Ambient on/off

Join the new world

 

ΠΕΡΙ ΣΚΟΠΙΩΝ

Day 2,149, 07:18 Published in Greece Republic of Macedonia (FYROM) by g.manis


Πέρασα το μεσημέρι μου διαβάζοντας όλα τα άρθρα περί κολοντούπας , θέατρο ρου παραλόγου και φυσικά το επίσημο άρθρο της συμμαχίας μας που αναφέρετε ο χαρακτηρισμός Republic of Macedonia(FYROM). Επίσης σε αυτό το άρθρο διάβασα κολακευτικά λόγια για την χώρα μας τα οποία προσπεράστηκαν από όλους.

Απειλούμε χώρες και συμμαχίες ότι θα αποχωρήσουμε αν χρησιμοποιούν για μια χώρα το επίσημο όνομα της στο παιχνίδι. Ξεχνάμε ότι αυτές οι χώρες δεν δίνουν δεκάρα για την ονομασία των σκοπίων , δεν τους ενδιαφέρει. Καταδικάζουμε χώρες και συμμαχίες , επειδή χρησιμοποιούν το αυτονόητο για αυτούς, δηλαδή την ονομασία που βλέπουν στο παιχνίδι για μια χώρα. Αντί να εξηγήσουμε σε αυτούς τους ανθρώπους την ιδιαιτερότητα και την σημασία του ονόματος για εμάς , χρησιμοποιώντας σαν μοναδικό επιχείρημα ότι θα φύγουμε από την συμμαχία και θα πάψουμε να έχουμε φίλιες σχέσεις μέσα στο παιχνίδι με αυτές, με αποτέλεσμα να γινόμαστε γραφικοί , να τους κάνουμε να πιστεύουν ότι ίσως οι σκοπιανοί έχουν δίκιο στην προπαγάνδα τους και στους χαρακτηρισμούς που προσάπτουν σε εμάς. Και το τσίρκο συνεχίζετε βλέποντας μας να τρωγόμαστε στα σχόλια του άρθρου μόνοι μας , μόνο και μόνο για να αποδείξουμε ποιο κόμμα είναι καλύτερο από το άλλο. Πραγματικά τραγικό, προσπαθήστε να δείτε την όλη κατάσταση σαν ουδέτεροι παίχτες που δεν γνωρίζουν καν τι είναι τα σκόπια και το θέμα που έχουμε μαζί τους.


Το βασικό μας πρόβλημα είναι αυτόΚαι κανείς δεν ασχολείται ουσιαστικά με την ουσία του θέματος.

Κανείς δεν ασχολείται ότι επίσημα το παιχνίδι έχει δώσει αυτή την ονομασία στα σκόπια.

Εμείς πιστεύουμε ότι στην ελληνική κοινότητα του παιχνιδιού υπάρχουν πραγματικά αξιόλογα άτομα , με γνώσεις που μπορούν να βοηθήσουν επί του θέματος.

Προτείνουμε την δημιουργία μιας μόνιμης επιτροπής , πέρα από κόμματα και κυβερνήσεις , η οποία θα ασχολείται αποκλειστικά με αυτό το θέμα. Η επιτροπή θα είναι μόνιμη άλλα τα άτομα που θα συμμετέχουν σε αυτά , θα υπάρχει η δυνατότητα να αλλάζουν . Δηλαδή να προστίθενται νέα άτομα σε αυτή που θα έχουν όρεξη να συμμετέχουν και να μπορούν να αποχωρούν άτομα από αυτά αν οι υποχρεώσεις τους στην rl δεν τους επιτρέπουν να έχουν τον χρόνο να συμμετέχουν σε αυτή.

Σκοπός ύπαρξης αυτής της επιτροπής θα είναι τα εξής 2 θέματα.

Α.

