Ambient on/off

Join the new world

 

Пак ли ?!

Day 2,168, 11:24 Published in Bulgaria Bulgaria by HunterMedal
Здраво дружина !

Наближава 5-ти ноември. Ураа ден за избори на президент ! Какво се случва почват 10 дена по-рано някакви балами да ни обясняват как щели да оправяли еБългария. Какво ще оправите бе ? НЕ разбрахте ли ,че това да сте президент е просто формалност ? Нищо не можете да направите ! Никакви данъци и пари не можете да пипате и да оправяте ! Акъл за ББ нямате и няма и да имате ! Да се освободим е някаква болна фантазия на фанатици националисти , а тия са най-лошия случай !

Та докъде стигаме ? Ще се изпишат една камара малоумни статии , ще се надъхват едни и същи ненормалници под нея да се обясняват как трябва и как ще стават нещата , а накрая ? Ще пускате малоумни закони като Сандича , само и само да имате какво да правите !

Съвета ми е да спрете с тия простотии ! Спрете да се филмирате ! Спрете да давате големи очаквания на другите фанатици! Не за друго после само ще ви хулят и ще останете като черно петно в еИсторията ! Но като се замисля то петното взе да става много голямо и дебело от едно доста дълго време. Най-много и вас да ви намесят в него. Не се избивайте да ставате президенти ! Това е най-гадната позиция в момента в играта! Не се натискайте спестете си нервите и ядовете !
 

Comments

b u c a
b u c a Day 2,168, 11:25

само ДО и събиране на фафлите, някой ден ще им дойде времето, рано или късно : )

buba4ko
buba4ko Day 2,168, 11:34

а защо не се организираме един ден да бием като един?

AquariusSG
AquariusSG Day 2,168, 11:37

Remember remember, the 5th of November...

humbled
humbled Day 2,168, 12:33

Се сетиш ...

Vera VooDoo Deme
Vera VooDoo Deme Day 2,168, 12:55

С такива като теб, Денят на Освобождението никога не идва!

Sando Griffin
Sando Griffin Day 2,168, 14:37

А с такива като теб, гледам е дошло, а....?

Vera VooDoo Deme
Vera VooDoo Deme Day 2,169, 00:09

Поне има шанс. Това е разликата.

Sando Griffin
Sando Griffin Day 2,169, 01:42

И кой го определея това, бе, кексче? Ти ли казваш, че има шанс? Пълен смях. Колкото с едните има шанс, толкова и с другите - разликата е, че има некви фимладжии като теб, за които тази игра е целият им живот. Това е разликата.

Таблов що не ни освободи - нали е много сериозен и морален.

Хленчльовци.

Vera VooDoo Deme
Vera VooDoo Deme Day 2,169, 07:37

Ех, колко си заблуден, но няма аз да ти отварям очите. 🙂

Gligobadavar
Gligobadavar Day 2,170, 10:14

Сандо, докато има такива малодушни пораженци като теб, не ни очаква никакво бъдеще.
Ако няма надежда и моралът е нисък, няма да се освободим никога.
Не те обвинявам за сегашното ни положение. Но подобни идииотски изказвания като твоето секват и малкото останало желание у хората да играят и да се борят за освобождение на еРодината ни.

eDuH uDeoT
eDuH uDeoT Day 2,169, 11:43

Remember remember, the 5th of November...
о/

AleksMaTriX
AleksMaTriX Day 2,169, 13:41

Еми правете нещо по въпроса като не става със сила ще стане по друг начин. (Няма аз да ви казвам кой е.............................................................................!)
Просто някой трябва да....един, двама и ше се оправим, толкова министри и депутати оп депутати няма 😉 Жалко те щяха да свършат тая работа...
До сега никога не сме били толкова дълго под окупация, то се търпи 1 2 3 месеца, но тва е прекалено, дори аз запаленият по тая тъпня , обмислям да си бия камшика...и сигурно като вляза след 6 месеца ще е същото 😶
Така, че не ми пука кво ше правите, не ми пука кой е тъпият некъдърен през'дент на изюлионната ни държава, само дето името и е останало нищо друго......

Дерзайте, http://prntscr.com/20di58 😉 😘

Gligobadavar
Gligobadavar Day 2,170, 10:19

HunterMedal, предполагам, че визираш в статията си кандидатурата на eMarked. За последните няколко месеца неговата кампания е първата читава кампания, която виждам. Някой от другите кандидати да е предложил някаква платформа?
Или ще караме с такива като Сандо, дето си "бичат яйляка" и се гордеят, че са тролове?!
Преди време си мислех, че Елфа е завършен кръгъл идиот, но Сандо успя да го задмине.
Боже, какво доживях - да си спомням с умиление за времето, когато Елфа беше президент...

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.