[Министарство информисања] Уводни чланак и стање у Србији

Day 3,707, 17:05 Published in Serbia Serbia by Ministarstvo informisanja


После дугог периода драго ми је да вас обавестим да Министарство информисања, темељ и потпорни стуб ове државе, поново ради.

Кроз овај месец водићемо вас Шљиво и ја.ВладаМОД и војска

Србија има 5 ратова које тренутно бије:

1. Босански РВ(ресет)
2. Хрватски РВ
3. Чилеански РВ
4. Рат са Аргентином
5. Рат са Турском

МОД предано и успешно ради, а мислим да томе у прилог иде слика од 12. јануара:Новина у МОД-у су ,,приправници". Њихов посао је да прате искусне играче у министарству одбране и уче од њих. Тако оспособљавамо нове људе који ће страдан можда и сами бити председници и добијамо на стручности.

Свакако најзанимљивији рат у овом тренутку је рат са Турском. У тај рат смо ушли како бисмо помогли Бугарима, а и како бисмо мало покренули игру и унели занимљивост.
Прва битка је убедљиво добијена, резултатом 110:12. Турци су пружали отпор у првим рундама(како то увек раде), али смо их брзо сатрли. Ево и резултата и количине испуцаног демиџа:

Честитам свима који су пуцали, у овим данима нам је то сад најбитније. Сваки демиџ је добродошао.Конгрес

МПП-ови и донације пролазе редовно, ако вас занима више о МПП-овима, погледајте кликом овде.

Србија је Турску предложила за природног непријатеља.

У међувремену десио се покушај превазилажења разлика са Албанијом. Предложен је МПП.Пошто је ово била случајна грешка председника, закон наравно није прошао.МОС поделе

Екипа из ПеБ-а води МОС поделе као и у прошлом мандату, тако да се ту ништа не мења. Поделе се врше на крају сваке недеље.

Новинар месеца

Прошли председник је покренуо акцију ,,Новинар месеца"(Нешто слично као Пулицер када сам прошли пут био МИ). Ми настављамо ту акцију. Чланци које је
жири изабрао прошлог месеца остају у конкуренцији. Чланке бира и оцењује жири, а награде ће бити подељене после Конгресних избора.Читајте чланке, приметио сам да се активност повећала, што је примарни циљ Министарства информисања. Неки су заиста добри.

Ово је било кратко уводно јављање, у наредним чланцима можете очекивати и неки интервју. Хвала начитању!

Поздрав!