تحلیل اوضاح جهان-- حمله ی هوایی بلغارستان و مقدونیه

Day 2,113, 05:26 Published in Iran Israel by M naz

سلام خدمت دوستان عزیز.
همین جا یه تمجید و تشکر ازتون می کنم به خاطر این که وقت می ذارید مقالات من رو می خونید و بهش وت و ساب می دید.
برای همین ازتون سپاس گذارم.

خب مقاله ی امروز 5 تا موضوع رو برسی می کنه .

1 : چرا ایران هدف حمله ی هوایی بلغارستان نشد؟
2: حمله ی هوایی بلغارستان به لیتوانی و نچرال انمی متحدانش به اون کشور
3: حمله ی هوایی مقدونیه در روز 2111
4: چرا به ایران حمله ی هوایی نشد.


امید وارم از این مقاله هم مثل مقالات قبلی خوشتون بیاد.


چرا ایران هدف حمله ی هوایی بلغارستان قرار نگرفت؟



اگه به نفشه ی فعلی ایران نگاه کنید می بینید استان های ، شمال غربی ، غربی و جنوب غربی + هرمزگان تحت تسلط ترکیه است تا ترکیه بتونه مستقیما به منطقه های تحت سلطه ی اماراتش متصل بشه و بونوس هاش بیشتر بشه. از این رو استان های ایران ( جمعا سه استانی که دستشه ) اهمیت مهمی برای ترکیه داره و در صورت از دست دادنشون ضربه ی بزرگی به ترکیه وارد می شه . ( طبق قرار داد ایران و ترکیه ؛ ایران مجازه در صورت از دست دادن هر کدوم از این استان ها سر خود نچرال انمی ( دشمن خونی ) به ایران بده و اون مناطق رو پس بگیره ) .

از طرف شرق نیز ایران با چین ، غول گنده ی ایریپابلیک همسایه است ( از طریق بلوچستان پاکستان ) .از طرف شمال با روسیه و از طرف جنوب با مناطق تحت اشغالی امارات همسایه است + این که یونان در مصر حضور داره.

همه ی این فاکتور ها رو که کنار هم بگذاریم می تونیم نتیجه بگیریم که ایران کشور خوبی برای حمله ی هوایی نیست و بلغارستان بعد از این که به ایران حمله ی هوایی داد نمی تونه زیاد توی منطقه بمونه.
چون یونان و ترکیه که دشمن های خونی بلغارستان هستن توی منطقه حضور دارن.


چه استانی ممکن بود مورد حمله ی هوایی قرار بگیره ؟

از روی نقشه می تونید ببینید که استان شمال غربی ایران که تحت اشغال ترکیه است با چهار استان هم مرزه . از این طرف ، تنها استانی که میمونه مشهده که با هیچ کدوم از مناطق تحت سلطه ی ترکیه هم مرز نیست. بنابرین اگه ایران بخواد مورد حمله ی هوایی قرار بگیره ، یحتمل این استان ، شانس بیشتری داره تا پذیرای کشور های خارجی بشه.



+++ این که استان بلوچستان پاکستان نیز که در حال حاضر زیر کنترل ایرانه نیز می تونه بهترین گزینه برای حمله باشه . طبق قرار گیری این نقشه ، دورترین استان به ترکیه است و یحتمل کمی طول می کشه تا ترکیه بخواد به اون برسه. از اون طرف با کشور چین که پرو کوته هم مرزه.

چجوری می شد بلغارستان رو بیرون کرد؟

طبق مذاکراتی که معمولا کشور ها با هم دیگه می کنن ، ایران می تونه دوباره باترکیه مذاکره کنه که به یکی از مناطقی اطراف مشهد حمله کنه و بعد با مشهد هممرز بشه در نهایت با درگیری مستقیم بلغارستان و ترکیه ، بلغارستان از ایران بیرون انداخته می شه . و مناطق به ایران دوباره باز گردانده می شه.

این سناریو تا کی پا برجاست؟

این سناریو تا وقتی کار سازه که کشور پرو کت چین ، یا کشور روسیه وارد جریان نشه. با توجه به این که بلغارستان قدرت فراوانی دیگه نداره ، نیاز به کمک متحدان خودش برای جنگیدن و یا روی نقشه موندن داره. یه جورایی مثل ایران خودمون.
( واقعه ی حمله ی هوایی شیلی به رومانی باعث شد که بلغارستان بتونه مناطقی از خودش رو آزاد کنه . ).



