Ambient on/off

Join the new world

 

[Посланик] еРумъния : Балканско трио

Day 2,275, 00:04 Published in Bulgaria Bulgaria by babaMETZA


Здравейте ,

Седя и се питам дали ме прекараха или аз сам се прекарах като станах посланник в еРумъния 🙂
Накратко, бързо и точно ще се опитам да ви запозная с ерумънския кабинет, програма и цели.

Изборите за CP в началото на месеца, бяха доста оспорвани. Новият румънски президент dsturzoiu спечели само със забележете 24 гласа, пред основния си опонент manasel, въпреки че той беше подкрепен от седем партии, а dsturzoiu само от четери. Поради това че в играта предстои сериозно пренареждане на силите, явна е ожесточената борба кой да застане начело на естраната точно в този момент. Така или иначе гражданите на еРумъния си избраха dsturzoiu.В кандидат-президенската си статия dsturzoiu, говори за това че има пренареждания на силите в играта и по специално набляга на военните съюзи. Твърди че страната му има нужда от военно управление и от влиятелни хора с връзки , които и този месец да покажат на света, че еРумъния е световна сила.
Като цяло целите на dsturzoiu са формиране на нов съюз, но поне аз на няколко места забелязвам как той набляга на това бъдещият съюз да бъде повече "военен" съюз, отколкото политически. каквото и да значи това 🙂 /скапан гугъл транслейтор/. Ядрото на този съюз трябва да са четири държави Румъния, Сърбия, Аржентина и Гърция, но както сами видяхме от вече излязлата информация - държавите в новия съюз са повече. /и не бяха изнезнада за нашия кабинет/ Та за вбъдеще страните, които ще се присъединяват към този съюз, трябва да приемат тези страни за лидери на съюза и да се съобразяват с тях. Накрая на статията си, новият CP изразява задоволство, че страните от този бъдещ съюз /Сърбия ; Румъния ; Гърция/ на практика контролират целите Балкани. 🙁 .

Общо взето на Балканите сме доста прецакани и положението на еБългария не е никак розово 🙁 Няма изгледи скоро да имаме оригиналните си региони, но като утеха мога да ви информирам, че новият съюз има едно наум зе нас, т.е. не ни подценяват много, защото знаят, че ние ще сме тези които от тука нататък вечно ще им създават проблеми и ще сме им като трън в....нали 😃

Кабинет :

President: dsturzoiu
Vice President / Prime Minister: elbandido
Defense Minister: Silv1u20 ,
Foreign Minister: MirceaDrac
BNR Governor: 123est
Minister of Education: mib_boby
Minister of Culture: Mlendea Horace
ministers Media: Frey and Toxic AntraxeeУспешен ден от babaMETZA
 

Comments

babaMETZA
babaMETZA Day 2,275, 00:06

[Посланник] еРумъния : Балканско трио
http://www.erepublik.com/en/article/-1-2372590/1/20

Jordan12
Jordan12 Day 2,275, 00:20

ШЕ ОТКАЧИИИИИМ

rsmafia
rsmafia Day 2,275, 00:34

вот и съб......... и чакаме следващата статия

LSFC HOOLIGAN
LSFC HOOLIGAN Day 2,275, 02:59

почна да става доста интересно.....

buba4ko
buba4ko Day 2,275, 08:52

голям рошав РУК за ромите !!!

LogainAblar
LogainAblar Day 2,275, 09:09

хахаха Мечка пие бира с мед на карпатите

Princess Aspas.BG
Princess Aspas.BG Day 2,275, 21:41

о/

CSKABG
CSKABG Day 2,275, 22:30

Фот за Баба Меца о7
Мажи ги Мецо с мед.

XaoC aJI4eH
XaoC aJI4eH Day 2,276, 15:11

Евала! Само не разбирам за какво ни е да поддържаме дипломатически отношения с Админландия, след като ние сме най пострадалата държава от админите и от неблагодарните мамалиги. По добре е да те пратят в някоя неутрална държава, подобряването на отношенията ни с която да носи някакви перспективи на България. Тия глупави власи разбират само от бой и от нищо друго, тяхната мама циганска!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.