وزارت اقتصاد - چند نکته و تحلیل در رابطه با آپدیت جدید

Day 3,901, 16:50 Published in Iran Iran by Bulletz4Breakfast
سلام به همه ی دوستان ، این مقاله تحلیلی ترجمه مقاله زیر هست که در ایران توسط اگه نه بهترین ، یکی از بهترین اقتصاد دان های بازی که به ایران اومده زده شده

The Economist ~ Comments on the recent proposed game changes


دوستان عزیز ،
بعد از آپدیت های اخیر چند نفر از من درخواست کردن که طی یک مقاله تاثیر این آپدیت رو در ابعاد اقتصادی ، نظامی و سیاسی بررسی کنم . من چند روز رو برای تحلیل این مسئله مشغول بودم .

قبل از پرداختن با تحلیل ها ، علاقه دارم که از مردم مهربان ایران برای قبول کردن درخواست سیتیزن شیپ من تشکر کنم . از اونجا که من دیگه در انگلیس رییس جمهور نیستم ، آزاد هستم که آزادانه سفر کنم ، ایران یکی از اولین کشورهایی بود که ازم دعوت کرد که به بازیم در این کشور ادامه بدم و در صدر لیست من برای بازدید هم بود . از زمان اتحاد پیس که در کنار هم برای اولین بار جنگیدیم ، ایرانی ها یکی از باحال ترین و همین طور دیوانه ترین ( از نوع خوبش :دی ) پلیرهایی بودن که اشنا شدم باهاشون . من عذر میخوام که مقاله رو به زبان انگلیسی نوشتم ولی چون میخواستم افراد بیشتری بخونن مقاله رو به انگلیسی نوشتم البته اینکه فارسیم هم صفره بی دلیل نبوده . همین طور اطلاع دارم که بعضی از مقالات قبلیم توسط شتر ترجمه شده بوده و به مانند همیشه میتونید مجانی هر طور دوست داشتید مقاله رو ترجمه کنید .


تغییرات بونوس اراده در انقلاب ها

در شرایط فعلی بونوس اراده بر اساس روز هایی که منطقه تحت کنترل نیروهای خارجه بوده و از زمان اخرین آزادسازی محاسبه میشده . از روز 3929 بونوس اراده بر اساس روز هایی که این منطقه در 250 روز قبل تحت کنترل یک کشور بوده مورد محاسبه قرار میگیره .
فرمول بونوس اراده همون فرمول قبلی هست که در عکس زیر مشاهده میکنید :




اما چیزی که تغییر کرده خارج شدن از منطقه هستش ، بونوس اراده طی 250 روز بعد از ازادسازی به آرامی و طبق 250 روز قبل کاهش پیدا میکنه و یک دفعه نمیشه صفرش کرد .
ادمین ها هنوز به طور دقیق مشخص نکردن که ضریب کاهش چه جوری خواهد بود ولی چیزی که من فکر میکنم اینه که هر روزی که از 250 روز که تحت کنترل نبوده میگذره بر اساس یه ضریبی از بونوس اراده کم خواهد شد . ادمین ها اشاره داشتند که :
"مکانیک بازی در رابطه با دترمینیشن بعد از آزادی تغییری نداشته . "
اما ، این نمیتونه درست باشهچون در شرایط کنونی 6 تا دوازده روز طول میکشه تا ضریب کاهش پیدا کنه .
همین طور شما میتونید بونوس اراده هر کشور رو در صفحه ی منطقه این کشور مشاهده کنید
به طور مثال :
https://www.erepublik.com/en/main/region/Balochistan

چه تاثیری این تغییر به روی کنترل مناطق کشورهای دیگه میذاره ؟

تاثیر مشهودی که این آپدیت میزاره اینه که دیگه نمیشه یه منطقه رو به صورت طولانی مدت تحت کنترل نگه داشت ، میشه گفت حتی که این کار غیرممکن هستش . هنوز امکان داره که بتونید یه کشور رو طولانی مدت حذف نگه دارید و برای این کار نیاز دارید که مناطق رو بین چند کشور متحد جا به جا کنید ، که برای اینکار به حداقل 3-4 کشور نیاز دارید که هر 60 تا 80 روز مناطق رو با هم عوض کنید و بونوس اراده از 2 بیشتر نخواهد رفت .
نگه داشتن کلونی ها از بعد از این آپدیت بسیار سخت خواهد بود مگر از مثال بالا استفاده شه ، و میشه گفت نگه داشتن منطقه ای که بونوس داره امکان پذیر نخواهد بود .

