تحلیلی بر اوضاع اقتصاد ایران - وزارت اقتصاد

Day 3,910, 14:57 Published in Iran Iran by Bulletz4Breakfast
توجه توجه لطفا پلیرهای عزیز حتما انتهای مقاله که بولد شده رو بخونید

بیست - سی روز دیگه آپدیت های اقتصادی اعمال میشه که بد نیست در رابطه با بهبود
اقتصادمون بدونیم وضعیت فعلی اقتصادی کشور حالش چطوره . توی این مقاله به بررسی فاکتور های مختلفی که تاثیر مستقیم بر درآمد کشوری دارن صحبت میکنم .
مالیات کار

این مالیات به صورت مستقیم بر درآمد همه ی اقشار جامعه تاثیر دارد چه کارگر چه
کارفرما ، به طور مثال شخصی که حقوق 600 ریال از کارفرمای خود دریافت میکند در ایران
دو درصد از این درآمد را به خزانه کشوری میدهد که چیزی در حدود 12 ریال میشود . و
باقی 588ریال سود خالص شخص از کار کردن خواهد بود . از طرفی وقتی شما به عنوان
کارفرما در کارخانه هاتون ورک میزنید باز هم به اندازه 2% از میانگین حقوق کشورتون رو به خزانه پرداخت می کنید . در مورد این مالیات و فلسفه اش فعلاً تنها چیزی باید گفت اینه که مبلغ این مالیات، به میزان قیمت تمام شده کالا اضافه می شه، یعنی یه تولید کننده که توی ایران هولدینگ داره(دقت کنید توی ایران هولدینگ داره! نه سی اس ایران داره چون این مالیات برای کارخونه دار روی سی اس اعمال نمی شه و روی مکان هولدینگ اعمال می شه) برای هرکارخونه اش 9.46 سی سی به مبلغ تموم شده کالاش اضافه می شه.


برنامه
در رابطه با مالیات کار ، به دلیل اهمیتی که داره برنامه ی خاصی برای کاهش یا افزایش این دو درصد نخواهیم داشت . اما همین طور که این چند روز متوجه شدید برنامه ای در رابطه با کاهش میانگین حقوق شروع شده .
با کاهش میانگین حقوق هر کارخانه دار مالیات کمتری میپردازد و به بهشت مورد نظر نزدیک تر میشیم .

میانگین حقوق

سه روز قبل :
ایران 477
رومانی 424
لهستان 452
آمریکا 453
صربستان 401

امروز :
ایران 473.28
رومانی 425.22
لهستان 453.31
آمریکا 456.00
صربستان 401.48

میشه گفت با توجه به اینکه حقوق ها تغییری نکردن توی این سه روز ، حقوق های همه ی کشور ها به جز ایران سیر صعودی داشته ، مزیتی که ایران داره اینه که به دلیل جمعیت کمتری که داریم کنترل راحت تر هم هست .
ایران میشه گفت از این لحاظ داریم کار خوبی رو پیش میبریم به زیر 450 هم برسیم شخصا راضیم .

