Ambient on/off

Join the new world

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ?????

Day 584, 06:19 Published in Greece Greece by MOLOSSIKON AGEMA

Μ. Τσιποπούλου, Αρχαιολόγος : «Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους οι Μινωίτες ήταν σημιτικό φύλο»

Στα πλαίσια του ύπουλου σχεδίου, της απόσχισης της Κρήτης απ’ την Ελληνική Επικράτεια, ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα! Οι Αρχαίοι Κρήτες ήταν απόγονοι εβραίων!!!

Ποιά είναι όμως η κυρία Μεταξία Τσιποπούλου; Διευθύντρια Εθνικού Αρχείου Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού σύζυγος του κ. Rupp, αρχαιολόγου ο οποίος έχει την άδεια του κράτους του Ισραήλ, να κάνει ανασκαφές στο εβραϊκό κράτος, άδεια η οποία δίνεται μόνο σε συγκεκριμένους Αρχαιολόγους με προφανή κριτήρια… Εκτός των άλλων, ο άντρας της κ. Τσιποπούλου είναι και ο διευθυντής του Αμερικανικού Κολλεγίου στην Ελλάδα… http://www.haef.gr/gr/president/index.phpΠοιά η σχέση της κυρίας Τσιποπούλου με το Μητσοτακέικο ; Επίσης η αρχαιολόγος κ. Τσιποπούλου έχει κάνει ειδικές μελέτες στην συλλογή Μητσοτάκη όπως προκύπτει από το παρακάτω: http://www.culture.gr/h/4/gh430.jsp?obj_id=4809

Ενδεικτική Βιβλιογραφία…

1. Τσιποπούλου Μ., “Δαιδαλικά της συλλογής Κ. και Μ. Μητσοτάκη”, ΑΑΑ XIV, (1981), 280-284, εικ. 1 – 7

2. Μινωικός και ελληνικός πολιτισμός από τη συλλογή Μητσοτάκη, Αθήνα, 1992, 140, αρ. 146

Σας θυμίζουμε ένα απόσπασμα από την Παλαιά Διαθήκη: Και εξολοθρεύσω Κρήτας…

«Δια τούτο τάδε λέγει Κύριος: ιδού εγώ εκτείνω την χείρα μου επί τους αλλοφύλους καί εξολοθρεύσω Κρήτας καί απολώ τους καταλοίπους τους κατοικούντας την παραλίαν. Καί ποιήσω εν αυτοίς εκδικήσεις μεγάλας, καί επιγνώσονται διότι εγώ Κύριος εν τω δούναι την εκδίκησιν μου επ’ αυτούς.» ΙΕΖΕΚΙΗΛ, ΚΕ’, 16-17

 

Comments

Georgios Grivas
Georgios Grivas Day 584, 06:39

Αντε ρε με τον καθε βλακα που σφετεριζεται την Ιστορια.

ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ 2 ΗΠΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 5 ΘΑΛΑΣΣΩΝ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ!

Nearhos
Nearhos Day 584, 06:52

Ακόμα και αν αληθεύει δεν είναι κακό,μην ξεχνάμε πχ τους Δωριείς,δεν ήταν γηγενείς,μετοίκησαν αργότερα την Ελλάδα.Συνεπώς,το γεγονός ότι χιλιάδες χρόνια πριν φύλα από άλλες περιοχές κατοίκησαν την Ελλάδα,δεν αφαιρεί το ελληνικό τους στοιχείο,αλλά ταυτόχρονα αυτό δεν συνεπάγεται ότι ήταν το ελληνικό φύλο είχε κοινή ρίζα,ήταν πιο πολύ ένα μείγμα φυλών κατά την γνώμη μου.Το ότι οι Εβραίοι είχαν καταγωγή από τους Σημίτες δεν σημαίνει τίποτα,θεωρητικά μιας και είμαστε ινδοευρωπαιικό φύλο,όλοι την ίδια ρίζα έχουμε 🙂 και σε μεγαλύτερη κλίμακα όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι 🙂

devilghost
devilghost Day 584, 07:56

δεν είμαστε ινδοευρωπαικό φύλο..μακουλιάν..
έτσι θέλουν να πιστεύουμε..ότι είμαστε όλοι ίσοι σε βρίσκω σωστό.¨)

Makedonissa
Makedonissa Day 584, 08:09

@Makoulian
Ξεχασα να σου πω και την "Αντιγνωση" της Ζωγραφου προχτες. Τραβηγμενη και στρατευμενη μεν, ενδιαφερουσα δε.
Επισης να σε ρωτησω κατι απλο. Γιατι ειμαστε τοσο σιγουροι οτι οι Ελληνες ηταν ενα "ινδοευρωπαϊκο" φυλο που ηρθε απο την ανατολη, κατι το οποιο βασιστηκε στη συγγενεια των γλωσσων περισοτερο απο οτιδηποτε αλλο οπως ισως γνωριζεις, και να μην δεχτουμε την αντιστροφη διαδρομη και κατοπιν την επιστροφη?