این آپدیت چه تاثیری به روی جنگ های تمرینی خواهند داشت ؟


با اینکه بونوس اراده اثر منفی روی ازاد کردن منطقه نخواهد گذاشت ، ولی به این معناست که حمله های متعدد به یک منطقه باعث افزایش بونوس اراده اون منطقه در مقابل کشور شما خواهد شد . و به مرور زمان سخت تر و سخت تر میشه که بتونیم این جنگ تمرینی رو ادامه داد .
یک راه حل برای این مشکل این هست که برای جنگ های تمرینی تایم فریم داشته باشیم و هر 60 روز یه بار ، مناطق رو با یه کشور دیگه عوض کنیم و در اونجا جننگ تمرینی راه بندازیم .
راه حل دیگه هم میتونه جنگ های پینگ پونگی باشه که در اون جنگ ها منطقه ای اشغال نمیشه که اصلا دترمینیشنی بگیره .

در کل باعث خواهد شد که جنگ های تمرینی سخت تر بشن و این یه چیزه خوبه .
هورااا

تغییر دوم ) اجاره بونس

ادمین ها همچنین یه تغییر دیگه رو ارائه دادن در کنار دترمینشن ، اجاره بونوس .
با هم به این آپدیت میپردازیم :

زمانی که قرارداد امتیازات توسط هر دو کشور تصویب شد ، منابع مورد بحث دیگر شامل امتیاز تولید کشور آ نخواهد بود و درست مثل منابع خاک اصلی کشور ب به آن کشور تعلق خواهد گرفت(امتیاز کامل). اما این منابع طبیعی از منطقه خود جدا نشده و در همان منطقه خواهد ماند

هر روز مبلغ اجاره منابع از خزانه کشور امتیاز گیرنده به طور مستقیم به خزانه کشور امتیاز دهنده اضافه خواهد شد

هزینه اجاره منابع برای کشور امتیاز گیرنده بر اساس میزان کمیاب بودن منابع و تاثیر آن بر روی اقتصاد کشور امتیاز گیرنده محاسبه خواهد شد



اعدادی که اینجا میبینید سرسام آور هستند ،من مطمئن نیستم که بیشتر شما بتونید عظمت داده های تولید ناخالص داخلی رو بتونید درک کنید .
روشی که برای براورد اجاره صورت گرفته بدین شرح هست که ، که هزینه اجاره رابطه مستقیمی با تولید ناخالص داره . به طور مثال ، رابر درصدی از تولید ناخالص صنعت اسلحه و گرانیت درصدی از تولید ناخالص خونه میگیره .

به آمار تولید ناخالص داخلی سه کشور زیر یه نگاهی بکنید :








حالا بیاید محاسبه کنیم که هزینه ی 100 درصد کردن بونووس های کشورهای بالا از طریق اجاره به چه صورت خواهد بود :




غم ناک هستش ، اوضاع برای رومانی تیره و تار هست ، که دومین قدرت اقتصادی بازی به زودی به چیزی که معلوم نیست چیه تبدیل خواهد شد.

پیامد های اجاره بونوس بر جا به جایی هلدینگ ها چیست ؟

درست یا غلط ، مبلغ اجاره وابسته به تولید ناخالص هستش ، و این تولید ناخالص بستگی به فعالیت کارخونه ها در هر روز داره که احتمالا مواد اولیه هم در بر میگیره ،
هر چی کارخونه فعال بیشتری در کشورتون وجود داشته باشه ، تولید ناخالص شما هم بیشتر خواهد بود پس اجاره ی شما هم بیشتر خواهد شد . که به دو نتیجه منجر میشه :
فروش کشور ها :
با توجه به اینکه قیمت اجاره بر اساس تولید ناخالص کشورها تعیین میشه ، این بدین معنا هست که کشورهای که اقتصاد بزرگ تری دارن مبلغ بیشتری پرداخت میکنند پس شانس بیشتری برای اجاره کردن خواهند داشت .
اما کشور هایی که تولید ناخالص بزرگی دارن ولی بونوس هایی که در منطقه اشون قرار داره کم هستن مثله رومانیا ، شاهد مهاجرت عظیم کارخونه دارها از مناطقش خواهد بود . که این منجر میشه به کاهش هزینه اجاره منطقه که بهشون فرصت به دست اوردن مناطق بونوس رو در اینده شاید بده .