Import Tax مالیات بر واردات (گمرک) -> معادل ایریپابلیکی

این مالیات با هدف حمایت از تولید کننده داخلی در زمانی رقم بالایی به خودش می گیره، که کشور به هر دلیلی در تولید اون نوع خاص دچار مشکل باشه
حالا این دلیل می تونه زیاد بودن جمعیت تولید کننده یا نیروی کار باشه(ازدیاد تولید) یا می تونه کمبود زیرساخت ها باشه(چیزی که توی ایریپابلیک می شه معادل بونوس در نظرش گرفت) ازدیاد تولید به طور مثال توی صربستان به واسطه جمعیتش(و البته درست نبودن سیستم اقتصادی بازی که تولید ناخالص افراد می تونه بسیار زیاد باشه) وجود داره و کمبود زیر ساخت هم توی کشورهایی که کمبود بونوس دارند که باعث می شه قیمت نهایی تولید حدوداً دوبرابر بشه و تولید کننده نتونه با تولید کننده خارجی که بونوسش بیشتره رقابت کنه
زمانی که این دو تا مسئله وجود نداره یعنی تولید کننده کم هست و و زیرساخت هم مناسبه دیگه در صورتی که نرخ گمرک بالا بمونه دقیقاً همون بلایی سر بازار میاد که توی دنیای واقعی سر بازار خودرو داره میاد
توی ایران واقعی! شعار چرندی به نام حمایت از تولید داخلی در حالی داده می شه که این تولید بسیار محدود داره توی کشور انجام می شه
و خوب این منجر شده به یک وضع نابسمان توی صنعت خودرو کشور که ما هم 24 ساعته داریم انواع فحش ها رو به مسئولین مملکت می دیم که ببین کاراشونا!!!پراید رو می دن پول خونه پدر جدشون!
حالا بیاید ببینیم چطور می شه فهمید که یه کشور توان تولیدش پایینه و باید از ورادات کمک بگیره و چه زمانی باید جلوی واردات رو بگیره
همه چیز به بازار برمی گرده! همونطوری که گفتم باید بین بازار داخلی و خارجی توازن مناسبی برقرار باشه، اگر اینطور نباشه، یا کشور شدیداً دچار قاچاق می شه(که توی ارپ می شه خرید ایرانی ها از مارکت بقیه کشورها) یا این که تامین معاش برای اقشار کم درآمد(شما بخونین تازه وارد) سخت می شه
حالا اگر کشوری، بدون واردات، فاصله قیمت کالاها توی بازارش با یک بازار نرمال نسبتاً زیاده باید امکان واردات رو فراهم کنه
و این مسئله (یعنی آزادی واردات) باید تا زمانی که تورم معکوس به وجود نیومده ادامه پیدا کنه یعنی تا وقتی که به علت بالا رفتن تولید یا محیا شدن زیرساخت قیمت کالاها توی بازار به نسبت قیمت جهانی افت کنه و کمتر بشه روز به روز

برنامه
ایران مالیات واردات یک درصدی داره و نیازی به تغییر این مورد نیست .

VAT مالیات بر ارزش افزوده -> معادل ایریپابلیکی


ین نوع مالیات که بهش مالیات عرضه هم می گن تا زمانی که شما کالاتون رو توی بازار عرضه نکنین برای شما در نظر گرفته نمی شه! این شکل از مالیات در برای تمامی عرضه کنندگان در بازار شامل داخلی و خارجی(باز تاکید می کنم شامل داخلی و خارجی) اعمال می شه.

برنامه
این مالیات در ایران روی یک درصد ست شده و کمک شایانی به کارخانه دارها میکنه که ضرر کمتری کنن . و همین طور سود بیشتری به دست بیارن .

بونوس

برای هر اقتصادی تولید مهمترین فاکتور برای ورودی خزانه هستش . برای تولید هم بونوس که اهمیت داره که کشوری که بتونه توی مواد اصلی اسلحه و غذا فول باشه و بونوس 100 درصد داشته باشه 90 درصد راه رو طی کرده .

برنامه
ایران 90 درصد بونوس های اسلحه و غذا رو توی خود خاک اصلی داره ، حالا گزینه هایی که برای کامل کردن این بونوس داریم کم نیستن و تیم سیاسی در حال پیگیری این مسئله با الویت ارمنستان هست که حتما بتونیم با بونوس صد در صدی اسلحه و غذا جایگاه خوبی رو بین کشور ها داشته باشیم .

در رابطه با خانه اقدامی صورت نخواهد گرفت چون ارزشش رو نداره ، ولی در رابطه با صنعت هوایی با توجه به اهمیت استراتژیک منطقه پلن هایی مورد نظر هست که باید ببینیم طی مذاکرات به کدوم روش کشیده خواهیم شد .