Ενημέρωση των προέδρων των χωρών της συμμαχίας και τις κοινότητας των παιχτών των χωρών αυτών για το πρόβλημα μας με τα Σκόπια και την ονομασία τους. Χωρίς απειλές ενημερώνοντας τους σωστά με ιστορικά στοιχεία , και εξηγώντας τους λόγους να ζητάει την κατανόηση του προβλήματος και την χρησιμοποίηση της ονομασίας FYROM για τα σκόπια. Αυτό θα γίνετε από τον πρόεδρο αυτής της επιτροπής με μηνύματα άλλα και συμμετοχή του σε διάφορα συμβούλια της συμμαχίας μέσα στο irc (τσατ). Θα παίρνει αυτή την εξουσία από τον εκάστοτε πρόεδρο της χώρας , ο οποίος θα αναγνωρίζει ότι είναι επίσημα μέρος του MOFA αποκλειστικά για αυτό το θέμα.

Επίσης αυτή η επιτροπή θα ετοιμάζει άρθρα με ιστορικά στοιχεία τα οποία θα εκδίδονται μέσω τον πρεσβειών μας στις αντίστοιχες χώρες για να ενημερωθούν οι παίχτες τις χώρας αυτής το πραγματικό πρόβλημα μας με την ονομασία , και την προσπάθεια που γίνετε από τα σκόπια να κλέψουν την ιστορία μας.

Β.

Διερεύνηση της νομιμότητας της εταιρίας να χρησιμοποίει σαν επίσημο όνομα των σκοπίων αυτό που έχει επιλέξει. Πρόταση μας , χωρίς να έχουμε τις απαραίτητες γνώσεις , είναι να γίνει προσπάθεια επικοινωνίας της επιτροπής με Υπουργείο εξωτερικών της Ελλάδος , με προστασία καταναλωτή , καθώς το παιχνίδι είναι ένα προϊόν που πολύ από εμάς πληρώνουμε για αυτό , προσπάθεια επικοινωνίας με κάποιο μέσω ενημέρωσης για ανάδειξη του προβλήματος , και ότι άλλο προτείνουν τα άτομα που θα είναι σε αυτή την επιτροπή και θα έχουν τις κατάλληλες γνώσεις.Ζητάμε την στήριξη σας και την συμμετοχή σας στο EN LEYKO. Ελάτε μαζί μας να ακουστεί η φωνή μας δυνατότερα , σε ένα νέο κόμμα με όραμα και όρεξη για δουλεία για μια καλύτερη και δυνατότερη e-greece.

Πατήστε τα παρακάτω κουμπιά για να οδηγηθείτε στην επιλογή σας
 

Comments

g.manis
g.manis Day 2,149, 07:19

ΠΕΡΙ ΣΚΟΠΙΩΝ

http://www.erepublik.com/gr/article/-1-2327309/1/20

hatz
hatz Day 2,149, 07:41

v

nikolaosnikolaosnikolaos
nikolaosnikolaosnikolaos Day 2,149, 07:58

ψ

SotirisA
SotirisA Day 2,149, 08:04

Ψήφος, Πολύ ωραία πρόταση, συμφωνώ απόλυτα!!

CoMaNDaNTe GaLeaNo
CoMaNDaNTe GaLeaNo Day 2,149, 08:08

kala psakse bres akri!

g.manis
g.manis Day 2,149, 09:58

Αν το υιοθετήσουμε αυτό θα πρέπει να πάψουμε να ασχολούμαστε γενικα με την ονομασία των σκοπών απο εμας και από όλους τους άλλους παίχτες απο οποιαδήποτε χώρα στο παιχνίδι.

DimAth
DimAth Day 2,149, 08:12

Σωστά τα λες αλλά το πρόβλημα είναι ότι πλέον από τον προηγούμενο μήνα το ingame όνομα έχει γίνει αποδεκτό και από την eGreece, μέσα από την επίσημη θέση της e-ελληνικής κυβέρνησης στο ΝΑΡ με την eCyprus.

Το ίδιο ισχύει και για το άρθρο της TWO http://prntscr.com/1w1h9l

Ο συγγραφέας αναφέρει ότι ο CP μας αποδέχτηκε αυτό το όνομα και δεν έχει πρόβλημα... (προφανώς και δεν αναφέρεται στον σημερινό μας CP)

Πείσε τώρα εσύ τους ξένους για τα δίκια των αιτημάτων μας σχετικά με το θέμα της ονομασίας των σκοπίων...

