Ambient on/off

Join the new world

 

[МзО]Наредби за ден 1 881

Day 1,881, 04:37 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by Ministerstvo za Odbrana


о7 Македонци/ки !!

Грците денес напаѓаат.Највероватно ќе чекаат да пројдат 24 часа од востанието за да можат пак да кренат.Затоа не се трошете,не чека тешка битка.
Би требало да пробаат исто како вчера да имаме 2 востанија плус МПП битка.
Затоа Ве замолувам,следете наредби!
Мораме да ја координираме штетата за да победиме.
Значи БЕЗ прцање со по милионски штети на 80% ѕид и без мавање во битка чиј ѕид е поголем од 54%!
Мораме да ја свртиме оваа!
Затоа денес,чувајте енергија за грците!


Наредби:

http://i1076.photobucket.com/albums/w455/franccc1/prio1.jpg

1.Се бориме за Унгарија во Maramures

ПОВТОРУВАМ,КОЛКУ ШТО МОЖЕТЕ,ШТЕДЕТЕ ФФ!

 

Comments

Plainswalker
Plainswalker Day 1,881, 06:12

избришете го дупликатов

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.