درآمد فعلی خزانه

درآمد فعلی خزانه ، بعد از تموم شدن لیگ متحدین به حالت قبلی خودش که 160 کا در روز بود برگشت . طی این تورنومنت به دلیل کمبود انرژی خیلی از کارخانه دارها ورک نمیزدن و 30 کا در روز ضرر برای خزانه بود .
درآمد فعلی به شکل زیر هست :


برنامه

فعلا قصد داریم با کاهش میانگین حقوق و اطمینان از بونوس های اصلی مطمئن شیم از اوضاع و ثبات اقتصادی و در وهله ی بعد با تبلیغات ساده و هدفمند بتونیم درآمد روزانه رو تا سقف 250 کا اگه بشه بالا ببریم بیشتر هم که شد چه بهتر .

وضعیت اقتصادی ایران


توی این بخض بر طبق تولید ناخالص داخلی که جدیدا به بازی اضافه شده میشه تقریبی به دست آورد که چند درصد تولیدات اسلحه ، غذا و غیره توی ایران صورت میگیره همین طور میشه فهمید چند درصد تولید کنندگان این محصولات ایرانی هستند یا خارجی .

اول از همه چند تا چارت رو مشاهده میکنیم :


میانگین تولید ناخالص داخلی کشورهای مختلف :






در چارت های بعدی ، میانگین تولید ناخالص ، ده تولید کننده برتر جهانی رو بر اساس رنکینگشون توی بونوس های فود و اسلحه میبینید و همین طور که چند درصد این مواد در این کشور ها تولید میشه :

اسلحه



غذا


همین طور که میبینید ایران توی هر دو صنعت اصلی رتبه 4 ام رو داره ، و در صنعت اسلحه نزدیک به 14 درصد مشتقاتش توی ایران تولید میشه .
نکته ی مهمی که باید بهش توجه کرد ، امنیت پایین رتبه های یک و دو هر صنعت بعد از آپدیت های بعدی برای کارخونه دارها خواهد بود که منجر میشه که تولید کننده های بیشتری به ایران و لهستان پناه ببرن .

اجاره

همون طور که بالاتر گفته شد ایران به دو بونوس ماهی و آهن نیاز داره تا در صنعت غذا و اسلحه فول شه ، اجاره ی این دو صنعت به خاطر اهمیت پایین این بونوس ها زیاد نیمشن و شاید در ماه های اولیه در حد ماهانه 600 هزار ریال خواهد شد که البته این طبق اصل خود بازی هست وگرنه قرارداد هایی میشه بست که روزانه به طور مثال 1000 هزار سی سی بابت بونوس کم شه به جای 20 هزار سی سی . که البته جزئیاتش باید با ارمنستان یا کشور های دیگه مورد بحث واقع شه .
در کل برای اینکه کشور ها بتونن خودشون رو فول کنن در بونوس های زیر نیاز به پرداخت اجاره زیر رو دارند :




در آخر باید به این نکته بپردازم که اگر به طور مثال همین امروز ما بابت مناطقی که باید اجاره کنیم قرار بود اجاره ای بدیم - به جز منطقه هوایی پاکستان ، ورودی و اجاره ای که باید میدادیم به صورت زیر میشد :


من به عنوان یک شهروند چه کنم ؟
اولین و مهمترین کاری که باید بکنیم :

اگر کارگر یک ایرانی هستید و حقوق شما بالا هست ، ازش درخواست کنید که حقوق هفتگی بهتون دونیت کنه و حقوقتون رو به دو کاهش بده .

اگر کارگر برای خارجی هستید ، استعفا بدید و کارفرما های ایرانی درخواست کنید بهتون شغل بدن ، من شخصا هر چند تا کارگر بتونم تا اخر این آپدیت با 2 ریال حقوق اصلی 600 ریال که دونیت میشه میگیرم میتونید برید مارکت کار و در صفحه ی آخر آفر 2 ریالی رو اکثپت کنید .


اگر کارفرما هستید ، لطفا یه نامه به همه کارگرهاتون بزنید و بگید به صورت هفتگی حقوق رو بهشون دونیت میکنید و حقوقشون رو به 2 کاهش بدید .

اگر کارفرما هستید ، لطفا در کامنت ها آفر شغلی خودتون رو قرار بدید تا پلیرهای ایرانی بیان براتون کار کنن .