g.manis
g.manis Day 2,149, 09:46

Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία σχολιασμού τυχών λαθών που μπορει να έχουν γίνει στο παρελθόν. Πιστευω αυτό έχει γίνει και με το παραπάνω σε άλλα αρθρα. Εδω προτείνω μια συγκεκριμένη τακτική για το πως θεωρώ οτι πρέπει να κινηθούμε στο μέλλον σχετικα με αυτό το θέμα

DimAth
DimAth Day 2,149, 09:55

μέχρι "χθες" μπορούσες να κάνεις οτιδήποτε, από τη στιγμή που επίσημα το αποδεχτήκαμε εξαιτίας της προηγούμενης κυβέρνησης έχουμε χάσει το οποιοδήποτε δίκιο στην διαπραγματευτική μας δυνατότητα

σίγουρα θα πρέπει να επειμένουμε και να ζητούμε παντού και πάντα να αναφέρονται μόνο ως φύρομ και τίποτα άλλο αλλά....

raoulito
raoulito Day 2,149, 09:58

Σοβαρά τώρα Δημήτρη, στην πρόταση που καταθέτει ο Γιώργος εσύ απαντάς αυτό; Πιο μικρός δεν φαίνεσαι ρε φίλε.
Το να κάνουμε μια επαφή με το Υπουργείο Εξωτερικών όπως αναφέρει ο γιώργος ή άλλους φορείς το καθιστά αδύνατο το ότι ένα "ηλίθιο" ingame σύμφωνο, μονομερώς είχε αναγράψει τα Σκόπια με την ονομασία που είναι καταχωρημένα στο παιχνίδι;

Σε τι e-κόσμο είσαι ρε αδερφέ;
Νοσείς απο την ίδια ασθένεια που κατηγορείς άλλους...τη μικροπολιτική.

DimAth
DimAth Day 2,149, 10:02

Έλα τώρα, αν τα είχε κάνει άλλος αυτά θα είχε γίνει πραγματικά e-εμφύλιος... μάλλον εσύ κάνεις μικροπολιτική αδερφέ... που ήσουνα τότε που το αποδεχόταν η κυβέρνηση μας???

raoulito
raoulito Day 2,149, 10:14

Τι μπορείς να μου καταλογίσεις εσύ εμένα πολιτικά ρε Δημήτρη;
Πραγματικά απορώ τι;
Που με είδες εμένα να ασχολούμαι με την πολιτική;
Ποιος σου είπε πως θεωρώ αποδοχή -έτσι όπως εσύ θέλεις να ορίζεις- ονομασίας το σύμφωνο με την Κύπρο;
Ας σοβαρευτούμε επιτέλους.

Άσε με ρε Μήτσο τώρα, βρες άλλον να παίξεις "πολιτική" και να κάνεις μικροπολιτική προπαγάνδα.
Εγώ είμαι αλλού φίλε μου καλέ 🙂

DimAth
DimAth Day 2,149, 10:22

Δες κι αυτό: http://prntscr.com/1vstqo

εάν δεν ίσχυε ξέρεις τι θα έπρεπε να έχουμε κάνει φαντάζομαι...

raoulito
raoulito Day 2,149, 10:27

Και ποιος σου είπε πως δεν το έχω δεί.
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ

Συνεχίζεις να μιλάς για ingame πολιτική (δέντρο) ενώ η πρόταση του Γιώργου είναι ΕΞΩ απο αυτό (δάσος).

Ο καθένας επιλέγει να δει ότι θέλει και μπορεί.

(Τα κεφαλαία τα χρησιμοποίησα για να τονίσω και ουχί για ένταση)

g.manis
g.manis Day 2,149, 10:31

ΕΛΕΟΣ. Τα έχουμε δει ρε παιδιά όλα αυτα. Μην σπαμάρετε το άρθρο με τα ίδια πράγματα. Ειναι στα 2 πρώτα άρθρα στην 5αδα και τα έχουν δει όλοι όσοι παίζουν το παιχίδι. Μια ξεκάθαρη πρόταση έπεσε στο τραπέζι. Ψαξτε αν θέλετε άτομα απο τα κόμματα σας που έχουν τις γνώσεις και ελάτε να φτιάξουμε την επιτροπή. Ας κάνουμε κατι σωστό και ας μην επλέκουμε πάλι τα κόμματα. Ας γίνει και πείτε ότι είναι πρωτοβουλία όλων των πολιτικών κομμάτων, ούτε δάφνες θέλω ότι το πρότεινα εγω ούτε οτι το πρότεινε κάποιο κόμμα. Ας γίνει και αν θέλετε το σβήνω το άρθρο για να μην νομίζετε οτι γίνετε για να ανεβάσω οποιαδήποτε κόμμα

