Ambient on/off

Join the new world

 

ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ - ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ!

Day 2,420, 07:01 Published in Serbia Serbia by Predsjednik Republike SrBske

Браћо Срби,

Желим да Вам се захвалим на указаном поверењу. Велика ми је част и задовољство и обавеза бити први на челу Србије.
Ово није моја победа већ заједничка победа свих људи из моје Владе, мојих пријатеља који нису у политици, свих оних који су гласали за мене, а искрено се надам победа свих вас.
Нисам никога разочарао ни прошли пут па нећу ни овај.
Прво техничке ствари, око примопредаје. Чуо сам се са претходним председником и примопредаја НБС и председничког ОРГ-а биће данас.
Али ја мислим да је ред да стари председник сабере утиске, резултате свог рада и да напише одјавни чланак, па тек онда нови председник да пише уводни.
Из тог разлога Вам пишем са својих новина, желим да испоштујем ред, али имам и неке ствари да саопштим на самом почетку.
Прво, већ сам писао од сутра по до суботе сам на одмору, у Републици Српској. Кућа ми је 3 км ваздушном линијом од Теленор предајника у Љубовији , тако да ЋУ ИМАТИ интернет. Слабије ради, али ради.
Кључ од НБС имам САМО ЈА. Не још, причамо после примопредаје вечерас.
Оставићу Риску, Министру Одбране колико вечерас одређену суму коју будем мислио да је довољна до суботе за Војску и евентуалне стратешке устанке.
Оставићу Вуду Попају, такође члану МОД-а прво своју јединицу, а онда и новца са НБС уколико буде потребе за Комбат Ордер.
О свим расходима ће ми подносити извештај, они мени, а ја вама. Извештај ће бити следеће суботе, ипак сам на одмору.
О саботирању у конгресу не бих пуно. Постојао је договор са Страхињићем да се после избора закопају ратне секире,
Ја сам му на посту синоћ написао, да сам планирао да контактирам председнике првих 6-7 партија и још по неког утицајнијег из тих партија и да се потпише да те странке неће блокирати НБС, постављати НЕ такве да блокирају државну стратегију, предаја Куке и мотике и још пар ствари.
Такође, написао сам да би тај уговор, договор ил шта год важио од следећег мандата како не би испало да кукам за себе и своју подршку.

Страхињић нуди себе као спасиоца иујединитеља па ми прети блокадом НБС, па ме зове на помирење, па синоћ поставља НЕ на Босну.

НЕ мислим да било шта са њим треба да причам. Такође, контактирао сам УеС (Омегу )и СЗР(Дезерта) и они као ни ја не желе више да са било ким врше договоре, јр не постоји ни један у Србији који неко није прекршио.

Дакле, где и како даље. Сад ћу да вам кажем.

У плану је био ваздушни напада на Пољску, потом, избацивање Чилеа из Европе, ресурси па Босна.

Аветиња је оним НЕ на Бугарску то свесно ил не саботирао. Онда смо били примиорани да мењамо стратегију. Брисање Турске преко преко Украјине.
Закон није прошао. Онда Страхињић ставља НЕ на Босну.
Даље ћемо онако како буде морало. Они нек раде своје, а ја ћу најбоље што знам, умем и могу. И ако блокирају НБС Војска ће да пуца чим има. Знам да хоће, а и ако неће пуцаће народ. У крајњем случају пуцаћу сам и избрисаће нас, али нема предаје и не желим да идем никога да молим да не саботира сопствену државу! Србија и председседник се неће сагиљати никоме!

ЗАМНОМ – јер сам тако у могућности!

С поштовањем,
Председник Републике еСрбије


ЕДИТ

Позвао ме је Страхињић. Написао је неки документ. Тражио сам да ми га проследи и да пошаљем председницими и утицајним људима у првих 6,7,8 партија

Није желео да чује даље од ТОП 5.

Ја сам рекао да УеС и неке странке које нису сада у ТОП 5 биће сутра, прекосутра и да и ако потпишемо нешто не мпожемо без њих.

