Ambient on/off

Join the new world

 

Македонија мора да ослободи!

Day 2,265, 07:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by KRISTIJAN MAKEDON

Властите треба веднаш да превземат акции ослободување на еМакедонија.Бидејќи со ваква политика еМакедонија не праве ништо.И им препорачувам на властите во најбрз можен рок да се помогни на народот за да може да се крене револуција.Ваквата состојба на еМакедонија е веќе од Април 2013 година ... состојбата е алармантна бидејќи цели 10 месеци сме под ропство од јужниот сосед.
Македонци борете се за еМАКЕДОНИЈА ..само една држава може да ти биде татковина а таа е МАКЕДОНИЈА.Да ја вратиме Античката Македонија.. 

Comments

MACEDONIAN 9
MACEDONIAN 9 Day 2,265, 08:50

makedonija da se oslobodi ama kako sto ima samo predavnici megu nas prodadeni dusi nikogas nema da se oslobodime

Mr Santinoo
Mr Santinoo Day 2,265, 14:13

о7

viljus1
viljus1 Day 2,266, 04:32

i to ke bidi koga i da e 😁

Vojne
Vojne Day 2,266, 07:10

o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.