raoulito
raoulito Day 2,149, 10:35

Ρε Γιώργο εμένα τι με παίρνει η μπάλα;
Προς τι ο πληθυντικός;
Στην προκειμένη περίπτωση ο spammer είναι ο DimAth.
Ντρέπεσαι να το γράψεις;

g.manis
g.manis Day 2,149, 10:40

Ο πληθυντικός πήγαινε γενικά για ολόκληρη την κοινότητα. Δεν πήγαινε προσωπικά σε εσάς, αλλά σε όλους και στους επόμενους που θα διαβάσουν το άρθρο. Συγνώμη αν σε πρόσβαλα δεν ήταν αυτη η πρόθεση μου

DimAth
DimAth Day 2,149, 10:40

εγώ δεν έχω μπλέξει κανένα κόμμα, παρέθεσα απλά τα ingame γεγονότα. η αλήθεια μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους, δεν πειράζει όμως.

g.manis κακώς θέτεις τα κόμματα στο τελευταίο σου σχόλιο για εκπροσώπους κλπ... το θέμα της ονομασίας τόσο ingame όσο και rl των βόρειων γειτόνων μας δεν είναι "κομματικό" θέμα αλλά θέμα όλων των Ελλήνων.

CRIS 99
CRIS 99 Day 2,149, 10:46

Να θυμισω κ να ενημερωσω τους νεοτερους παικτες,αλλα κυριως στους παλαιοτερους( η μνημη τους εξασθενει κατα περιεργο τροπο κατα το δοκουν)την στιγμη που αποφασιστηκε να μπει η Φυρομ σαν μια νεα χωρα στο ερεπ ,με την σημερινη ονομασια των admins.:
Αρθρα επι αρθρων για την ονομασια,λινκς απο ΟΗΕ μεχρι Σκοπιανους που παραδεχονται ποια ειναι η αληθινη Μακεδονια ,ονομασια της Φυρομ,ιστορικα ατρανταχτα στοιχεια.
Το αποτελεσμα : Το 80% των Ελληνων παικτων( αφου δεν αλλαξε κατι στο ερεπ)δηλωσαμε με τικετ να διαγραφει ο λογαριασμος μας.
Πολλοι λιγοι ( προς τιμη τους) το πραξανε κ εγκατελειψαν.Οι υπολοιποι απλα ειπανε Παμε να τους σβησουμε.
Εν κατακλειδι, 2 κατευθυνσεις μπορεις να παρεις.Να φυγεις απο το gameή να προσπαθεις να τους εχεις σβησμενους το μεγαλυτερο χρονικο διαστημα που μπορεις.
Ολα τα αλλα που γραφονται κ θα γραφτουν ειναι στα πλαισια της μικροπολιτικης κ πως να κανουμε εσωτερικο θορυβο χωρις νοημα μπας κ προσελκυσουμε κανενα νεο παικτη στο κομμα.

DimAth
DimAth Day 2,149, 10:52

Ξέχασες (???) κάτι cris, πάντα προσπαθούσαμε και πιέζαμε να αναγράφετε στη συμμαχία μας και στα επίσημα δικά μας κείμενα το όνομα ως φύρομ στην χειρότερη... γιατί άλλαξε αυτό?

g.manis Day 2,149, 10:59

Comment deleted

g.manis
g.manis Day 2,149, 11:00

κρις που σε βρίσκει αντίθετο η πρόταση μου δηλαδή? Πιστευεις ότι η λύση είναι να σβήσεις απο το παιχνίδι τα σκόπια απο το χάρτη και έτσι θα δείξεις σε όλους την ορθότητα της άποψης μας για την ονομασία και την ιστορία της μακεδονίας?
και μια συγκεκριμένη άποψη με συγκεκριμένες κινήσεις είναι μικροπολιτίκη για να πάρω κανέναν στο κόμμα?
Χεσμένο έχω αν το κόμμα θα έχει 1 ή 300 άτομα. και ο μόνος λόγος που φτιάχτηκε είναι για να μην είμαι σε κάποιο που κοιτάει μόνο της καρέκλες, και που φοβάτε να πεί αυτό που είναι λογικό, και για να δώσει στέγη σε όσους πιστεύουν το ίδιο.