И реко ајде, дај да прочитамо и у шали му кажем: Ај види па док преговарамо (читамо шта је већ написао) стави опет НАТУРАЛ ЕНЕМИ где ти се ћефне.

Рекао је: НАРАВНО!

И онда сам му рекао, одреди сам 12, 24, 48 сати време за преговоре, лимитирај их ти сам временски и до тада ме пусти да радим свој посао.

Рекао је НЕ, он ће да блокира све док се не договоримо?!

Значи он би да је** док преговарамо. Иако желим добро Србији, заиста то не могу да дозволим. Мо Одговор је био да у том случају НЕМА ПРЕГОВОРА.

Завршен разговор.

Позвао ме је опет и дао рок ноћас до 1:30 док не истекне овај НЕ на Босну како би могао одмах да покрене неки сличан небулозан НЕ, да не губи време у блокади Србије, да случајно ја док трају преговори не поставим неки нормалан НЕ.

Ја стварно то нисам могао да прихватим, да ме неко уцењује као председника на такав начин.

Нек зовне СС-НСС-АП-СЗР-СНО па нек прича са њима, због оваквог начина комуникације ја не желим више никад да проговорим са њим.

Док смо причали код мене је седео Риск (председник СЗР) и Вуду Попај, такође мој МОД.
Чисто ако Страхињић буде негирао ово што сам написао од речи до речи.

Ја толико.

Реако сам му да сам завршио разговор са њим, за сва времена да Србију нико неће уцењиватиПошто му на позиве и поруке одговарати више нећу, одговорите му ви на поруку коју је послао после ова 2 разговораЦИТИРАМ СТРАХИЊИЋА од слова до слова, од зареза до зареза:


Можемо да прекинемо блокадуи без потписаног документа, али уз обећање да ће се о документу преговарати, ако убациш мене, СС и НСС у Владу.

То је једина гаранција да усвојен НЕ закон, услед преговора, не би био злоупотребљен и да би преговори били настављени и после НЕ.
 

Comments

SasaIka
SasaIka Day 2,420, 07:09

Lep clanak, srecno.
Ja ne vidim zasto bi sa lopovom uopste pricao, ali mislim da bi trebao sa SS i NSS ?

heffe
heffe Day 2,420, 08:14

Iskreno nisam za bilo kakve sabotaze, al ne vidim kako misle da ista urade ovom logikom kada se zna da nemaju dovoljno kongresmena ni za NE.

Msm da je razgovor jedino resenje al opet moje licno misljenje je da ni razgovor nece uspeti da sredi stvari jer svako ima svoje uslove...

Nudistkinja
Nudistkinja Day 2,420, 10:17

Čestitam na pobjedi.

Lijepo od predsjednika što je uzeo odmor da ode u Srebrenicu i da se pokloni žrtvama u Potočarima 11. jula. Zanemariće eSrbija njegovu umanjenu aktivnost ovih dana kad je cilj tako plemenit. Jest da bi bilo lijepo da je juče stigao i u Bratunac da oda počast srpskim žrtvama ali ajde, znamo da su njemu ipak draže poturice i Turci, ne može se protiv gena.

Živjeli!

SasaIka
SasaIka Day 2,420, 10:26

Srajinjicu
Ne pomoze ti ova rodjakinja juce za glasanje?
Ovo je samo jos jedan dokaz kako mere nemas radi bolesne sujete u jednoj IGRICI!!!
Poseti lekara pod itno, brinem se za tvoje RL okruzenje, opasan si vec i za njih i sebe 😛

SasaIka
SasaIka Day 2,420, 09:27

Bas bih voleo da cujem (s obzirom na ovaj edit) od nekog pravog predstavnika SS i NSS : DALI STE STVARNO OVLASTILI LOPOVA DA VAS ZASTUPA????
Djenerale, stvarno imas zivce, ja mislim da sa lopovom niko iz normalnih stranaka ne treba ni da razgovara a kamoli o icemu pregovara dok ne vrati UKRADENO- KiM i kanal !

kleinesunden Day 2,420, 09:48

Comment deleted

Poslednji Hiperborejac
Poslednji Hiperborejac Day 2,420, 09:51

djeneral je vec u vlasti sa lopovima pa stoga ne vidim razlog zasto jos jednog ne doda na loistu. NE POSTOJI VECI L O P O V od deserta hamstera i svi vi to ovde znate a serete o postenju...

