Ambient on/off

Join the new world

 

ЖАНДАРМЕРИЈА НА КОСОВУ

Day 2,353, 13:52 Published in Serbia Serbia by Vasilije456

ЖАНДАРМЕРИЈА НА КОСОВУ: МУП саопштио да је реч о планираној акцији српске полиције!
zandamerija73
Реализована је унапред планирана и договорена активност заједничког извиђања комисије Генералштаба Војске Србије и Команде Кфора.

Министарство унутрашњих послова Србије је данас, поводом информација појединих медија да су припадници Жандармерије ушли на територију Косова, саопштило да је то била планирана акција.

“Министарство унутрашњих послова обавештава јавност да је 29. априла реализована унапред планирана и договорена активност заједничког извиђања комисије Генералштаба Војске Србије и Команде Кфора, уз активно учешће представника војске и Жандармерије, у складу с Кумановским споразумом”, наводи се у саопштењу кабинета министра унутрашњих послова.

Приштинска штампа објавила је данас да су мештани села Карачево информисали Кфор да је српска Жандармерија ушла на територију Косова.

 

Comments

Dio Maximus
Dio Maximus Day 2,354, 16:20

ЖАНДАРМЕРИЈА?!

СИГУРНО МИСЛИШ ГАРДА ПЕЂЕ МЕДЕНИЦЕ

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.