CRIS 99
CRIS 99 Day 2,149, 12:38

g.manis,αναφερα το τι εχει κανει η κοινοτητα μεχρι τωρα και φυσικα δεν εννοω κατι για το κομμα σου ,αφου τωρα χτιζει την ιστορια του.

Μην πετας μονο εσυ την μπαλα -οπως λες,μαθαινουμε κ να την δεχομαστε 🙂

g.manis
g.manis Day 2,149, 13:04

Νόμιζα οτι ανάφερες το δικο μου κόμμα. Λάθος τότε ανακαλώ. Δεν πετάω την μπάλα σε άλλους καθώς είμαι πρόθυμος να συμετέχω σε αυτην την επιτροπή που λέω, αλλα δεν μπορω να την τρέξω μόνος μου, ούτε θα έχει αποτέλεσμα αν δεν κινηθούμε όλοι μαζί.

CRIS 99
CRIS 99 Day 2,150, 03:36

υπαρχει κ η σταση του μπουκοταζ σε οικονομικα θεματα....αν και θα υπαρχουν σιγουρα διαρροες.

alfagamma
alfagamma Day 2,149, 08:26

ψ

Leonidas80
Leonidas80 Day 2,149, 09:35

Ψήφος! ο7

Tzakgr
Tzakgr Day 2,149, 09:44

v ωραίο

poseidonsr
poseidonsr Day 2,149, 09:46

ψ

ellinas225
ellinas225 Day 2,149, 09:55

v

Σε σωστό δρόμο η κίνηση αναφορικά με το Α.

Ανεδαφικό το Β. Η πλειονότητα το ονομάζει και το έχει αναγνωρίσει όπως αναγράφεται.

g.manis
g.manis Day 2,149, 10:09

Να το κοιτάξουμε όμως φίλε μου. Όσο μπορούμε. Να το προσπαθήσουμε. Πιστυώ οτι δεν είναι τόσο απλό και ίσως βρεθεί λύση να αλλαχτεί η ονομασία. Αν δεν τα καταφέρουμε να ξέρουμε τουλάχιστον ότι κάναμε ότι μπορούσαμε αλλά δυστηχός η rl πολιτικές έχουν φέρει σαν δεδομένο τα σκόπια να ονομάζονται έτσι

ellinas225
ellinas225 Day 2,149, 14:01

Κοίτα, το παιχνίδι πρέπει να το βλέπουμε, ως οφείλουμε, διαφορετικά από την πραγματικότητα. Η ονομασία το πιο πιθανό να μην αλλάξει, εκείνο όμως που μπορεί να τηρηθεί είναι η αποδοχή ή όχι από μέρους μας κάποιων δεδομένων. Και τέτοιο είναι η συγκεκριμένη ονομασία ποτέ ξανά να μην αναγραφεί ή αναφερθεί ή ανεχθεί ή αποδεχθεί από οποιοδήποτε εκπροσωπεί eελληνικά συμφέροντα.

Η εμμονική πεισματώδης επιχειρηματολογία πως αφού το σφάλμα πραγματοποιήθηκε μία φορά, άρα αποτελεί και δεδομένο μη αναστρέψιμο είναι για γέλια, γιατί πάντα σε ένα παιχνίδι το σφάλμα έχει την δυνατότητα διόρθωσης.

Και τέλος, η προτροπή πως, αν δεν σε αρέσει η δομή, τα γκέιμ μεκάνικς ή ότι άλλο χαρακτηρίζει τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού μάστετα και φύγετε, θυμίζει περισσότερο τους ένδοξους αντιστασιακούς που αγωνίστηκαν από την ασφάλεια του παρισιού παρά αυτούς που έκαναν τον αγώνα τους εκεί που έλίωνε το δέρμα.

