Ambient on/off

Join the new world

 

[Посланик] Избори и неволи

Day 2,362, 06:05 Published in Bulgaria Bulgaria by Invincibles49

Здравейте, драги читатели !

В тази статия ще направя кратък обзор върху изминалите президентски избори в Украйна и ще ви информирам за някои от проблемите им.


Президентските избори в еУкрайна бяха спечелени от cool0798 с 190 гласа и съответно 44.6 % от вота. Броят на гласувалите очаквано бе нисък, поради проблемите на Украинците в РЖ.
Именно заради безредиците в РЖ, след изборите освен президента бяха ясни министъра на външните работи - Taras Litopysec UA и министър председател - Stepan Aksenov .

След апела на президента в тази статия " Встъпване в длъжност " към желаещите да запълнят вакантните места в министерствата бяха заети и следните постове:

- Министър на отбраната - Basaev

- Министър на образованието - Mekkanism

- Управител - waldemardp

В статията президента засяга и проблемите им с липса на достатъчно активно население поради безредиците в РЖ, оста България-Румъния и случващото се около нас и НАП-а . Също така споменава, че трудно ще върне Украйна в предишното й състояние, но ще направи всичко възможно поне да задържи нивото й, както и щетата й. Не планират активна война, а фокусиране на всичката си щета върху подпомагане на страните от Сириус за да спечелят, а в някои случаи да засилят доверието към страната им.Другото по-интересно от пресата им е "Сайт на еУкрайна ?! " , в тази статия както се разбира от заглавието става въпрос за намерението на автора заедно с негов екип да направят сайт на еУкрайна и форум към него със свободен и секретен достъп.

В тази статия " Първо пускане " от същият автор става ясно, че вече са направили първо пускане на сайта и че му трябва помощ за разделите на форума, домейнът е скрит и все още неясен.Това е засега от мен, всичко най-добро в РЖ и в играта ! 🙂
 

Comments

NO CARRIER
NO CARRIER Day 2,362, 06:09

о7

vacckoo
vacckoo Day 2,362, 06:29

Украинците предполагам имат против да бъдат (отново) завладяни от Унгария? Ако е така, хайде да вземем Volhynia или Polisia, та да спрем унгарците. Освен това така те няма да могат да стигнат до Кавказ, кето пък е в наша полза...

vacckoo
vacckoo Day 2,362, 06:29

п.с. Сигурен съм, че някой ще ме натроли че не разбирам от политика и не трябва да се меся... Но пък какво лошо има в даването на предложения? 🙂

Imoenbg1
Imoenbg1 Day 2,363, 12:54

Вече е направено 🙂

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.