το μετάλλιο του” (αυτός ο όρος χρησιμοποιήθηκε από τον Πρόεδρο του GIP, AntrikosA ), όταν σε όλες τις μάχες έμπαινε στο τέλος προσπαθώντας να κλέψει μετάλλιο από οποιονδήποτε Έλληνα παίκτη ανεξάρτητα Στρατιωτικής Ομάδας ή με το damage του γύριζε τα divisions να μετρούν οι πόντοι από την πλευρά που δεν έπρεπε, ενάντια δηλαδή στις Εντολές Μαχών της Κυβέρνησης.

Υπάρχουν πολλά ss από μάχες οι οποίες κυλούσαν κανονικά σύμφωνα με τις εντολές και στα μετάλλια βρίσκονταν παίκτες που δεν είχαν καμία σχέση με συγκεκριμένο MU που επικαλείται. Σε αυτές εμφανιζόταν, χαλούσε τις μπάρες με σκοπό να κλέψει αλλά και να δημιουργήσει πρόβλημα στη μάχη γενικότερα.

Αποκορύφωμα της πορείας του, οι απειλές προς τη Βενεζουέλα ότι θα τους κλείσει όλους τους Εκπαιδευτικούς Πολέμους.

Αντιλαμβάνεστε ότι με τέτοιο εσωτερικό πρόβλημα και με αυτή τη συμπεριφορά από μέρους του όλες οι χώρες ζητούν από την Ελλάδα να σταματήσουν τους εκπαιδευτικούς πολέμους μαζί της.

Να θυμίσουμε στην κοινότητα τους εκπαιδευτικούς πολέμους της Ελλάδας οι οποίοι κλείσανε με υπαιτιότητα του Ektonosiakos.
Κύπρος (για όσους δεν είδατε μπορείτε να ρωτήσετε τον Mithrantir, έλληνας είναι), Τουρκία, Αλβανία, Ιρλανδία και ήδη ζητήθηκε πρόσφατα από τη Βενεζουέλα, Αγγλία.
Όλα αυτά τέθηκαν πολλές φορές ως πρόβλημα στη Βουλή, η οποία μάλλον περιμένοντας να πετάξει το χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα τον βάφει στα χρώματα της ουδετερότητας και αδιαφορίας.

Αν δεν είναι ευθύνη της Βουλής η εξωτερική εικόνα και πολιτική της χώρας, η ευημερία της Ελληνικής κοινότητας, η ενδυνάμωση των παικτών, τότε ας μας πει με άρθρο σύσσωμη η Βουλή τι ακριβώς έργο επιτελεί.

Να αναφέρουμε ότι μας κάνει εντύπωση πως η Βουλή δέχεται στις τάξεις της να υπάρχουν παίκτες που ανήκουν σε Στρατιωτικές Ομάδες εχθρικών χωρών. Χωρών που μας έχουν πολεμήσει κατά το παρελθόν και συνεχίζουν.
Πραγματικά αναρωτιόμαστε αν ποτέ κάποιος Ρουμάνος παίκτης εκλεγμένος στη Βουλή της Ρουμανίας θα μπορούσε να έχει λόγο εκεί, ενώ ταυτόχρονα θα ήταν ενταγμένος σε κάποια εχθρική προς τη Ρουμανία Στρατιωτική Ομάδα.
Στον πόλεμο ποιος θα επικρατήσει, ποια χώρα θα κερδίσει έναν πόλεμο ή ποια συμμαχία θα επικρατήσει, οι Εκπαιδευτικοί Πόλεμοι αποτελούν την κύρια πηγή απόκτησης χρυσού, από μικρούς, μεσαίους αλλά και μεγάλους παίκτες.

Μέσα από αυτούς τους εκπαιδευτικούς πολέμους μπορούν οι παίκτες και προσφέρουν στη χώρα.