Κοινώς, γιαλαντζί επαναστάτες.

raoulito
raoulito Day 2,149, 09:59

Ψήφος και σε ότι μπορώ να βοηθήσω -αν μπορώ φυσικά- θα είμαι μαζί σου.

tsigger
tsigger Day 2,149, 10:02

ψήφος

HonoreDeBalzac
HonoreDeBalzac Day 2,149, 10:12

τζιζ θεμα επιασες -)

g.manis
g.manis Day 2,149, 10:14

κάποτε θα πρέπει να το πιάσουμε και ας καίει. Πρεπει επιτέλους να κινηθούμε όλοι μαζί σαν κοινότητα και με κοινή πολιτική στο θέμα , άσχετα απο τα κόμματα και τις κυβερνήσεις.

HonoreDeBalzac
HonoreDeBalzac Day 2,149, 10:25

Πιστευω οτι το παιχνιδι οριζει τους κανονες και οχι εμεις. Ιν-γκειμ αυτη ειναι η ονομασια τους ειτε αρεσει σε καποιους ή οχι. Ασπαζεσαι τους κανονες του γκειμ και παιζεις η δεν σου αρεσουν και κανεις logout. Η επιτυχια του γκειμ ειναι τα εθνικα συμβολα που υπαρχουν και το αφροδισιακο τυρι της εξουσιας. Η καθημερινη επικληση των συμβολων αυτων δημιουργει τις κοντρες/πολιτική/εχθρες μεταξυ χωρών -> χώσιμο χρηματος.

Aπ την αλλη, αν καποιοι θεωρουν οτι η ιν-γκειμ ονομασια ειναι κολασιμη ας κινηθούν νομικά.

Για την προταση Β ας μαζευτει η παιγνιακη "ελιτ" και ως πλατινουμ μεμπερς που ειναι -τρομαρα τους- ας δουν πως μπορουν να πιεσουν τους διαχειριστες ή να μαζεψουν τα λεφτα αυτα και να μισθωσουν εναν δικηγορο. Αντ΄αυτου προσκηνουν την πηγαδα!

g.manis
g.manis Day 2,149, 10:37

Δεν χρειάζετετ ούτε να μαζευτεί η ελίτ ούτε ή μή ελίτ. Ολοι μαζί πρεπεί. Εγω προσωπικά δεν έχω προβλημα, αν φτιαχτει ένα κείμενο για αποστολή σε διάφορους φορείς να το υπογράψω. Να είναι ένα dog ανοιχτό προς τροποποίηση για όλους και να μπούμε μαζικά να γράψουμε τα ονοματεπώνημα μας απο κάτω για να σταλεί. αν είναι μέσα 60 άτομα και γράφουν τα ονόματα τους ψαξε βρες ποιος είναι ποιός. Δεν προσωποποιείτε κανένας

raoulito
raoulito Day 2,149, 10:16

Σιγά το τζιζ Νικόλα 🙂

HonoreDeBalzac
HonoreDeBalzac Day 2,149, 10:25

τζιζ Μιχαλη.

raoulito
raoulito Day 2,149, 10:33

Άντε μωρε Νίκο, την ελαχιστότερη ποσότητα σοβαρότητος που διακατέχει πολούς παίκτες εδώ αν την διαθέσουμε για κάτι που θα λάβει χώρα ΈΞΩ απο το παιχνίδι -όπως και αναφέρει η πρόταση του Γιώργου- τότε μιλάμε για κα΄τι πανεύκολο.
Τώρα αν θέλουμε να το πνίξουμε αυτό το πράγμα με ingame θηλιές, ε τότε, βράστα.

HonoreDeBalzac
HonoreDeBalzac Day 2,149, 11:07

@μανις
Για τετοιο εγγραφο με μεγαλη μου χαρα να σου δωσω και τον αριθμο της ταυτοτητας μου.