تصرف به روش های دیگه :
نتیجه دوم اینه که بعضی کشورهای قویتیر میزنن تو سر کشور های ضعیف تر و بونوس هاشون رو با زور میگیرن ، و با حذف مجلسشون این اختیار رو ازشون میگیرن که بتونن قرارداد امضا کنن .
تهدید دیگه پی تی او و ام تی او هستش که کشورهای کوچک تر که بونوس دارن شاید باهاش مواجهه شن ، تا کشور های بزرگ تر اجاره رو پرداخت نکنن

تغییر اقتصاد جهانی

خیلی سخته که بشه یه مدل از آپدیت اینده درست کرد ، مخصوصا اینکه به همه اجازه ی یک بار جا به جایی مجانی داده شده و خیلی ها اشتباهات بزرگی خواهند
در کوتاه مدت ، مناطقی که الان تحت تصرف هستن به همین صورت میمونن ولی در آینده قرارداد مشروط جای این رو خواهد گرفت .

صنعت خانه مشکل بزرگی خواهد بود به دلیل اینکه هیچ کشوری در مناطق اصلیش ، این بونوس رو به صورت کامل یا 90 % نداره و کشور روسیه احتملاا با هجوم کارخانه داران خانه مواجهه خواهد شد .
من پیشبینی میکنم که با توجه به کمبود کشورهای بونوس 90 % ای ، در کوتاه مدت با کمبود جنس مواجهه خواهیم شد ، مخصوصا برای صنعت خانه . این منجر به افزایش قیمت خانه خواهد شد .




مناطق بونوس دار مورد تصرف واقع شند

کشوری که امتیاز بونوسی را در اختیار دارد می تواند تا زمانی که قرارداد معتبر باشد و کشور اصلی منطقه مورد قرارداد را در اختیار دارد از افزایش تولید مربوط به آن بونوس بهره مند گردد. البته از دست دادن منطقه توسط کشور اصلی باعث منسوخ شدن قرارداد نمیگردد چرا که ممکن است کشور اصلی موفق به بازپسگیری منطقه قبل از زمان پایان قرارداد باشد و همچنین هزینه امتیاز به صورت پیشین هر روز از خزانه کشور امتیاز گیرنده دریافت خواهد شد

این بدین معناست که ، منطقه ای که بونوس رو داره در صورتی که اجاره داده شده تصرف شه ، بونوس دیگه به کشوری که اجاره کرده تعلق نمیگیره ولی اون کشور باید هزینه روزانه بونوس رو پرداخت کنه
این به نظر من یه کم دیوانه وار هستش ، این به دین معنی هستش که کشورهایی که بونوس رو اجاره میکنن باید بتونن از این بونوس دفاع کنن وگرنه ضرر خالص خواهند داد ، همین طور این باعث میشه که جنگ های آینده استراتژیک تر و اقتصادی تر بشن .


نتیجه گیری
میدونم که این مقاله خیلی از این شاخه به اون شاخه پریدم ، هنوز در صدد هستم که بتونم به روشنی در رابطه با این موضوع فکر کنم .نتیجه گیری من این است که این آپدیت ها باعث هرج و مرج گسترده ای خواهند شد . مشورهایی که بونوس های خوبی بتونن امن کنن قوی ترین اقتصاد های بازی خواهند شد . کسایی که تیو خاک خودشون بونوس دارن ، یه قدم هم جلوترن .اجاره مناطق شدید گرون خواهد بود مخصوصا برای صنعت خونه .
( مترجم : ایران از این لحاظ بهترین کشور هست و بعد از ایران روسیه هستش ، ما منطقه سیونیک رو داریم که بونوس اسلحه و فودمون رو فول میکنه ، همسایه هستش واینکه روابط خیلی خوبی با ارمنستان داریم و همه جوره به نفع ما هست )