Αν αυτό δεν μπορεί να το αντιληφθεί η Βουλή και η υπόλοιπη Ελληνική κοινότητα πάμε να αναλύσουμε ένα παράδειγμα:

πχ η Α εχθρική χώρα έχει 10 μάχες ενεργές ημερησίως από Εκπαιδευτικούς Πολέμους οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και αυτοί προσφέρουν στους παίκτες της Α χώρας ένα ποσό 2000 χρυσά,
η Β χώρα που δεν έχει Εκπαιδευτικούς Πολέμους πρέπει αυτή τη διαφορά να την καλύψει μέσα από αγορά χρυσού με πραγματικά χρήματα.
Αν αυτό έχει μια συνεχή ροή αντιλαμβάνεστε ότι η απόσταση της Α χώρας με τη Β χώρα θα γίνει χαοτική.

Μπορείτε να δείτε πόσους και τι εκπαιδευτικούς πολέμους έχουν οι άμεσα εχθροί μας που βρίσκονται στα σύνορά μας και θα αντιληφθείτε τις διαφορές που δημιουργούνται μεταξύ της δικής μας δύναμης και της δικής τους.
Δυστυχώς παρατηρώντας το πως εξελίσσονται τα πράγματα, χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση από μερίδα Ελλήνων παικτών, από τα κόμματα, τη Βουλή, αφήνοντας το “καρκίνωμα της χώρας” να συνεχίζει να εκβιάζει μια ολόκληρη κοινότητα, να απειλεί και να υπονομεύει το ρόλο της κάθε Κυβέρνησης, η πορεία της χώρας είναι προδιαγεγραμμένη.

Η παρούσα Κυβέρνηση θα σταματήσει όλους τους Εκπαιδευτικούς Πολέμους ώστε να σταματήσει ο διασυρμός και η κατρακύλα της χώρας στο εξωτερικό χάνοντας κάθε αξιοπιστία.
Ωστόσο η κοινότητα σύντομα θα συρρικνωθεί και πάλι, παίκτες θα εγκαταλείψουν το παιχνίδι, η συνεισφορά μεγάλων παικτών προς μικρότερους παίκτες θα σταματήσει και η χώρα θα οδηγηθεί στα επίπεδα των πρώτων μηνών του έτους που τελειώνει αυτόν τον μήνα.
Παραθέτουμε τα παρακάτω:


Η αντίδραση του Προέδρου του GIP μετά από κάποια μετάλλια που του έκλεψαν σε ξένες μάχες στα πλαίσια της δικής του υποστηρικτικής γραμμής στα όσα κάνει ο Ektonosiakos.
Βλεπουμε τον Πρόεδρο του GIP να απειλεί και αυτός την Ελλάδα ότι θα κλείσει τα επόμενα TWs.

Aυτό μάλλον είναι θέση του GIP για τα Σκόπια:


Όσο σύσσωμη η κοινότητα δεν απομονώνει, καταδικάζει και κατακεραυνώνει το παράσιτο που ζει ανάμεσά μας, τους υποστηρικτές του, την παρασιτική του συμπεριφορά και τις ενάντια στο συμφέρον της χώρας πράξεις του, το μέλλον της χώρας καταδικάζεται καθημερινά.

Αν κάθε οργανισμός της χώρας, κόμματα, Βουλή, Κυβερνήσεις, Πρόεδροι, Στρατιωτικές Ομάδες και κάθε πολίτης μεμονωμένα, δεν “δράσει” σύντομα “δεν θα υπάρχουμε” με ότι τρόπους σημαίνει αυτό.

Θα είμαστε αυτόχειρες με τη σιωπή μας σε όσα συμβαίνουν.

Ευχαριστούμε όλους όσους στάθηκαν σε αυτόν το δύσκολο μήνα διπλά στην Κυβέρνηση, στα άτομα που ανώνυμα και επώνυμα συνεισφέρανε στην πορεία μας. Σε όλους όσους την αποτελούν και δουλεύουν για μια δυνατή η-Ελλάδα!

Ευχόμαστε καλή θητεία στον επόμενο Πρόεδρο και την Κυβέρνησή του και ζητούμε από κάθε πολίτη της χώρας να γίνει ασπίδα στο έργο που θα έχουν να επιτελέσουν!

Κυβέρνηση Νοεμβρίου 2018