SasaIka
SasaIka Day 2,420, 09:56

Netacno Hiperborejac, cak i da je tacno da je jos neko lopov (ja nisam igrao u periodu koji se Desertu prebacuje) ni on (po onome sto sam cuo) pa cak ni Hanibal NISU UKRALI, PORED GOLDA, I DRZAVNU JEDINICU I KANAL!

LorD.Omega
LorD.Omega Day 2,420, 10:00

Исправка, канале. Пре више од две године: #skupstina
па онда стари канал титана, па онда је био период мировања, онда одлази #res и #ebebe , јединица Кука и Мотика.

SasaIka
SasaIka Day 2,420, 10:23

Jos nesto Hiperborejac
Zabole meen za pare, al me nervira bolesnik sujetni koji je spreman da sve zrtvuje da bi on bio neko domu. Ne zanima me ni politika, al ovaj bolesnik je spreman da zrtvuje sve nas da bi on bio vazan, bar u igrici ako vec ocigledno ne moze u RL. Evo ti primer clanka koji sam o bolesniku pisao pre godinu dana kada je radi sopstvene bolesne sujete satanizovao SOS: http://www.erepublik.com/en/article/sos-nova-srajinjiceva-opsesija-2298024/1/20
Cisto da napomenem, ni tada a ni pre ni posle nisam bio pripadnik SOS-a ali me nervira kad je neko spreman da zrtvujje i prlja sve oko sebe samo RADI SEBE 🙂

mr.vladimirputin
mr.vladimirputin Day 2,422, 00:28

Steta sto nema nigde komentara onog moralnog pigmeja (citaj strahinjica) da ga malo prozivam jer mi je inspiracija ko u Desanke Maximovic 😘

Rasni Car
Rasni Car Day 2,420, 07:10

Srecno Djenerale, jer si tako u mogucnosti!

farimah
farimah Day 2,420, 07:10

congratz vladislav o/
good luck my bro o7

Sofronije.
Sofronije. Day 2,420, 07:13

Podrška za Strahinjića, ali i za vas. Isto sranje, drugo pakovanje - jedno proliv ,drugo zatvor. Sve je to za ljude, pa što ne i za Srbe, Živela Srbija !

Cemi Kmdz
Cemi Kmdz Day 2,420, 07:15

o7

C 3P0
C 3P0 Day 2,420, 07:21

Šteta za planove A i B što su propali, ali ovaj C sigurno prolazi, brisanje Srbije počinje nakon isteka bonusa

Brdar Dragan
Brdar Dragan Day 2,420, 07:22

Ђенерал, наш брат.

Backoovan
Backoovan Day 2,420, 07:27

Steta je sto dobar covek kao sto si ti, umesto da odradi mandat na miru, mora da se snalazi, dovija i izmislja vrucu vodu.

Nisi zasluzio da te iko sabotira.. Ali to nek ide njima na cast.

Sto se mene licno tice imas i imaces punu podrsku i gledacu na svaki nacin da ti pomognem a pre svega da pomognem Srbiji.

Zivela Srbija !
Zivela eSrbija !

Predsjednik Republike SrBske
Predsjednik Republike SrBske Day 2,420, 10:23

Хвала Баћко!

Destroyer91
Destroyer91 Day 2,420, 07:35

Cestitam, evo prilike da dokazes da si ostao dosledan svojim stavovima. Srecno.

Predsjednik Republike SrBske
Predsjednik Republike SrBske Day 2,420, 07:38

Naravno, rekao sam ti!

xDesertHamsterX
xDesertHamsterX Day 2,420, 07:35

o7

igajunior
igajunior Day 2,420, 07:37

Daj da zalivadimo Brčko dok je bonusa, jer kad istekne gumica u najavi 😛

p.s. Čestitam, djenerale.

djole1122
djole1122 Day 2,420, 07:42

Živio prvi Bosanac eSrbije o/

Machak MKD
Machak MKD Day 2,420, 07:46

Čestitam. 🙂

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC Day 2,420, 07:48

Strahinjic pruzio ruku pomirenja uz uzvik ZALIVADI...ali ni to nije dovoljno..
erepublik.com/en/main/law/Serbia/145498

Ne mere ti ovaj mjesec bit ko onaj, znas valjda i zasto...

