Ambient on/off

Join the new world

 

Среќен празник на нашите јужни троседи :)

Day 2,266, 02:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Serbia by Jovan Makedonecot

Денес е 02.02 празник и најголем ден на нашите јужни соседи Грците. Нека им е ВЕЧЕН и вековит и дај Боже секој ден да им е ваков празник и да им се множет фамилиите кои го слават овој празник. Во духот на подобрување на меѓу соседските односи, а посебно во духот на подобрување на нивните ОДНОСИ од се срце им го честитвам овај голем за нив празник и им посакувам цел живот да го слават како што го слават векови на наназад. Нека овој ден им донесе мир и благостојба на ректалните играрии и им посаквам шо помалку девијации на истите. Нека Господ им даде сила да си го поминат овој празник највозвишено и да ги доживеат сите благодети шо можит еден чмар да ги осетит. Со еден апел: Внимателно да се впуштат во славењето, нека не ги понесе еуфоријата на овој празник во кој употребуваат некој органи зш истите ќе им требат и за понатаму за нормални физиолошки потреби. Во цел на овој празник како придонес за шо помалку болно да го поминат овај празник, Владата не Рапублика МАКЕДОНИЈА испрати 10 цистерни со вазелин, 5 цистерни со павловичева и тим од најдобри хирурзи. Нека им е среќен и ВЕЧЕН !!!

За шаут :

Среќен празник на нашите јужни троседи - http://www.erepublik.com/mk/article/-1-2369331/1/20

 

Comments

Toni Lj Cvetkovski
Toni Lj Cvetkovski Day 2,266, 03:02

Си требало да направиш и англиска верзија 🙂 Во секој случај добро е 🙂

Jovan Makedonecot
Jovan Makedonecot Day 2,266, 06:18

da i odma plato da ja izbrise 😃

Stefan Mandalov
Stefan Mandalov Day 2,267, 23:01

More si imaat oni Vazelinizelos eden doma, se živo od tie raboti doma im proizveduva, ama pomošta nesomneno dobro ke im dojde

El Che G
El Che G Day 2,266, 03:17

да,да 🙂
в+С 122

SimeORG
SimeORG Day 2,266, 03:51

о7, добрааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

BUcER
BUcER Day 2,266, 06:03

trebalo da se donira i eden kamion petardi MR-10 na mesto cili na cmarot


sekoja cest dobro ti teknalo neka mu e cestit 02.02 svecki den na bolnite
samo trebalo i na angliski

Jovan Makedonecot
Jovan Makedonecot Day 2,266, 06:19

da i odma plato da ja izbrise ako ja napisev na angliski 😃

BUcER
BUcER Day 2,266, 06:23

zosto bre da ja brise jas ne gledam tuka nikakvi navredi

BUcER
BUcER Day 2,266, 06:24

se e vistina

KopajMakedonce
KopajMakedonce Day 2,266, 07:04

преведи ја на англиски јас ќе ја објавам 😃

Jovan Makedonecot
Jovan Makedonecot Day 2,266, 09:27

vistinata plato ke go pogodi vo srce 😃

eApokalipsa
eApokalipsa Day 2,266, 06:06

arno ti teknlao, 😃
o7

Mr Santinoo
Mr Santinoo Day 2,266, 06:18

о7

Volk No1
Volk No1 Day 2,266, 06:23

Haha si gi pogodil vo srce ....o/

efiljo II
efiljo II Day 2,266, 06:35

ne u srce u gz gi pogodil 🙂

GrdGrk
GrdGrk Day 2,266, 09:54

Знаете кому му е роденден на истиов ден?
На Бранко Героски 😁))))

pesticid
pesticid Day 2,266, 11:55

И после нека смеат да кажат за нас дека сме лоши соседи, ете се сетивме честитавме! 🙂

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.