Nearhos
Nearhos Day 584, 08:15

Δεν με απασχολεί τόσο από που ήρθαμε,όπως και να έχει σε "σπηλιές" είμασταν όλοι,κάποιοι ήρθαν Ελλάδα,ή βρέθηκαν εδώ,ξεκίνησαν να ζουν,αργότερα ήρθαν άλλοι διαφορετικοί,ώσπου φτάσαμε στο σημείο που άρχισαν να αντιλαμβάνονται την έννοια του έθνους,για μένα από τότέ άρχισαν να είναι Έλληνες.Αδυνατώ να πιστέψω πάντως ότι η Ελλάδα ήταν η χώρα και ο μοναδικός τόπος όπου γεννήθηκε η ζωή,και ότι από εδώ ξεκίνησαν όλα...

Myronas
Myronas Day 584, 09:04

Ασφαλώς και υπάρχουν πολιτισμοί κατά χιλιάδες χρόνια αρχαιότεροι του Ελληνικού, Μάκη. Στην Αίγυπτο, την Μεσοποταμία, στην Κίνα, ίσως ακόμη και στη Νότιο Αμερική.

Όμως αυτό που έκανε τον Ελληνικό πολιτισμό να ξεχωρίζει από τους παλαιότερους και εν καιρό να εξελιχθεί ως ο σημερινός δυτικός πολιτισμός, ήταν κάτι που ποτέ πριν δεν υπήρξε, δηλαδή η Δημοκρατία. Χάρη στη Δημοκρατία γεννήθηκαν και αναπτύχθηκαν η Φιλοσοφία, οι Επιστήμες και οι Τέχνες που ενέπνευσαν την Αναγέννηση και τον Διαφωτισμό, τον σύγχρονο πολιτισμό.

Αυτοί που αρνούνται τη Δημοκρατία και ερμηνεύουν όχι με κοινωνικούς, αλλά με βιολογικούς όρους την ιστορία, όπως καλή ώρα ο αρθρογράφος, ούτε την ουσία του Ελληνισμού αντιλαμβάνονται, ούτε καν Έλληνες είναι κατά την έννοια που το εννοούσαν οι αρχαίοι (δηλαδή μέτοχοι του Ελληνικού πολιτισμού). Αυτοί είναι θαυμαστές του ανατολίτικου δεσποτισμού, περισσότερο Σημίτες στην ιδεολογία από τους Εβραίους που εχθρεύονται.

Όσο για το σύνδρομο καταδίωξης και την γενικότερη παράνοια που τους διακρίνει, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε. Μόνο ο γιατρός 😉

Makedonissa
Makedonissa Day 584, 09:39

Ρε παιδια συγνωμη...
Μπερδεψα τη κουβεντα που ειχα με τον Μυρωνα και τον Makoulian. Το βιβλιο της Ζωγραφου απευθυνοταν στον Μυρωνα.... 🙂

Georgios Grivas
Georgios Grivas Day 584, 09:41

Μυρωνα εαν δεν ηταν η Βυζαντινη Αυτοκρατορια με τους λογιους και τους παπαδες της με την Ορθοδοξια και τα Πατριαρχεια της ουτε για τεχνες θα μιλουσαμε τωρα,ουτε για Πλατωνα ουτε για Σωκρατη ουτε για τιποτα.
Ασε την Δημοκρατια στην ακρη..

Georgios Grivas
Georgios Grivas Day 584, 09:43

Ελληνες δεν ειναι οποιοι εχουν την Ελληνικη Παιδεια.Γιατι αν ηταν ετσι ουτε οι Νεοελληνες θα ηταν Ελληνες αφου σηεμρα μονο Παιδεια Αρχαιοελληνικη δεν εχουμε.

Ο Ηροδοτος,ο πατερας της Ιστοριας εχει δωσει στο Ελληνικο Εθνος τον ορισμο ομαιμον,ομογλωσσον,ομ οθρησκον και ομοτροπον.

giotis
giotis Day 584, 09:50

θα την βάλω κι αυτή blacklist μαζί με Ρεπούση Φραγκιουδάκη και όλο το σκυλολόί. Όταν ξανανοίξει το Γουδί ούτε 3 βάρδιεσ δεν θα φτάνουν.

PARTHENON Foundation
PARTHENON Foundation Day 584, 12:23

μια διόρθωση,
ο άντρας της κ. Τσιποπούλου δεν είναι ο διευθυντής του Αμερικανικού Κολλεγίου στην Ελλάδα, αλλά του "Κολλεγίου Αθηνών"

επίσης μια διαπίστωση,
είναι ορθότερο να λέμε ότι τα αρχαία συγγράμματα διασώθηκαν στους αιώνες (κυρίως) χάρη στους λόγιους Άραβες

tzavelas
tzavelas Day 585, 05:13

apla pragmata
diabaste thn katagvgh tvn ellhnvn apo ton arh poyliano
thn ergasia toy kvnstantinoy triantafyllidh gia to ellhniko dna
tis rizes toy giorgala
kante kai mia bolta sto ejvteriko
kai ua deite thn diafora

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.