2: حمله ی هوایی بلغارستان به لیتوانیا :



همون طور که می دونید دیروز لایحه ی حمله ی هوایی بلغارستان به لیتوانیا داده شد . که در پی اون کنش و واکنش هایی به وجود اومده .
حالا به برسی این می پردازیم که چرا لیتوانیا از بین این همه کشور به عنوان هدفی برای حمله ی هوایی انتخاب شده؟

بلغارستان می تونست دو تا هدف احتمالی برای حمله ی هوایی خودش انتخاب کنه. البته یحتمل سه تا.
ایران - ژاپن - لیتوانیا

گزینه ی ایران که یحتمل رد شد . میمونه ژاپن و لیتوانیا.

چرا ژآپن به عنوان هدف حمله ی هوایی انتخاب نشد؟

به سه دلیل ساده.

1: ژآپن عضو اتحاد کت بود
2: پرتغال در خاک اصلی ژاپن حضور داره
3: شیلد سطح بالای این کشور
اما از طرفی اگه ژآپن عضو این اتحاد نبود می تونست هدف خوبی باشه چون کشور ضعیفیه از نظر فایتینگ



اما بلغارستان به لیتوانیا حمله کرد به چند دلیل :




1: کشور های متحد دور و ور بلغارستان زیاد هستند و بنابرین بلغارستان نمی خواد زیاد نگران باشه .

2: لیتوانیا مشغول کشمکش با سوئده برای همین دمیجش در برابر بلغارستان نصف می شه .

3: استانی که می خواد به اون حمله کنه یا یک استان از نواحی تحت اشغال لیتوانی هستش یا یکی از مناطق اوریجینال خود لیتوانی .

4: وجود کشور های کوت و آزکارد در اون منطقه باعث می شه بلغارستان کمی جون بگیره

5 : اگه کشوری مثل لهستان بخواد عکس العملی نشون بده ، احتمالا توسط یکی از این کشور ها بلاک خواهد شد ( حدس اول ) و یا کشوری جزء لهستان دست به عمل می شه .



مسئله ی جالب دیگه که اتفاق افتاد ، نچرال انمی آلمان و دانمارک به لیتوانی بود تا بتونن راه لهستان رو بلاک کنند که خوشبختانه یا متاسفانه رای منفی آوردند این لایحه ها. و از این نتیجه می شه گرفت که شاید استانی که بلغارستان می خواد بهش حمله کنه در نواحی تحت اشغال لیتوانیا قرار داره.




بلغارستان بعد از حمله ی هوایی می خواد چیکار کنه؟

احتمالا منطقه ی اصلی بلغارستان که هم اکنون آزاد هستش ، به زودی توسط رومانیا حذف بشه . برای همین بلغارستان بعد از حمله ی هوایی می خواد پایتختش رو عوض کنه تا از بونوس لیتوانیا استفاده کنه یا این که منتظر حذف شدن اون منطقه اش بمونه تا خود به خود یه پایتخت جدید براش در نظر گرفته بشه توسط سیستم بازی .



حمله ی هوایی مقدونیه :

مقدونیه با امید که صربستان بهش لایحه ی نچرال مقابل میده به صربستان لایحه ی نچرال انمی ( دشمن خونی ) داد تا بتونه منطقه ی خودش رو در ناحیه ی بالکان دوباره حذف نه


سپس لایحه ی حمله ی هوایی به نیوزلند رو داد :



و در روز 2111 به نیوزلند حمله ی هوایی کرد و تونست تا روز 2113 سه تا از مناطق نیوزلند رو بجز پایتختشون بگیره . که احتمالا اونو هم بعدا می گیره و صاحب سه تا منطقه در قاره ی استرالیا می شه .

هدف مقدونیه از نجرال انمی دادن به صربستان در حقیقت به این خاطر بوده که بتونه منطقه ی خودش رو که در بالکان هست حذف کنه تا خود به خود پایتختش به نیوزلند منتقل بشه و بتونه از بونوس های اون استفاده کنه اما نمی شه و اونا مجبورند تا برای منتقل ردن پایتخت لایحه به مجلس ارائه کنن.



اما حالا اینا به کنار ، چجوری می شه جلوی بلغارستان رو گرفت تا حمله ی هوایی نده.؟

جوابش ساده است . اگه منطقه ای بلغارستان نداشته باشه از حمله ی هوایی هم خبری نیست .
برای همین اگه رومانی به بلغارستان زود تر لایحه ی نچرال انمی می داد می تونست جلوی فرود اومدن اون رو روی یه کشور دیگه بگیره اما هنوز هم وقت هست . اگه رومانی بتونه آخرین منطقه ی بلغارستان رو حتی هنگامی که نبرد هوایی بلغارستان در جریانه فتح کنه ، حمله ی هوایی بلغارستان متوقف می شه و بلغارستان دوباره حذف می شه و کنگره ای هم نخواهد داشت.



خب با تشکر از خوندنتون .
امید وارم از مقاله ام خوشتون اومده باشه.
وت و ساب و شات یادتون نره.
باتشکر.