@Μιχαλη
"εξω" εχουν ξεκινησει πλειστηριασμοι για χρεη 2000ευρώ.
"εξω" τοσο εντος οσο και εκτος Χώρας η ακροδεξια εχει ανοδικες τασεις(πχ γαλλια με το 40% της λεπεν, Σκανδιναβια οπου και συγκυβερνουν)

raoulito
raoulito Day 2,149, 11:39

Ρε Νικόλα τι σχέση έχουν αυτά με τη δημιουργία μιας επιτροπής και τη στοιχειοθέτηση ενός φακέλου όπου θα τον προωθήσουμε προς όποιο αρμόδιο φορέα μπορεί να δράσει;

lskandar
lskandar Day 2,149, 10:21

ψήφος!! συμφωνώ μαζί σου

Dr. F
Dr. F Day 2,149, 10:28

Ψήφος και Υποστηρικτής της 1ης πρότασης.
Χωρίς φανφάρες (κουράζουν), απειλές (γελιοποιούμαστε), πολλά link (αδιάφορα) θα πρέπει να υπάρχει ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ για ενημέρωση των θεσεών μας στους Συμμάχους και μη.
Χωρίς να ακυρώσουμε το e- και μένουμε μόνο στο RL , για να μην υπάρχουν και ενστάσεις.

Dihenekis
Dihenekis Day 2,149, 10:34

Αυτό που δεν έχετε καταλάβει πολλοί είναι ότι διαπραγματεύεστε κάτι δικό σας και το κάνετε αμφισβητήσιμο.

κανείς δεν μπορεί να διαπραγματευτεί το σπίτι μας . Είναι δικό μας .

Στην πραγματική μας ζωή , πολλές πατρίδες είναι Ελληνικές ( Βόρειος Μακεδονία, Βόρειος Ήπειρος, Ανατολική θράκη, Ιωνία, Κύπρος ) αλλά υπό κατοχή πλέον

όσο αφορά το παιχνίδι , άπαξ και δεν προβήκαμε σε κινήσεις Geokos, ο οποίος παράτησε το παιχνίδι ( μαζί με κάποιους άλλους ) γι αυτό τον λόγο είναι σαν να αποδεχτήκαμε το καθεστώς της ονομασίας αυτής.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να ενημερώνουμε τους συμμάχους μας ( όποιοι κι αν είναι ) και να καθιερώσουμε ένα status που ονομάζουμε εμείς την χώρα αυτή .

Bardarska banovina είναι η πραγματική της ονομασία σαν επαρχία στην προ-Τίτο εποχή (διότι στην Τίτο κι έπειτα εποχή οι Σέρβοι την ονομάζουν Μακεδονία ) ή

μπορούμε να την αποκαλούμε υπό Σλαβική κατάληψη Βόρειο Μακεδονία . Εποχές που την έχουμε εμείς ( όπως τώρα ας πούμε ) απλά θα αποκαλούμε την περιοχή Μακεδονία .

πολύ πρόσφατα οι Βαρδαρσκιανοί κατάφεραν να αφαιρέσουν το Macedonia δίπλα από το Thessaloniki στο banner του international meeting . Όχι αναίμακτα μιας και τους στοίχισε ( πιστεύω ) την πλήρη κατάληψή τους και την πτώση στην οποία βρίσκονται τώρα ( το ίδιο πληρώσαμε κι εμείς τότε με την αποχώρηση και το ξενέρωμα κάμποσων παικτών )

dracumelenios
dracumelenios Day 2,149, 10:39

Τέτοια άρθρα διαβάζουν και γελάνε οι αντμίνς την ώρα που ζουν με τα λεφτά σας κοροϊδάρες!

Το κόλπο έχει πιάσει γερά... και εσείς κάνετε επιτροπές διαμαρτυρίας σε ένα Beta game που σας προσβάλει αλλά ταϊζετε με τα χρήματα και το χρόνο σας?

Τώρα μάλιστα σωθήκαμε χαχαχαχχ!

Orfeas Tsakalos
Orfeas Tsakalos Day 2,149, 11:04

ακριβώς αυτό...

Orfeas Tsakalos
Orfeas Tsakalos Day 2,149, 11:05

Αν θέλετε να κάνετε κάτι μαζευτείτε όλοι και παρατήστε μαζικά το παιχνίδι... όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση!!!

g.manis
g.manis Day 2,149, 11:19

πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι. Και να μην μιλάμε σε κανέναν που διαφωνεί μαζί μας γενικά. Να παραιτηθούμε απο οτιδήποτε μπορεί να μας ενοχλεί και να μην μείνουμε μόνοι μας στο καβούκι μας να λέμε πόσο ωραίοι είμαστε. ψήφος έτσι θα πάμε μπροστά

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.