[МВ] За ресурсните войни

Day 3,086, 16:47 Published in Bulgaria Bulgaria by Bulgarian Army SO
Гласувайте за тази статия, за да я видят повече хора, и се абонирайте за вестника, за да получавате последните инструкции навреме.
Здравейте, приятели. Тази статия е предназначена да се разкаже всичко, което ще се случи предстоящата седмица.
Първо, който не е видял ще предстоят ресурсни войни, отново. Като тези миналата година, но малко по-различни. Който не е прочел:
Оригинал
БГ версияПреди тези ъпдейти се спомена за предостоящите ъпдейти в следващите месеци. За повече инфо тук:
оригинал

Бг версия дали има не знам. Още след появата на тази статия беше ясно, че дори и променени, ще са обвързани с битки. Осигури се битки с Китай, Иран, Ирландия, Индия, Пакистан, Румъния и Сърбия. Имаше и няколко други опции, но тази бройка звучи достатъчно много, за да е сигурен контрола.Целите на тези битки са за максимално кратко време да се спечелят бонусите. Като следващите дни ще са пълни с родни битки, някои за губене, някои за печелене. Молбата ми е да спазвате инструкциите, за да се удря, където трябва, за да не се губи време.


Относно епика. По съвместно предложение със Сърбия ще се направи епичен рунд в Д4. Времето му ще е около 9-10 вечерта бг време или 11-12 ерепубликанско. Призива ми е всеки да се излее колкото може преди епика, за да имаме възможност за максимално дълъг епик. И двете държави имаме доста силни кадри в тази дивизия и дори може преди епик да се хване новия бонус на престижни точки.
За долните дивизии видях, че се гласят в д2 и д1 да се прави епик, но там и да искам не мога да помогна да се организира нещо, просто не съм бил там и не знам какво е.Процес на протичане на събитията:

Войните ще протичат еднотипно. Държава А напада държава Б и пуска регион на атакуваната чрез въстание.

Войните с Иран, Индия, Ирландия, Китай и Пакистан ще ги печелим. С Индия кампанията ще се продължи, с Иран и Китай ще започнат утре еДен 3086. С Пакистан и Ирландия ще започнат с началото на турнира.

Войните с Румъния и Сърбия ще ги губим. Към момента има доста добро сработване и с двете правителства. Тук идва риска да ни държат постоянно изтрити. Затова и всичко е направено официално, което не е 100% гаранция, но е добро начало. В нащ общ интерес е да върви всичко гладко. Все пак ще сме съседи каквото и да стане, а войни между, която и да е страните би била дълга и мъчителна.Плана за 6-ти май вече е изготвен. Ще бъдат създени серия от игрови масови съобщения за координация. В д1-д3 ще добавя тези с пакове, защото те са сигурните, които ще ударят. Отделно с командирите на отрядите ще се говори, за да може всеки, който желае на 6-ти да помогне. Може да има неразбирателства между голяма част от играчите. Кой крив, кой прав няма значение. Сега е момент, в който можем да се докажем, че сме единни, защото тези бонуси, които спечелим след няколко дни, ще се ползват от всеки независимо какъв му е ранга, колко му е тп-то, нивото и прочие.
Сега е момент да играем заедно, за да спечелим всички. Преди 1 година го направихме и сега ще успеем.

С уважение, Old 7