Cestitam na pobjedi.

Rodzer OVER
Rodzer OVER Day 2,420, 07:49

Ма пуцаћемо за ладно пиво 🙂
Живео председник !

Brdar Dragan
Brdar Dragan Day 2,420, 12:07

Живјео говорник!

gogimisko
gogimisko Day 2,420, 07:49

o7

RomyGr Day 2,420, 08:00

Comment deleted

djole1122
djole1122 Day 2,420, 08:07

What about Ottomans ?

RomyGr
RomyGr Day 2,420, 08:10

ottomans not different
but you have so much murders too

Arn.Magnusson
Arn.Magnusson Day 2,420, 08:21

Your opinion is irrelevant. Especially when it's stated in Tarzan English. Go f**k a goat together with your Albanian friends.

Bajans
Bajans Day 2,420, 08:25

Turcine napusi se ......

CHRISTIANE.F
CHRISTIANE.F Day 2,420, 08:31

I m realy interested what did you realy think by saying that....because it is noncens and also offensively to say .

betega
betega Day 2,420, 08:58

'' fascist country ''
ha ha ha

In contemporary democratic Germany it is simply impossible to imagine a street or institution named in honor of any of the leaders of the Third Reich – indeed it is legally prohibited! Meanwhile, in “democratic” Turkey the leaders of CUP, i.e. the criminal organizers and perpetrators of the Armenian Genocide, are openly glorified. For example, a district in Istanbul, a few avenues and streets in different parts of Istanbul, boulevards in Ankara and Edirne, primary schools in Istanbul, Ankara and Izmir, and a high school in Konya are all named after Talat Pasha,

betega Day 2,420, 09:01

Comment deleted

Dio Hostilian
Dio Hostilian Day 2,420, 09:01

nisu turci vredni komentara.

NOTLD
NOTLD Day 2,420, 14:28

hahahaha 'kelner-pobegulja' naučio na google pa se kurči

betega
betega Day 2,420, 21:50

'kelner-pobegulja'
ha ha ha dumb ......He has a mind like a steel trap, always closed!

Mirko Norac-(Cro general ) profession waiter

U-ncle ,keep talking, someday you'll say something intelligent!

Dio Hostilian
Dio Hostilian Day 2,421, 17:13

Highly unlikely, betega.

CrniOrao100
CrniOrao100 Day 2,420, 09:24

Russians are coming...

http://www.youtube.com/watch?v=_ox64fJIviE

RomyGr
RomyGr Day 2,420, 09:54

Lol serbians you are funny xdxd
Your 'national heroes' killed a lot of civil humans.
And still u are talking xd ok xdxd

CrniOrao100
CrniOrao100 Day 2,420, 13:21

Serbians don't kill humans- only scum in human shape.

RomyGr
RomyGr Day 2,420, 14:29

CrniOrao100 Serbians don't kill humans- only scum in human shape. Oy ver 0 Gün 2,420, 13:21

hmmm really good comment

Milan Milankovic
Milan Milankovic Day 2,420, 14:02

We still have to prove ourselves as murdering bustards of goat f****ers! Coming soon!

sasapg
sasapg Day 2,420, 08:11

Nema leba u vas drugari.
Dzaba djenerale da si 24h online 30 dana kada se rade ovakve opstrukcije....

heffe
heffe Day 2,420, 08:15

Bice zanimljivo al srecno o7

xDesertHamsterX
xDesertHamsterX Day 2,420, 08:19

valjda ce neke proci bol u dupetu sto nisu dobili ove izbore i prestace da sabotiraju o7

SiMac
SiMac Day 2,421, 14:19

Ја ипак мислим да им треба стално обнавати тај бол у дупету, да им никад не прође! Редовно!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.